Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet yarın detoksa b
haklısın o ihtimal da olası. Eğer yapabilirsem birkaç günde giden o eksiler güzel moral oluyor bana genelde diyete başlarken detoks ile başlıyorum ama yine yalan oldu bu da tabi

İyi akşamlaar :)

sabah
Klasik kahvaltı
Yarım simit

öğle
1 kase tavuklu sebzeli çorba

akşam
Köfte
Salata
Az bir makarna

su:1,5 lt
Spor: yok (ekstra bir şey yapamıyorum 1,5 yaşında kızımın peşinde koşturmak yoruyor baya)

Bugün yediklerim Sabah
10:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost 5zeytin Yeşil çay

14:00 şekersiz türk kahvesi yarım bardak tuzsuz fıstık

18:00 Bi karnıyarık yarım kase yoğurt bi dilim tb ekmeği

21:30 yeşil elma bi yerli muz

3lt su
30dk kondisyon bisiklet,20dk evde tempolu yürüyüş
moni Gulhan1

[
Allah bağışlasın pek tatlı olur o şimdi

Kizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
benim evde çiğ çerezim, hurmam ve kuru incirim vardı zaten. takviye olarak netten yine de hurma siparişi verdim. evde bulunsun.
İyi akşamlar kızçeler, inanılmaz hasta oldum, ne birşey yiyorum ne uyanık kalabiliyorum... siteye de giremedim bi güncelleme yapayım dedim affedin beni
geçmiş olsun canım. neyin var?

Kizlar 2 ci seviye için hazilik yaptinizmi ve serbest gün için ne yapmayi düşünüyorsunuz pazar günü
Ben tr den medine hurmasi aldim :) bsskada hazirlik gerektirecek bi durum yok
Karpuz ve dondurma yemegi planliyorum belki bi parcada pide yerim ama emin degilim yemeyedebilirim :)

serbest günde akşama tavuk ya da parça et ile arpa şehriye pilavı yapıcaz. ankara tava gibi birşey. sabahtan da yulaflı hurmalı fıstık ezmeli kurabiye yapıcam. 1-2 tane yerim öğlen ya da oruç olursam sahurda. çünkü ramazanın ilk haftası regl gelecek. umarım ilk gün gelmez de bari ilk günü tutarım. ara verip sonra devam ederim oruca. kurabiyelerin gerisi derindondurucuya

seviye 2 aslında 21 gün. ama ramazandan dolayı 30 gün olacak. aslında ilk haftayı seviye 1 gibi kahvaltı şeklinde de geçirebiliriz. 1 ay boyunca sadece hurma, incir ve kuruyemişten sıkılabiliriz. o aklıma geldi bugün.

Ben tr den medine hurmasi aldim :) bsskada hazirlik gerektirecek bi durum yok
Karpuz ve dondurma yemegi planliyorum belki bi parcada pide yerim ama emin degilim yemeyedebilirim :)
Allahtan karpuz ve dondurma sezonunda değiliz vallahi nasıl yerdim diyet miyet umrumda olmazdi

Ben bezdum kahvaltidan ztn sahirda yiyemiyorum belki hurmayi bile yiyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…