Normalde bende beklerdim, eşimle kahvaltı yapınca mecbur tartıldımTebrik ederim iyisin. Ben de regl oncesiyim biraz daha bekliycem tartilmak icin bakalim
Kas yapacak kadar ağır sporumuz yok diye düşünüyorumYinede iyisin canım ödem olmuştur haftaya inersin yine eksiye bende artıdayım fazla spor acaba kas için kitledi mi kendini anlamadım
Çok kafana takma canım yawc 4. gün oldu yokregl öncesiyim şişlik var. ama wc çok yordu beni. oysa dün öğlen sinameki yedim. biraz daha bekleyeceğim tartıya çıkmak için.
Ben spor olarak sadece yürüyüş yapardım şimdi leslie den sonra 20 dkk kadar göbek popo kalça be bacak hareket leri bana cok zorlayıcı geldi amaKas yapacak kadar ağır sporumuz yok diye düşünüyorum
Gecen hafta 83.8
Bu hafta 84.1
Fark +300
Bütün hafta artiydim inmedi bi türlüben seni eksi bekliyordum. neyse olur arada. ben bakalım kaç çıkıcam.
Çok kafana takma canım ya
Ben hergun sinameki otu yiyorum
1 kupa yağlı kahve içiyorum
Salatama bol zeytinyağı koyuyorum
Yinede 2, 3 günde 1 defa gidiyorum
Ooo iyi bak o kadar üzüldügüne deymedi maşallah maşallahGeçen hafta 78.9
Bugün 78.2
Fark 0.7
%0.89
Bir kilo olmasada artı olmamak güzel. Pasta yedim çikolata yedim gözleme yedim. Ama kasmadan yedim. Normalde bir bütün yesem gözüm doymayacak gibi gelirdi. Koca bi dilim alıp ucundan birkaç parça aldım. Gözlemeyi yoğurtla yedim. Aç kalmadım kasmadım. Hafta ortasından 81 i görmüşken başladığımı düşünürsek güzel sonuç. Acayip rahatım. Şimdi ramazan zaten ohh mis
Sabah ılık su 2 bardak bana bu da iyi geliyor üzerine 1 kaşık zeytinyağı bide bunu dene canım birde takma kafaya psikolojik olarak ta etki yapıyor olabilir
valla yapacak birşey yok zaten. bugün de orucum. ramazanda daha da karışıyor işler
HadiiBende bi form çayı var onu içince içim bozuluyor. Ödem söktürücü çaylarda öyle.
Çok fazla limon tüketmek kabızlık yapar
Valla çok daralmışım demekki. Şu 2 haftayıda sizle geçirip işe başlayım. İşteyken çok aktif olamıyorum.Ooo iyi bak o kadar üzüldügüne deymedi maşallah maşallah
%1.76Geçen hafta 79.5 Di
Bu hafta 78.1
Fark - 1.4
Yüzdelik bilemiyorum ya
Bide 2 gündür wc yok. Wc olsaydı kesin ve kesin 2 kg olurdu.
Ölçüm haftaya cuma yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?