- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hele benim çok severek giydiklerimin genişlemesiaz önce dolabımı açtım yarın işe giyeceğim pantalonu çıkartmak için. askının gerilerine doğru baktım. yazın indirimden aldığım çok güzel bir mevsimlik pantalon vardı. ne çok kalın ne çok ince.
zaten aldığımda tam üstüme oturuyordu. giyme zamanı gelince kilo almaya başladığım için giyememiştim. çıkartıp denedim. acaba olur mu diye. öyle güzel oldu ki moralim tavan yaptı. sonra önceki pantolarımdan da denedim. onlar da oluyor artık.
nasıl mutluyum anlamam. şu kadarcık kilo kaybı ve spor nasıl güzel etkilemiş vücudumu. ben de motivasyon tavan şu an
İsmim Merve
Yas 26 olcam mayista
1.61 boy
Calismiyorum
Evli 1 cocuk 4yasinda
Emzirmiyorum
Ankara
Tiroit yetmezligi var kilo aldim
Saglik icin kilo vermek istiyorum
26yasindayim 4yasinda oglum mutlu bir evliligim var insanlari seviyorum :)
Yarismadim. Degisiklik olmadi.
57kilodayim.
Hedef 50
Karantinanin faydalarımoni en son merve adinda bi arkadaş gelmişti..ama bugün hamile olabileceğini belirtmişti...
Beni tuvalet terliğiyle dövmezsin dimiHayırlı sağlıklı geceler kızlarSabah tartılmayı unutmuyoruz
merhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz
İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62
Bende ayni durumdayim..Kizlaaaarrr iyi akşamlar nasılsınız ben regliyim bugün oldum
Ahahah o kisi benim ama valla okadar cok yararlanmadik 2kere de tuttu cok sukur eger varsa tabi testte silik ama bilememKarantinanin faydaları
Kbb mi dedi nöroloji miKizlar bir sorum olacak Vertiko rahatsizliği hakkinda bilginiz varmi...ve ne yapilabilir..
Yok canim.dün başim döndü ve istifra ettim 1 kulağimdada sürekli çinlama var...ocak ayindada olmuştu ..düzelmişti yine başladi..biraz netten araştirinca vertiko olabileceğini düşündümKbb mi dedi nöroloji mi
2 hafta boyunca pirasami yiycukkkBen tussuz sebze olduğunda pırasa yemeği yaptım, bol limon sıktım, inan tussuz olduğu çok belli olmadı
Stres tetikliyor diye biliyorum.Kizlar bir sorum olacak Vertiko rahatsizliği hakkinda bilginiz varmi...ve ne yapilabilir..
Yaza denk geliyor, aslında mevsimi bitmeden biraz alıp dondurucuya koymakta fayda var2 hafta boyunca pirasami yiycukkk
Kulak kristallerin oynamış olabilirYok canim.dün başim döndü ve istifra ettim 1 kulağimdada sürekli çinlama var...ocak ayindada olmuştu ..düzelmişti yine başladi..biraz netten araştirinca vertiko olabileceğini düşündüm
Sağol canim ..bu yöntemi denicem..umarim faydasi olur..Stres tetikliyor diye biliyorum.
Baş dönmesi olduğunda kişi koltuğa oturur
Bir başka kişi onu yan olarak koltuğa itip yatırır
Tâki kristaller yerine oturana kadar
Benim dünürün kristallerini öyle oturtuyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?