aynen öyle oluyor canim ben spor yapmayinca diken üstünde oturuyorum sanki o spor illaki yapilacak yoksa rahat edemiyorum.....bugünde sporumu yapacağim yarin yine dinlenme günü..sonra yine 5 gün spor günüm var..ondan sonra 3 aylik programim bitiyor..cep teline başka program indireceğim yine..Bugun 6.30 da kalktım suyumu. Kahvemi içtim
2 mil leslie. Ve 20 dkk bölgesel hareket ler yaptım ohhh içim rahat bugun
Kızlar alışkanlık yapıyor spor
Biliyorsunuz ben yürüyüş yapardım devamlı olarak bizim burada hipodrom var yürüyüş için süper bir yer şimdi kapattılar giremiyoruz o yuzden yürüyüş olmayınca evdeki spor alışkanlık oldu onu yapmayınca sanki evin bir işini ihmal etmiş gibi hissediyorum nasıl dişlerini fırçalamassun rahatsız olursun bende öyle oluyorum sizin sayenizde evde spor alışkanlığım oldu özellikleGulhan1 ve gezegenfeza
Süpersin sendeaynen öyle oluyor canim ben spor yapmayinca diken üstünde oturuyorum sanki o spor illaki yapilacak yoksa rahat edemiyorum.....bigünde sporumu yapacağim yarin yine dinlenme günü..sonra yine 5 gün spor günüm var..ondan sonra 3 aylik programim bitiyor..cep teline başka program indireceğim yine..
geçmiş olsun csnim.kimyasal ilaçlardan bende içmeyi yutmayi sevmiyorum...şimdi tesadüfen Aidin Salih sayfasinda okudum..baş ağrisina kekik yaği iyi geliyormuş başa sürüldüğünde...kekik yaği Türk marketlerinde vardi hatirladiğim kadariylaTeşekkür ederim, kalkınca içerim
Sağol canım, atağa kalkınca azaldı, geçmezse alırımgeçmiş olsun csnim.kimyasal ilaçlardan bende içmeyi yutmayi sevmiyorum...şimdi tesadüfen Aidin Salih sayfasinda okudum..baş ağrisina kekik yaği iyi geliyormuş başa sürüldüğünde...kekik yaği Türk marketlerinde vardi hatirladiğim kadariyla
Hurma ve inciri nerden alacaksınHayirli mutlu sabahlar canlar.....bugün eşimle 2 seviye için slişverişimi yapacağim zaten inciri ve hurmayi özlemiştim......ramazani inşallah en güzel maneviyatiyla geçiririz..
SüpersinEveeet sabah 1 mil lesli de yaptım.
Hala açılmadan. Hala uykum var ve yorgun hissediyorum
Aferin sana DaEveeet sabah 1 mil lesli de yaptım.
Hala açılmadan. Hala uykum var ve yorgun hissediyorum
Doğuş market var burda ordan almayi düşünüyorum...orda seçenek çoktu..ama aldi yede bakarimHurma ve inciri nerden alacaksın
Bu hafta aldı ye geliyor, ben ordan almayı düşünüyorum
Lonely single girl bana geldi ya sana
Türk marketi deyilmiDoğuş market var burda ordan almayi düşünüyorum...orda seçenek çoktu..ama aldi yede bakarim
Yanlış kişiye geliyor napıyım
Evet Türk marketi..ama büyük market...arabaylan gitmemiz lazim oraya uzak bayaği..yürüsem 1 saat sürer...yakinimdada var küçük bir Türk marketi sma pek seçenek yok orda...medine yada mekke hurmasi olmaliymiş..Türk marketi deyilmi
Bizde 3 tane türk marketi var, 2 si aynı, biri değişik
Neyse bende karışık alırım
Allah bağışlsınn yaşları kaç?Benim büyük de öğle. Kardeşiyle ortak giyiyor. Küçük tombikti onun da iştahı azaldı. Yapısal bir tombişliği var. Bacaklarında ve yüzünde. Kreşteki çocuklar güzel yanaklı çocuk diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?