Evet ostern (yumurta bayrami) gecen haftaydi :)Heee ondan. Orda arkadaşımın eltisi var. Onların yumurta biseysi oluyordu mayıs Nisan gibi. Büyük bir kutlama ozman okullar. Tatil oluyordu. Neydi o
Allah yardımcın olsun canımSokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.
Az önce eşime çocuğu bekle çiş için dedim çocuğa bağırdı sokrandı çöktü ruhsal olarak. O böyle yapınca ben daha çok çöküyorum. Evde 3 değil 4 çocuk var. Ve biz daha herşeyin başındayız.
TamamdırTmm cnm kondisyon seninki
Yeni bitti yumurta bayramıHeee ondan. Orda arkadaşımın eltisi var. Onların yumurta biseysi oluyordu mayıs Nisan gibi. Büyük bir kutlama ozman okullar. Tatil oluyordu. Neydi o
Yeni bitti yumurta bayramı
Bak işte 8 de bir simidi yesem neee yemesem ne
Yasakların dışına çıktığına değermi
o kadardan birşey olmaz kızlar. koktu canım çekti. daha fazla yemeyeyim diye o kadarını omletin içine doğrayıp pişirdim.Seviyeci olarak simit olmamiş canim şunun şurasinda kaç gün kaldi 2 ci seviyeye..
Evet çok komikyumurtanın bayramı mı olurmuşyok cadılar bayramı yok şu yok bu.... çok komik bunlar
Simide bayılırım, 1 lokmayı ağzıma sürmem, sürersem en az yarısını yerimo kadardan birşey olmaz kızlar. koktu canım çekti. daha fazla yemeyeyim diye o kadarını omletin içine doğrayıp pişirdim.
ayyyy çikolata mııııEvet çok komik
Tavşandan çikolata, yumurtadan çikolata
Aklıma gelse resim atardımayyyy çikolata mııııçağırsaydın gelirdim çikolatalı görmeye
Simide bayılırım, 1 lokmayı ağzıma sürmem, sürersem en az yarısını yerim
yumurtalar onların olsun ben çikolata istiyorum6 tane yumurta olan gerçek kaynamış yumurtayı boyuyorlar
Üst kat komşum çocuklar küçükken her sene kapıya koyardı.
Çocuklar büyüyünce bırakmıştı.
Bu sefer altın renkli tavşandan bırakmış, bende toruna verdim
maşallah süphanallah diyelimNeden mecburi
Çünkü yemesem onun yaptığını yememiş olunca bozuk atar falan,onları yaşayacağıma yedim.
Hem bu arada ilk evlendiğimiz sene ben 53 Kilolardaydım. Zaten son iki senedir kiloluyum da
Aklıma geldi mercimek koftesini yerken aaa bak ne geldi aklıma hani sen hep derdin ya ye ye etli butlu ol diye ( sakasina takılırdı çünkü ben coook dikkat ederdim hep)
Bak dedim dediğini yaptım ama biraz fazla yanlış anlamışım fazla etli butlu oldum diye
Oğlum da ilk defa duydu bu ikilemeyi çok komigine gitti etli butlu :)
Ama artık yeter, bundan boyle iğne ipliğe dönücem dedim, elimde köfte ,beni bi aldı gülme
Aman kızlar bu akşam mutluyum ya nedense dokanmayin bana
Hep böyle ol inşallah canımNeden mecburi
Çünkü yemesem onun yaptığını yememiş olunca bozuk atar falan,onları yaşayacağıma yedim.
Hem bu arada ilk evlendiğimiz sene ben 53 Kilolardaydım. Zaten son iki senedir kiloluyum da
Aklıma geldi mercimek koftesini yerken aaa bak ne geldi aklıma hani sen hep derdin ya ye ye etli butlu ol diye ( sakasina takılırdı çünkü ben coook dikkat ederdim hep)
Bak dedim dediğini yaptım ama biraz fazla yanlış anlamışım fazla etli butlu oldum diye
Ama artık yeter, bundan boyle iğne ipliğe dönücem dedim, elimde köfte ,beni bi aldı gülme
Burda da olsa biri bize getirseyumurtanın bayramı mı olurmuşyok cadılar bayramı yok şu yok bu.... çok komik bunlar
Kizlarrr benim herif gece gece mercimek köftesi yaptııı
Ay güzel de olmuş
Yedim mecburi
Zaten oruca birkaç gün erken başlıyorum inşallah niyetimi almıştım
Sahur niyetine yedim ama şiştimmmmm
Üüühüü
Herkese iyi geceler
Benim midem ağrıyor
Demek ki mide küçülmüş bak buna sevindim
Öptüm hepinizi
Maşallah maşallahNeden mecburi
yumurtalar onların olsun ben çikolata istiyorum
maşallah süphanallah diyelim
Hep böyle ol inşallah canım
Inşallah arkadaslarMaşallah maşallah
Bide şikayet ediyon adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?