Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Iftar yarim kase dövme çorbası
1 tane fırın karnıyarık ama patlıcanı kızartmadım 3 kaşık pirinç pilavı
Yarim portakal 2 çilek
2 lt suyumu içtim bile

Sahurda protein ağırlıklı peynir söğüş yicem 1 dilim ekmekle

*** 10. Takım 672. ETAP ***

moni (89,7//%)
Ekrl (63,3///%)
gezegenfeza(66,5///%)
yst38(78,2///%)
lydznp (78,0///% )
reklam(65,8///%)
eddaak(78,1///%)
YaKaMoZz-z (59,7///%)
Gonulbagi(70,8///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

-baby_cat(76,8/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
60kiloyum (83/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
-beyazkugu87(83,5)
-Aypare-(61,2)
-_-Dantes-_ (73,3/)yeni üye bt 08 nisan

Mumu85(84,1/)622. Etapta 83,3 kg ile izne ayrılan üye.
Natsume (70,2/)13 nisan

Ne zmn yeniyodu tatli
Ahmet apa beyin önerisine göre..orucu açtiktan sonra 1 bardak suyla. .bikaç kaşik çotba yiyecekmişiz..sonra 1 çatal veya tatli kaşiği tatli....sonra 15 dakika aradan sonra namsz kildiktan sonra mesela..tatli yenilebilir sonra ana öğün....en doğrusu buymuş pankreasa fazla yüklenmemek için

Filtre dediğim şu acı ve sade olan nescafemi süt tozsuz hayatta içemem. Kahve türünün hiç birini içemem. Arkadaşlarıma gittiğimde onlar şekerli yapar Türk kahvesi bir onu içerim. Oda bazen
Nescafe deyil, kahve çekirdeğini öğütüp yapıyor makina.
Ona alıştım, yokluğunu arıyorum.
Şeker konusuna gelince 2,5 ay olmuştu bırakalı, bir sebepten, bilmeyerek çok az belli belirsiz şekerli su içtim ve tadı sanki kimyasal tatlandırıcı gibi geldi, yatana kadar midem bulandı.
Şimdi 4 ayı geçti, artık vücut yapay sekeri hic istemez heralde.
Kendime ileriye yönelik meyvalı tarifler bulup kaydediyorum

Yok kız ne ütüsü, sen yaz biz memnun oluruz

Menün güzel canim afiyet olsun..

Ya Türk Kahvesi nasıl sevilmez onun keyfini hic bir seye degismem. Dostla icilince daha da güzel. Mthn83 kalktim oglumla ikimize yaptim ben de sayende
Benim oğlanlar ne çay içer ne kahve
Büyük zeytinin kokusuna dayanamaz, masanın öteki ucuna koydurur, küçük kahve kokusu aldımı odayı terkeder

Benim oğlanlar ne çay içer ne kahve
Büyük zeytinin kokusuna dayanamaz, masanın öteki ucuna koydurur, küçük kahve kokusu aldımı odayı terkeder
Bende kahve delisiyim her gün duble Türk kahvesi ve bir kupa filtre kahve mutlaka içerim şeker 15 yıldır kullanmıyorum

Amin canım Allahım dualarını kabul etsin

Bende kahve delisiyim her gün duble Türk kahvesi ve bir kupa filtre kahve mutlaka içerim şeker 15 yıldır kullanmıyorum
Maşallah ne güzel..bende 3 ay oldu herhalde şekeri tamamen birakali çay ve kahvede...kahve şekersiz aliştim ama gezegenin dediği gibi siyah çayda hala zorlaniyorum..ama kuru meyve iyi fikir siyah çayin yaninda..kahvenin yanindada olur lokum yerine

Ben dondurma yiycektim pazar günü :) böyle zor ama ya cocuklar yemegi birakip benim dondurmama saldirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…