Şifa olsunYa Türk Kahvesi nasıl sevilmez onun keyfini hic bir seye degismem. Dostla icilince daha da güzel.Mthn83 kalktim oglumla ikimize yaptim ben de sayende
Ahmet apa beyin önerisine göre..orucu açtiktan sonra 1 bardak suyla. .bikaç kaşik çotba yiyecekmişiz..sonra 1 çatal veya tatli kaşiği tatli....sonra 15 dakika aradan sonra namsz kildiktan sonra mesela..tatli yenilebilir sonra ana öğün....en doğrusu buymuş pankreasa fazla yüklenmemek içinNe zmn yeniyodu tatli
Ben regl olcam ama -1 kilo diyeyim yine de 69.8Eee hedefleri alalım
Ben 77.7 diyorum
500 gr. Gayet iyi bence
Varmı artıran
Nescafe deyil, kahve çekirdeğini öğütüp yapıyor makina.Filtre dediğim şu acı ve sade olan nescafemi süt tozsuzhayatta içemem. Kahve türünün hiç birini içemem. Arkadaşlarıma gittiğimde onlar şekerli yapar Türk kahvesi bir onu içerim. Oda bazen
Yok kız ne ütüsü, sen yaz biz memnun oluruzBi suçlu bulmam lazımdı
Ben içine bal koyarım senin için
Sus sessiz den içip ben yaparım diyon bide.
Oruç çeneme vurdu
Şu dönemde iyiki vardınız kızlar. Ramazanada girdik. Hakkınızı helal edin çok başınızı ütüledim.
Menün güzel canim afiyet olsun..Menüm
Iftar yarim kase dövme çorbası
1 tane fırın karnıyarık ama patlıcanı kızartmadım 3 kaşık pirinç pilavı
Yarim portakal 2 çilek
2 lt suyumu içtim bile
Sahurda protein ağırlıklı peynir söğüş yicem 1 dilim ekmekle
Benim oğlanlar ne çay içer ne kahveYa Türk Kahvesi nasıl sevilmez onun keyfini hic bir seye degismem. Dostla icilince daha da güzel.Mthn83 kalktim oglumla ikimize yaptim ben de sayende
Bende kahve delisiyim her gün duble Türk kahvesi ve bir kupa filtre kahve mutlaka içerim şeker 15 yıldır kullanmıyorumBenim oğlanlar ne çay içer ne kahve
Büyük zeytinin kokusuna dayanamaz, masanın öteki ucuna koydurur, küçük kahve kokusu aldımı odayı terkeder
Hayırlı ramazanlar cümlemizin duaları kabul olsun inşallah hastalara şifa dertlilere deva evlat isteyenlerin kucağına evlat nasip etsin inşallahsara_28 cım tez zamanda senden de güzel hbr duymak nasip olsun namazdan sonra uyku da dagıldı biraz okuma yaptım azcıj uyuyayım bari Ögle sonrası tartı yapıcam
Maşallah ne güzel..bende 3 ay oldu herhalde şekeri tamamen birakali çay ve kahvede...kahve şekersiz aliştim ama gezegenin dediği gibi siyah çayda hala zorlaniyorum..ama kuru meyve iyi fikir siyah çayin yaninda..kahvenin yanindada olur lokum yerineBende kahve delisiyim her gün duble Türk kahvesi ve bir kupa filtre kahve mutlaka içerim şeker 15 yıldır kullanmıyorum
Ben dondurma yiycektim pazar günü :) böyle zor ama ya cocuklar yemegi birakip benim dondurmama saldirirAhmet apa beyin önerisine göre..orucu açtiktan sonra 1 bardak suyla. .bikaç kaşik çotba yiyecekmişiz..sonra 1 çatal veya tatli kaşiği tatli....sonra 15 dakika aradan sonra namsz kildiktan sonra mesela..tatli yenilebilir sonra ana öğün....en doğrusu buymuş pankreasa fazla yüklenmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?