Afiyet olsunSevgili menum
Sabah güzel yedim Sahanda yumurta ekmek çay az peynir
Oglen 1 Elma
Akşam Kuru fasulye çorba ( fasulye bitti bugün sükur) sırada taze fasulye var
Yarım litre su
Spor bütün gün yazlık utuleme
haklısın o ihtimal da olası. Eğer yapabilirsem birkaç günde giden o eksiler güzel moral oluyor bana genelde diyete başlarken detoks ile başlıyorum ama yine yalan oldu bu da tabiDetoxa başlarsan bence kendine eziyet edersin canm. İlk önce azaltmak lazım. Seni daha çok çökertir bence. Ben hep böle böle kilo aldım detoxlardan sonra delirmece oldu
Canm 8de birini yemesende olurdu. Ay ben 1 tane yemedim mi hiç yemem. Daha iyi
Tavuk sote ve mercimek köftesibayağı acıktın heralde canm
Okullar finish canm. Açılmaz artık. Belki telafi kursu açılır
Allah bağışlasın pek tatlı olur o şimdiİyi akşamlaar :)
sabah
Klasik kahvaltı
Yarım simit
öğle
1 kase tavuklu sebzeli çorba
akşam
Köfte
Salata
Az bir makarna
su:1,5 lt
Spor: yok (ekstra bir şey yapamıyorum 1,5 yaşında kızımın peşinde koşturmak yoruyor baya)
benim evde çiğ çerezim, hurmam ve kuru incirim vardı zaten. takviye olarak netten yine de hurma siparişi verdim. evde bulunsun.Kizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
geçmiş olsun canım. neyin var?İyi akşamlar kızçeler, inanılmaz hasta oldum, ne birşey yiyorum ne uyanık kalabiliyorum... siteye de giremedim bi güncelleme yapayım dedim affedin beni
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızçeler, inanılmaz hasta oldum, ne birşey yiyorum ne uyanık kalabiliyorum... siteye de giremedim bi güncelleme yapayım dedim affedin beni
günaydın güzel takım
aynı evin içinde ve her gün görmelerine rağmen ailemden "zayıflamışsın" yorumları almak beni çok mutlu etti
ahh bir de şu 7den kurtulup 6yı görsem inanılmaz motive olacağım
Ben tr den medine hurmasi aldim :) bsskada hazirlik gerektirecek bi durum yokKizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
serbest günde akşama tavuk ya da parça et ile arpa şehriye pilavı yapıcaz. ankara tava gibi birşey. sabahtan da yulaflı hurmalı fıstık ezmeli kurabiye yapıcam. 1-2 tane yerim öğlen ya da oruç olursam sahurda. çünkü ramazanın ilk haftası regl gelecek. umarım ilk gün gelmez de bari ilk günü tutarım. ara verip sonra devam ederim oruca. kurabiyelerin gerisi derindondurucuyaKizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
Su içmeye çalışıyorum. Daha 1 lt olmadı
Allahtan karpuz ve dondurma sezonunda değiliz vallahi nasıl yerdim diyet miyet umrumda olmazdiBen tr den medine hurmasi aldim :) bsskada hazirlik gerektirecek bi durum yok
Karpuz ve dondurma yemegi planliyorumbelki bi parcada pide yerim ama emin degilim yemeyedebilirim :)
Valla sezon mezon dinlemiycem.yiycem, hele oruc üstüne kar puzAllahtan karpuz ve dondurma sezonunda değiliz vallahi nasıl yerdim diyet miyet umrumda olmazdi
Ben bezdum kahvaltidan ztn sahirda yiyemiyorum belki hurmayi bile yiyemiycemseviye 2 aslında 21 gün. ama ramazandan dolayı 30 gün olacak. aslında ilk haftayı seviye 1 gibi kahvaltı şeklinde de geçirebiliriz. 1 ay boyunca sadece hurma, incir ve kuruyemişten sıkılabiliriz. o aklıma geldi bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?