Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canım ilk günler ya çok zorlanıyorum 3tane yedim kofteden
Bu hafta midem alışır bu düzene

Bi kismi acilacak burda canim 4.siniflar ve 11.siniflar daha sonra 8.siniflar bendekiler 5 ve 7.sinif

Nere gidiyon bende gelem :) 8.haftadayiz biz karantinada 5 hafta gecti önden 2 haftada okul tatili vardi etti 7 hafta mayisin 4 üne kadar uzadi ama bizimkilerin okulu yine acilmiycakk Ya Sabir
Sokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.
Az önce eşime çocuğu bekle çiş için dedim çocuğa bağırdı sokrandı çöktü ruhsal olarak. O böyle yapınca ben daha çok çöküyorum. Evde 3 değil 4 çocuk var. Ve biz daha herşeyin başındayız.

Allah yardimcimiz olsun, beni bu aralar üzerime aldigim.yükler de yoruyor ( okul, dersler,seminerler v.s) herseyden cok sıkildim ama hicbirinden vazgecemiyorum cünkü hepsi cok önemli benim icin

Allah yardimcimiz olsun, beni bu aralar üzerime aldigim.yükler de yoruyor ( okul, dersler,seminerler v.s) herseyden cok sıkildim ama hicbirinden vazgecemiyorum cünkü hepsi cok önemli benim icin
Daha hayatıma işi sokmadım. İşin stresi ayrı. Millet kendince laf sokacak espiri yapacak. Dün gece onun kabusunu gördüm zaten. İş durumu da geriyor beni

Ben izinler kalkmadan çocuğun refakat raporuyla işten ayrıldım. Sonra izinler kalktı hafta sonu mesaisi başladı. Şimdi işe dönünce tatilden dönmüş muamelesi yapmaya kalkacaklar.
Himm bosver canim.ya takmamaya calis,kim.ne düsünürse düsünsün sen kendini bildikten sonra

Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…