- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hepsi yavaş yavaş gelecek zatenKizlar merhaba birkac gundur giremedim yogunluktan. Lap diye konuya dalayım.
O diyetleri uzun süre yaptiktan sonra hayatinizda beslenme duzeniniz o sekilde devam etmeli. Yoksa o tuketmediginiz gıdaların hepsine aşırı hassasiyetiniz olacak artık.
Çiğ köfteyle kısır arası birşey yaptım haşlanmış yumurta yerim diyorum. 36 saatten vazgeçtim. Çok stresli evEvdekilere tarhana çorbası
Tavuklu kremalı makarna
Bana korili mantarlı kaşarlı tavukgöğsü
Salata var bugün
Sanirim bi yanliş anlaşilma var...ben çok yiyorum canim..benim yediklerimi görsen gözlerin böyle olurEleştir tatlım. Apayı bende sevmiyorum tutarsız. Ama şu da bi gerçekki sukan karatay ve apa keskin hatlarla sınırları söyledi. Sonrada istediğiniz kadar yiyin dedi. Ve ben kendimi bildim bileli obezim. Ve diyetisyen spor ve daha birçoğunu deneyerek bu günlere geldim. Maymun iştahlıyım. Suçu beynimde bulmak yerine diyet sıkıcı deyip bırakıyorum. Doğruları ve yanlışları biliyorum ama uygulama yok
İşte ben yanlış yiyorum yiyordum falan işteSanirim bi yanliş anlaşilma var...ben çok yiyorum canim..benim yediklerimi görsen gözlerin böyle olur
Doğru besinleri seçersek diyer sağliksiz yiyeceklerden daha fazla yiyebilirsin...ve hayatimiza sporu entegre etmemiz gerekiyor..spor şart...
..
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten bu zor durumdayken hem evladınla ugraşıp hem tutmak kolay degil bravoValla eder inşallah küçük çileden çıkardı beni. Bağırmamı bütün bina duydu resmen. Oruçluyken hiç iyi olmuyor.
oyyy o 2 hafta nasil gececek yahuuuuOlmazmı canım
Öncesinde 3 günlük açlık oruçları yapacaksın
Sonra 2 hafta 0 tuzlu sebze yiyeceksin
2 haftanın sonunda karaciğer temizliği yapacaksın
Canım oruç tutmak zor değil ama hakkını vermiyormuşum gibiAllah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten bu zor durumdayken hem evladınla ugraşıp hem tutmak kolay degil bravo
Sanki ben giymişim gibi tebrik ederimaz önce dolabımı açtım yarın işe giyeceğim pantalonu çıkartmak için. askının gerilerine doğru baktım. yazın indirimden aldığım çok güzel bir mevsimlik pantalon vardı. ne çok kalın ne çok ince.
zaten aldığımda tam üstüme oturuyordu. giyme zamanı gelince kilo almaya başladığım için giyememiştim. çıkartıp denedim. acaba olur mu diye. öyle güzel oldu ki moralim tavan yaptı. sonra önceki pantolarımdan da denedim. onlar da oluyor artık.
nasıl mutluyum anlamam. şu kadarcık kilo kaybı ve spor nasıl güzel etkilemiş vücudumu. ben de motivasyon tavan şu an
Ben yine duraksama yaşıyorum sanırım pek iyi eksi yok sankiHayırlı sağlıklı geceler kızlarSabah tartılmayı unutmuyoruz
Kafan rahat olunca yaparsınÇiğ köfteyle kısır arası birşey yaptım haşlanmış yumurta yerim diyorum. 36 saatten vazgeçtim. Çok stresli ev
Haŕikasin...sevindim senin adinaaz önce dolabımı açtım yarın işe giyeceğim pantalonu çıkartmak için. askının gerilerine doğru baktım. yazın indirimden aldığım çok güzel bir mevsimlik pantalon vardı. ne çok kalın ne çok ince.
zaten aldığımda tam üstüme oturuyordu. giyme zamanı gelince kilo almaya başladığım için giyememiştim. çıkartıp denedim. acaba olur mu diye. öyle güzel oldu ki moralim tavan yaptı. sonra önceki pantolarımdan da denedim. onlar da oluyor artık.
nasıl mutluyum anlamam. şu kadarcık kilo kaybı ve spor nasıl güzel etkilemiş vücudumu. ben de motivasyon tavan şu an
Ben tussuz sebze olduğunda pırasa yemeği yaptım, bol limon sıktım, inan tussuz olduğu çok belli olmadıoyyy o 2 hafta nasil gececek yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?