- 8 Mart 2020
- 5.753
- 27.917
- 548
Evet canım ilk günler ya çok zorlanıyorumDetoxa başlarsan bence kendine eziyet edersin canm. İlk önce azaltmak lazım. Seni daha çok çökertir bence. Ben hep böle böle kilo aldım detoxlardan sonra delirmece oldu
Canm 8de birini yemesende olurdu. Ay ben 1 tane yemedim mi hiç yemem. Daha iyi
Tavuk sote ve mercimek köftesibayağı acıktın heralde canm
Okullar finish canm. Açılmaz artık. Belki telafi kursu açılır
Kolay gelsinYatsidan sonra küt gitcem ztn , yarin aclik var
Hiç yoktan iyiEliptik güzel toparliyor mu? Kac gündür esimin basinin etini yiyorum al diyekendim gidip alcam da tasiyamam
Benimkiler geçen seneden kalma, güneşi gören kafayı uzatmışAy ben yeni ekdim naneyi , büyüseler bi an änce yaz geliyo suya atip icmek güzel ol6yo serin serin :)
Olmamış canım, niye kendine eziyet ediyorsunSlm kizla menüm
Sabah 1 dilim börek
Ara kahve
Öğle yemeği yok
Akşam kızartma
Şu 2 lt spor yok
Bi kismi acilacak burda canim 4.siniflar ve 11.siniflar daha sonra 8.siniflar bendekiler 5 ve 7.sinifDetoxa başlarsan bence kendine eziyet edersin canm. İlk önce azaltmak lazım. Seni daha çok çökertir bence. Ben hep böle böle kilo aldım detoxlardan sonra delirmece oldu
Canm 8de birini yemesende olurdu. Ay ben 1 tane yemedim mi hiç yemem. Daha iyi
Tavuk sote ve mercimek köftesibayağı acıktın heralde canm
Okullar finish canm. Açılmaz artık. Belki telafi kursu açılır
Eliptik ztn crosstrainer oluyoHiç yoktan iyi
Ben bunu satabilsem crostreiner istiyorum, hem kollar hem bacaklar çalışır.
Sokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.Nere gidiyon bende gelem :) 8.haftadayiz bizkarantinada 5 hafta gecti önden 2 haftada okul tatili vardi etti 7 hafta mayisin 4 üne kadar uzadi ama bizimkilerin okulu yine acilmiycakk Ya Sabir
Allah yardimcimiz olsun, beni bu aralar üzerime aldigim.yükler de yoruyor ( okul, dersler,seminerler v.s) herseyden cok sıkildim ama hicbirinden vazgecemiyorum cünkü hepsi cok önemli benim icinSokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.
Az önce eşime çocuğu bekle çiş için dedim çocuğa bağırdı sokrandı çöktü ruhsal olarak. O böyle yapınca ben daha çok çöküyorum. Evde 3 değil 4 çocuk var. Ve biz daha herşeyin başındayız.
Daha hayatıma işi sokmadım. İşin stresi ayrı. Millet kendince laf sokacak espiri yapacak. Dün gece onun kabusunu gördüm zaten. İş durumu da geriyor beniAllah yardimcimiz olsun, beni bu aralar üzerime aldigim.yükler de yoruyor ( okul, dersler,seminerler v.s) herseyden cok sıkildim ama hicbirinden vazgecemiyorum cünkü hepsi cok önemli benim icin
Ne gibi laf sokma canimDaha hayatıma işi sokmadım. İşin stresi ayrı. Millet kendince laf sokacak espiri yapacak. Dün gece onun kabusunu gördüm zaten. İş durumu da geriyor beni
Ben izinler kalkmadan çocuğun refakat raporuyla işten ayrıldım. Sonra izinler kalktı hafta sonu mesaisi başladı. Şimdi işe dönünce tatilden dönmüş muamelesi yapmaya kalkacaklar.Ne gibi laf sokma canim
Himm bosver canim.ya takmamaya calis,kim.ne düsünürse düsünsün sen kendini bildikten sonraBen izinler kalkmadan çocuğun refakat raporuyla işten ayrıldım. Sonra izinler kalktı hafta sonu mesaisi başladı. Şimdi işe dönünce tatilden dönmüş muamelesi yapmaya kalkacaklar.
Sizin ora nereBi kismi acilacak burda canim 4.siniflar ve 11.siniflar daha sonra 8.siniflar bendekiler 5 ve 7.sinif
Almanya :)Sizin ora nere
Eliptikmi, kondüsyonmu, ne yazarsam ikiside çıkıyorEliptik ztn crosstrainer oluyoseninki normal bisiklet mi yoksa ? Onu cok sevmiyorum ben
Allah yardımcın olsun canımSokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.
Az önce eşime çocuğu bekle çiş için dedim çocuğa bağırdı sokrandı çöktü ruhsal olarak. O böyle yapınca ben daha çok çöküyorum. Evde 3 değil 4 çocuk var. Ve biz daha herşeyin başındayız.
Allah yardımcın olsun canımSokak sokak gezicem. Bizim bura gelişmekte olan bölge müstakil evler yıkıntılar filan var. Ayağım yer tutsun.
Tmm cnm kondisyon seninkiEliptikmi, kondüsyonmu, ne yazarsam ikiside çıkıyor
Benimki pedallı olandan
Heee ondanAlmanya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?