- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çarşamba 65,700 çıkmıştımSıkma canını oluyor. Bazen elimizde bazen değil. Peki bu hafta kaç kişi 1 kg verdi?
Senin hedefin neydi daha vermeyi dusunuyor musun yoksa 65 yeter miÇarşamba 65,700 çıkmıştım
Iftar karismam, sonrası mutfağı topla filan hareket varEvet gezegencim inşallah toparlıycam ama bu iftarda ekmek yedim yine
Hedefim organ temizlikleri, yoksa 60 da bırakırdım.Senin hedefin neydi daha vermeyi dusunuyor musun yoksa 65 yeter mi
Şimdi son yudumu aldımHadi kahveler bendenEki Görüntüle 2624966
Ne kadar dalgalı bir ruh halim var ah ah
Ohh mis gibiHadi kahveler bendenEki Görüntüle 2624966
Sen sakarsan biz ne yapalımSize kahve yaparken tezgaha döküldü bida size kahve yapmayacam
ben şükür seviyede aramadım. ama reglde arıyorum tatlı. az yiyorum tatlıyı ama. eskisi gibi abartı değil.Aslında önceki 2. Seviye yaptığımda hergun başka bisey yiyecem demiştim.
Sonra öğrendim ki hurmayla çay serbest, çayla tüketince muhteşem oldu. O yüzden çoğunluk hurma yerim diye düşünüyorum.
Sülale olarak tatlıyı çok severiz.
Hurma azda olsa tatlı istegimi alıyor
canım benim saolasın. bir gün yapayım inşallah.Kereviz çorbası
1/4 kök kereviz
1 kapya biber
1 soğan
1 avuç kalın bulgur
Sebzeleri küçük küp şeklinde doğrayıp üstüne su koyup kaynamaya bırakıyorum. Bulguruda atıyorum, hepsi pişince üstüne ince doğranmış maydanoz ve dereotu doğrayıp tuzunu atıp blendır dan geçiriyorum.
Tereyağı ister çorbanın içine koy istersen tavada eritip toz biber ekleyerek kasenin üstüne koy.
Üste erittigim daha lezzetli oluyor
Belki dediğim canım istemediği halde zorla yemek gerek yok demek istedim yaniBelki deyil öyle yap, daha faydalı
Hiç sevmedim sevemedim şu icecegiHadi kahveler bendenEki Görüntüle 2624966
Oy kuzum, çıkın gelin ben size yaparımSize kahve yaparken tezgaha döküldü bida size kahve yapmayacam
Dün kızım, anne sadece bunumu yiyecez dedi.ben şükür seviyede aramadım. ama reglde arıyorum tatlı. az yiyorum tatlıyı ama. eskisi gibi abartı değil.
canım benim saolasın. bir gün yapayım inşallah.
Şekersiz bende zorlanıyorum.Belki dediğim canım istemediği halde zorla yemek gerek yok demek istedim yani
Hiç sevmedim sevemedim şu icecegi
Filtre dediğim şu acı ve sade olan nescafemi süt tozsuzŞekersiz bende zorlanıyorum.
Neyseki filtre de sorun yok
Bi suçlu bulmam lazımdıSen sakarsan biz ne yapalımeline sağlık çok güzel olmuş
Ben içine bal koyarım senin içinBelki dediğim canım istemediği halde zorla yemek gerek yok demek istedim yani
Hiç sevmedim sevemedim şu icecegi
Sus sessiz den içip ben yaparım diyon bide.Oy kuzum, çıkın gelin ben size yaparım
Saolasin canim eline sağlıkBi suçlu bulmam lazımdı
Ben içine bal koyarım senin için
Sus sessiz den içip ben yaparım diyon bide.
Oruç çeneme vurdu
Şu dönemde iyiki vardınız kızlar. Ramazanada girdik. Hakkınızı helal edin çok başınızı ütüledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?