gerçi ben de iki öğüne iyice alıştım. orucu rahat tutuyorum. hiç açlık hissetmiyorum. sahura kalktığımda az yerim zaten. hurma, az kuruyemiş falan olur. su içerim. reglken yumurtalı kahvaltı yaparım diyorum. zaten ilk hafta gelecek regl. duruma göre bakarım.Ben bezdum kahvaltidan ztn sahirda yiyemiyorum belki hurmayi bile yiyemiycem
Bende ilk günleri tutamiycamserbest günde akşama tavuk ya da parça et ile arpa şehriye pilavı yapıcaz. ankara tava gibi birşey. sabahtan da yulaflı hurmalı fıstık ezmeli kurabiye yapıcam. 1-2 tane yerim öğlen ya da oruç olursam sahurda. çünkü ramazanın ilk haftası regl gelecek. umarım ilk gün gelmez de bari ilk günü tutarım. ara verip sonra devam ederim oruca. kurabiyelerin gerisi derindondurucuya
Sıkılacağımı sanmıyorumseviye 2 aslında 21 gün. ama ramazandan dolayı 30 gün olacak. aslında ilk haftayı seviye 1 gibi kahvaltı şeklinde de geçirebiliriz. 1 ay boyunca sadece hurma, incir ve kuruyemişten sıkılabiliriz. o aklıma geldi bugün.
40 yaşına kadar yumurta yemeyen ben, yumurtalı kahvaltıyı özlüyorum.Ben bezdum kahvaltidan ztn sahirda yiyemiyorum belki hurmayi bile yiyemiycem
Ablam günaydın40 yaşına kadar yumurta yemeyen ben, yumurtalı kahvaltıyı özlüyorum.
En sevdiğim öğün
Çok sevindim, ben dün yapamadım, çok açlık hissettim, bugün yapmak istiyorum inşallahBugun 6.30 da kalktım suyumu. Kahvemi içtim
2 mil leslie. Ve 20 dkk bölgesel hareket ler yaptım ohhh içim rahat bugun
Kızlar alışkanlık yapıyor spor
Biliyorsunuz ben yürüyüş yapardım devamlı olarak bizim burada hipodrom var yürüyüş için süper bir yer şimdi kapattılar giremiyoruz o yuzden yürüyüş olmayınca evdeki spor alışkanlık oldu onu yapmayınca sanki evin bir işini ihmal etmiş gibi hissediyorum nasıl dişlerini fırçalamassun rahatsız olursun bende öyle oluyorum sizin sayenizde evde spor alışkanlığım oldu özellikleGulhan1 ve gezegenfeza
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bugün 8 e geliyordu kalktım. Küçükte kalktığımı hissediyor resmen o da kalktı. Biraz iş yapayım dedim. Yine başbaşayız
Akşam erken yattımAblam günaydın
Yatmamışın geri
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bugün 8 e geliyordu kalktım. Küçükte kalktığımı hissediyor resmen o da kalktı. Biraz iş yapayım dedim. Yine başbaşayız
Geçmiş olsun canım su iç oda iyi gelirAkşam erken yattım
Bugün baş ağrısıyla uyandım, kalkınca geçer inşallah. Ilaç içmek istemiyorum.
En dayanamadiğım ağrı
Amin. Teşekkür ederimm[
Allah bağışlasın pek tatlı olur o şimdi
Geçmiş olsunAkşam erken yattım
Bugün baş ağrısıyla uyandım, kalkınca geçer inşallah. Ilaç içmek istemiyorum.
En dayanamadiğım ağrı
Benim büyük de öğle. Kardeşiyle ortak giyiyor. Küçük tombikti onun da iştahı azaldı. Yapısal bir tombişliği var. Bacaklarında ve yüzünde. Kreşteki çocuklar güzel yanaklı çocuk diyorAmin. Teşekkür ederimm
Tatlı olmasına çok tatlı da bize çekmemiş hiç yemek yediremiyoruz
Teşekkür ederim, kalkınca içerimGeçmiş olsun canım su iç oda iyi gelir
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?