Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsunAynı be yaa
Bugün benim nişan günüm
11 yıl geçmiş
Olmaz bence çünkü apa duyurabildiginiz kadar duyurun diyorBanlanmazsam iyi ..size fikir olarak paylaşimlar yapiyorum burda ama umarim sorun olmaz.
Akşam hangi mesleği yedinMen um
Sabah klasik kahvaslti 2 dilim ekmnek
Ara kahve
Öğle yok
Aksam meslek
Şu 1.5 lt devamında icerim
Yeni oturdumAhali neredesiniz
Sen yine bir muhattap bulmuşsun.bu arada benim kargo tekrar araca yüklenip aktarmaya götürülmüşgüya o şubeden pazartesi alacaktım. haber verilmişti. gerizekalılar bir de araçtan indirip not olarak sisteme ihbarnamesi yok diye işlemişler.
satıcıya mesaj attım. adam kargo kapandı yarın ilgileneceğim diye mesaj atmış. ama biraz sonra cepten aradı benikonuştuk. yazık ne desin kusura bakmayın dedi. ben yarın tekrar kargoyla görüşeceğim. en kötü ihtimal geri döner dedi. para iadesi olur size, hallederiz merak etmeyin dedi.
valla aktarmadan ev adresine yönlendirirlerse iyi hadi dedim. ama size iade ederlerse tekrar sipariş veririm dedim. bu sefer başka kargoyla gönderecek bana. bakalım yarın sonuçlanırsa. satıcı iyi belli güvenilir. ama o kargo şirketi
Ysni anladiğim kadariyla sağlikli olan tarafdanmi itilecek ...mesela benim sol kulağimda sorun var..sağ tarafdanmi yoksa sol tarafdanmi itilecekP perihan
Dünürümle konuştum
Ona serum vermisler, evde herhangi bir vakitte yine ayni sekilde olursa daha öncede bahsettiğim gibi, koltukta otururken birisinin seni sert bir şekilde iterek koltuğa yan yatırması gerekiyormuş. Onun baya faydasını gördüm dedi.
Eğer yaparsan, seni koltuğa iten kişi o anda gözlerini açıp bakar ve damarlarının pıt pıt attığını görürse kesin vertigodur dedi
Ikisinide deneYsni anladiğim kadariyla sağlikli olan tarafdanmi itilecek ...mesela benim sol kulağimda sorun var..sağ tarafdanmi yoksa sol tarafdanmi itilecek
Bisikletin tepesindeyimKızlar nerdesinizzz
45 dakika sürdümMassallah
Afiyet olsunUyuyan var mı?
Sahur için hazırlık yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?