Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bak işte 8 de bir simidi yesem neee yemesem ne
Yasakların dışına çıktığına değermi

Kahvaltı

1 yumurtadan peynirli, zeytinli, çörekotlu, keten tohumlu omlet
Cevizli tahin
Yeşillik çıkarmayı unuttum( erken çıkarıp oda ısısında yiyebiliyorum)

Akşam
1 kâse kereviz çorbası
Şili biberli, cevizli, tereyagli labne
Salatalık

Su
1,5 olur
Spor
1 saat eliptik bisiklet

Yarın 36 saatlik açlık yapılacak, regl olduğum için gün içinde su içebilirim, yemek yine yok

Eliptik güzel toparliyor mu? Kac gündür esimin basinin etini yiyorum al diye kendim gidip alcam da tasiyamam

Ay ben yeni ekdim naneyi , büyüseler bi an änce yaz geliyo suya atip icmek güzel ol6yo serin serin :)

Sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık biber kendi yaptığım ekmeğin tadına baktım. Taşla kaya olmuş.
Akşam et sote bulgur pilavı yoğut salata. Pilav ve yemek 1 yemek tabağı yoğurt yarın kase.
Midem dolu. Ruhum aç. Çocuklar yine sofrada çıldırttı beni. Yemeği neremden yedim anlamadım.
Yemek hazırlarken oynak şeyler açıp hareket yaptım. Akşam yine birşey yaparım

Afiyet olsun, sinirlendirirse esinin kafasina atarsin

Seviyeci olarak simit olmamiş canim şunun şurasinda kaç gün kaldi 2 ci seviyeye..

Güzel menü

Slm kizla menüm

Sabah 1 dilim börek
Ara kahve

Öğle yemeği yok

Akşam kızartma

Şu 2 lt spor yok
Dünki menüne sevinmiştim güzel bir başlangiç yaptin diye lahmacuna rağmen...ama olmuyor böyle kuzum..yapma bu kötülüğü kendine....
Bu yrdiklerin seni doyurmadiği gibi kilo vermenede engel olur.

Son düzenleme:
Teşekkğr ederim. Haklısın hiçbir işe yaramıyor böyle olunca
Motivasyonum sıfır sıfır sıfır yine.
Kabak detoksu yapacağım galiba
Psikolojik sınırım olan 70e 0.01 uzağım sadece
Detoxa başlarsan bence kendine eziyet edersin canm. İlk önce azaltmak lazım. Seni daha çok çökertir bence. Ben hep böle böle kilo aldım detoxlardan sonra delirmece oldu
Canm 8de birini yemesende olurdu. Ay ben 1 tane yemedim mi hiç yemem. Daha iyi
Tavuk sote ve mercimek köftesi bayağı acıktın heralde canm
Nere gidiyon bende gelem :) 8.haftadayiz biz karantinada 5 hafta gecti önden 2 haftada okul tatili vardi etti 7 hafta mayisin 4 üne kadar uzadi ama bizimkilerin okulu yine acilmiycakk Ya Sabir

Okullar finish canm. Açılmaz artık. Belki telafi kursu açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…