Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bezdum kahvaltidan ztn sahirda yiyemiyorum belki hurmayi bile yiyemiycem
gerçi ben de iki öğüne iyice alıştım. orucu rahat tutuyorum. hiç açlık hissetmiyorum. sahura kalktığımda az yerim zaten. hurma, az kuruyemiş falan olur. su içerim. reglken yumurtalı kahvaltı yaparım diyorum. zaten ilk hafta gelecek regl. duruma göre bakarım.

Günaydın arkadaşlar
Dün ki menümü yazamadım
Sabah
1 dilim kek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık barbunya yemegi
Bol salata
1 avuç çekirdek
Dün spor yapamadım anneme gittim ona alışveriş filan derken cok yoruldum

Bugun 6.30 da kalktım suyumu. Kahvemi içtim
2 mil leslie. Ve 20 dkk bölgesel hareket ler yaptım ohhh içim rahat bugun
Kızlar alışkanlık yapıyor spor
Biliyorsunuz ben yürüyüş yapardım devamlı olarak bizim burada hipodrom var yürüyüş için süper bir yer şimdi kapattılar giremiyoruz o yuzden yürüyüş olmayınca evdeki spor alışkanlık oldu onu yapmayınca sanki evin bir işini ihmal etmiş gibi hissediyorum nasıl dişlerini fırçalamassun rahatsız olursun bende öyle oluyorum sizin sayenizde evde spor alışkanlığım oldu özellikle Gulhan1 ve gezegenfeza

Bende ilk günleri tutamiycam

Sıkılacağımı sanmıyorum
Hurmayla çay serbest, Allah ım ne kadar lezzetli oluyor

Çok sevindim, ben dün yapamadım, çok açlık hissettim, bugün yapmak istiyorum inşallah

Amin. Teşekkür ederimm
Tatlı olmasına çok tatlı da bize çekmemiş hiç yemek yediremiyoruz
Benim büyük de öğle. Kardeşiyle ortak giyiyor. Küçük tombikti onun da iştahı azaldı. Yapısal bir tombişliği var. Bacaklarında ve yüzünde. Kreşteki çocuklar güzel yanaklı çocuk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…