- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Geçmiş olsun canim..doğruysa bu ay sonu Tütkiyede yaşam yavaş yavaş normale donecekmiş...inşallah doğrudur insanlar biraz rahat nefes alsinlarBenim tansiyonum düştü kötü oldum. Biraz yürüdüm vücut unutmuş açık havayı
Ben yapamadim bugün , aksam etken yatmistim cok susadim.su ictim, biraz öncede sütlü kahve ictim.:) ha tek basina süt ögünü ha sütlü kahveBugün açlığı baya hissettim.
Suyu azar azar içmek gerekiyormuş gerçekten
Ben + 1 im , kacamak yok sislik var
Masallah cok güzel, bendeki sislik uyumaktan aksam erken yattim cok uyudum, aclik yapicam diye sülfat icmistim.aksam o yönde bi problem yok ama acayip sıkldim seviye 1 den yarin 40 doluyo carsba seviye 2 ye baslayasim var he bide sakiz cignemeyi özledimolabilir canım. şişlik olduğunu biliyorsan sorun yok. menülerin belli zaten.
ben de 2 gündür wc yoktu. sabah kalktığımda o var, uyku şişliği var, ayrıca ödem var balon gibiyim. tamam dedim kesin artıyım. neyse dedim wc olmayınca normal bunlar. ama süprizzzzz tartıya çıktım 82.2gerçi cuma 83 çıktım, cumartesi 82.6 ydım beyleyken beyle
Bende şaşırdım kahve yasak bari bugün 1 bardak siyah çay içiyim dedim, içtim. 1 saat sonra onun da yasak olduğunu hatırladım.Ben yapamadim bugün , aksam etken yatmistim cok susadim.su ictim, biraz öncede sütlü kahve ictim.:) ha tek basina süt ögünü ha sütlü kahve
Ben oruc olarak yapmiyorum bugün o yüzden ictim aksama yemek yiycem :)Bende şaşırdım kahve yasak bari bugün 1 bardak siyah çay içiyim dedim, içtim. 1 saat sonra onun da yasak olduğunu hatırladım.
Neyseki çok açıktı.
Suya devam ama çok acıktım
Afiyet olsun canim menün güzel ..sporuda ihmal etmemişsin harikasabah
1 kupa yeşil çay
öğlen 13.20
1 yumurtadan, 1 kk kavurma etli, 1 kk dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
az zeytinyağ eklenmiş 5 yeşil zeytinli, domatesli, salatalıklı, biberli, az sürk peynirli, kekikli salata
ara
1 kupa filtre kahve
akşam 19.15
2 küçük parça soslu tavuk
5 yk firik bulguru pilavı
3-4 yk deniz börülcesi
2 yk pancar turşusu
1,5 yk ev yoğurdu
az sonra 1 kupa tarçın eklenmiş yeşil çay ve 1 madensuyu içerim.
yatana kadar 2 lt su
akşam üzeri hızlı seriden 30 dk leslie yaptım. gerçi hep hızlı seriden yapıyorum. sadece 1 gün normal seriden yaptım. o da sıktı beni. bu seri daha güzel ve verimliGulhan1 moni
Muzlu avokadolu pudingKizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
Evdekiler yediKızlar nerdeisn yemek faslı bitmedimi
Kuruya bayılırımSevgili menum
Sabah güzel yedim Sahanda yumurta ekmek çay az peynir
Oglen 1 Elma
Akşam Kuru fasulye çorba ( fasulye bitti bugün sükur) sırada taze fasulye var
Yarım litre su
Spor bütün gün yazlık utuleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?