Allah herkesin yar ve yardımcısı olsunHayırlı geceler hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Bol bol dua edin. İçinde oğluma ve tüm evlatlara şifa dileyin. Müslümanın müslümana duası gibi varmı?
Coook geçmiş olsunGünaydin kizlar....şu an hala yataktayim...anlatmiştimya size baş dönmesi mide bulantisi var diye kaç gündür sporumuda zar zor yaptim....güvendiğim bir yerden aloe vera içerikli doğal ilaçlar sipariş verdim dün gece başladim kullanmaya umarim iyi gelir...aslinda bu rahatsizliğim yillar önce vardi..20 yaşlarinda başlamişti.. arada bayilip düşüyordum..doktorlara gittim birşey bulamadilar tansiyon düşük dediler sadece. Ve şekerli içecekleri içmemi önerdiler kola fanta gibi veya düşük tansiyon damlasi verdiler..küp şekerin üzerine damlatip yutmam için..hiç bir faydasi olmadi zaten şeker sağliğa nezaman yararli olduki....ama bu aralar rahatsizliğim dahada artti
Benim tahminim Ms olabilir veya vertigo...umarim aldiğim ilaçlarin faydasini görebilirim ..iştahimda kalmadi zorlan yiyorum dahada güçten düşmeyim diye..
Ama normal ki 1 yaşında daha minnacikCo k küçük yaa banayemekle arası iyi olmadığı için hep emmek istiyor
Rabbim kolaylık versinAfiyet olsun
Yarın eşimle ben tutamıyoruz
Oğlanlar kendileri yiyecek
Daha önce de demistin listeden çıkarak sadece burada takılarak da yol alabilirsinRabbim kolaylık versin
Benim.gözler gidiyor namaza daha 2 saat varSahur hazırlığı yok ama uykuda yokeşim pes oynuyor ben uzanıyorum namazı kılar yatarız
Bitti bile bende 1 saat kala uyumuşum hatta 45 dakka kalaBenim.gözler gidiyor namaza daha 2 saat var
Sağol canim...bende sahura kalktim ..namazimi kildim yattim tekrar...Allah bütün dualarimizi kabul etsin..bu Ramazan inşallah bütün müslüman alemine daha hayirli ve bereketli olsun.. sıkıntilarimizi gidersin yüce Allahimiz.Coook geçmiş olsun
Gündüz bir kez girdim yazdım ama gönderdim mi hatırlamıyorum
Olsun bir.kez daha demiş olayım
Amin canımRabbim kolaylık versin
Bikaç gün önce Deliler Fatihin fermanina bsktik...oda güzeldi tavsiye ederim..filimde payitahtaki Ahmet paşada oynuyordu..Eddaak uzaylı diziyi bitirdim, çok beğendim, başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?