orucluyumm ıns. Çok etkilenmez elimden geleni yaptım sahurdaİnsan kıyamıyor değil miAllah bağışlasın bebeğinizi çok emdiği için de ek gıdayı fazla tüketmiyor olabilir naçizane 2 çocuk annesi olarak yemeğini yedirmeden önce emzirmeyin biraz aç olarak verebilirsiniz ek gıdayı
Ona baktık, evet güzelBikaç gün önce Deliler Fatihin fermanina bsktik...oda güzeldi tavsiye ederim..filimde payitahtaki Ahmet paşada oynuyordu..
Cok erken kalkmissinHayırlı sabahlar, sanırım biraz daha yatacağım
Yemediysen düşer mutlakaGünaydın kızlar
Buraya ilk yazdığım kilo kaçtı unuttum
Ama geçen hafta tartida 87.7 gorunce diyete tekrar başlamıştım bir ayda feci şekilde kilo aldım
Bu sabahki tartim 84.7 gösterdi
Massallah ben daha bitiremedim evet bende çok beğendim. Ben hergun izleyemiyorum eşim oyun oynuyor tvle. Olmassa telefondan izlicem yaEddaak uzaylı diziyi bitirdim, çok beğendim, başka varmı
Ben tarih film lerini sevmiyorum hicOna baktık, evet güzel
Geçmiş olsun insallahTeşekkür ederim canim.
Tarihi filmlere bayılıyorum, karamurat türündekiler kaç defa baktım hatırlamıyorum bile, olurda denk gelirsen bana söyle ben bakarım.Cok erken kalkmissin
Yemediysen düşer mutlaka
Massallah ben daha bitiremedim evet bende çok beğendim. Ben hergun izleyemiyorum eşim oyun oynuyor tvle. Olmassa telefondan izlicem ya
Ben tarih film lerini sevmiyorum hic
Tebrik ederim iyisin. Ben de regl oncesiyim biraz daha bekliycem tartilmak icin bakalimGeçen hafta 66,800
Bu hafta 66, 500
Fark - 300 gr
% 0,45
Salı günü 65 i görmüştüm oysaki
Galiba regl ve bacaklarımın hamlaması sonucu vücut su tuttu
Yedimde aldım bunalimdanCok erken kalkmissin
Yemediysen düşer mutlaka
Massallah ben daha bitiremedim evet bende çok beğendim. Ben hergun izleyemiyorum eşim oyun oynuyor tvle. Olmassa telefondan izlicem ya
Ben tarih film lerini sevmiyorum hic
Alma canm alma yapma kendine bunu.Yedimde aldım bunalimdan
Yinede iyisin canım ödem olmuştur haftaya inersin yine eksiye bende artıdayım fazla spor acaba kas için kitledi mi kendini anlamadımGeçen hafta 66,800
Bu hafta 66, 500
Fark - 300 gr
% 0,45
Salı günü 65 i görmüştüm oysaki
Galiba regl ve bacaklarımın hamlaması sonucu vücut su tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?