Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm

Kahvaltı
1 yumurtadan kaşarlı, zeytinli omlet
Beyaz peynir
Domates, salatalık, maydanoz, dereotu
Cevizli tahin

Akşam
1 kâsekereviz çorbası
Salata
Havuç tarator

Su
1,5 lt
Spor
Bisiklet sürerim 30 dakika

*** 10. Takım 671. ETAP ***

moni (89,7//%)
Ekrl (62.9//%)
gezegenfeza(66,8//%)
yst38(78,9//%)
lydznp (78,1//% )
reklam(66,2//%)
nilsub (82,2//%₺
eddaak(79,5///%)
YaKaMoZz-z (60,3//%)
Gonulbagi(69,9//%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(76,8/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
-Fitimfitsinfit (82,0///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum (83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-MorVampirella(67,5///%)
-Nisandeniz(96,8 )
-beyazkugu87(83,5)
-diyetzamani(73,5/)
-Huzurukalb(///%)bk:80 bt 23 mart h:
-elifff80 (95,3/)
-Aypare-(61,2)

_-Dantes-_ (73,3/)yeni üye bt 08 nisan

Mumu85(83,8/)622. Etapta 83,3 kg ile izne ayrılan üye.
Netsume(68,7/)bt 13 nisan

P perihan
Dünürümle konuştum
Ona serum vermisler, evde herhangi bir vakitte yine ayni sekilde olursa daha öncede bahsettiğim gibi, koltukta otururken birisinin seni sert bir şekilde iterek koltuğa yan yatırması gerekiyormuş. Onun baya faydasını gördüm dedi.
Eğer yaparsan, seni koltuğa iten kişi o anda gözlerini açıp bakar ve damarlarının pıt pıt attığını görürse kesin vertigodur dedi

bu arada benim kargo tekrar araca yüklenip aktarmaya götürülmüş güya o şubeden pazartesi alacaktım. haber verilmişti. gerizekalılar bir de araçtan indirip not olarak sisteme ihbarnamesi yok diye işlemişler.
satıcıya mesaj attım. adam kargo kapandı yarın ilgileneceğim diye mesaj atmış. ama biraz sonra cepten aradı beni konuştuk. yazık ne desin kusura bakmayın dedi. ben yarın tekrar kargoyla görüşeceğim. en kötü ihtimal geri döner dedi. para iadesi olur size, hallederiz merak etmeyin dedi.
valla aktarmadan ev adresine yönlendirirlerse iyi hadi dedim. ama size iade ederlerse tekrar sipariş veririm dedim. bu sefer başka kargoyla gönderecek bana. bakalım yarın sonuçlanırsa. satıcı iyi belli güvenilir. ama o kargo şirketi

Sen yine bir muhattap bulmuşsun.
Bizim yeğenime yolladığım kargo kaydoldu.
Almanya içinde şehirler arası.
Malesef ilgilenmediler bile, bizden çıktı dediler. Gitti pisi pisine

Ysni anladiğim kadariyla sağlikli olan tarafdanmi itilecek ...mesela benim sol kulağimda sorun var..sağ tarafdanmi yoksa sol tarafdanmi itilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…