Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz saldım kendimi bugün.
İç dalgalanmalar yaşıyoruz evde.
Dr desteği almamız gerekecek gibi
Bence güzel bir yaklaşım canm uzmandan yardım almak her zaman iyi bir yöntemdir. Şaşmaz. Rabbım yardımcın olsun erkekler bizim gibi dayanıklı değil.

Yeni bir durum yok. Ben işe başladığım için eşim biraz sarsıldı. Onun sarsılması tüm evi sarsıyor haliyle
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten erkekler bizler kadar dayanaklı ve güçlü degiller onların güçleri sadece sabır evet Bi yardım alsanız hepiniz için uygun olur sıkma canını bu günler de gececek cocuklar büyüyecek bunlar sadece bir anı olarak kalacak hayatınızda Allah güç kuvvet versin inşallah canım

az önce kuzenimle konuştuk. kahve içmeyi özledim diyor. ben de dedim. iftardan sonra içilmiyor. sahurda da olmuyor. kaç gündür kahve içmiyorum.
Niye ki olmasın
Ben su içme saatim gelince 1 kupa kahveyle yarım litre suyu alıp oturuyorum

Hadi bakalım

Menum
Sahur 3 Sahanda yumurta 2 dilim ekmek çay
Akşam Kuru fasulye salata yanına yicim pilav yemicem

Suyu 1.5 içerim
Spor yok

Dün 9bucukta uyumuşum 10.bucukta kalktım oyuzden acıktım sahura kadar malesef. Uyumasaydim asla acıkmazdim.
Çarşamba regli olucam. Ogune kadar ne verdim verdim kar dır.
Buraya geldiğimden beri asla cumaları artı çıkmadim. Ama kendimi zayıflamış hissetmiyorum yaaa

niye ki acaba? aslında kıyafetlerden belli oluyor. ben de küçülme var görünür şekilde. leslie de toparladı azcık. o da iyi oldu. dün kot giyip dışarı çıkmıştım kotun beli bayağı bollaşmış. hoşuma gitti. göğüs ve karın küçüldü. moral oldu bana.

kaç gündür omlet yemedim. özledim valla. sahurda da tok oluyorum canım istemiyor. ama bu gece yaparım.

Yok tatlım benim öyle kahve çay uyku kaçırır derdim yok beni etkilemiyor

o zaman çok içiyorsun. gün içinde çok içenlerde kafein artık etki etmiyormuş. ben 1 kupa içerim filtre kahveyi. bazen işyerinde sabah ve öğlen olmak üzere Türk kahvesi içiyorduk. sadece o ama. hiç içmediğim günler de olur arada. beni çok etkiliyor o yüzden.

Ben ramazan öncesi sabah aç karnına bir kupa filtre kahve
Sonra kahvaltı yarım saat sonra duble şekersiz türk kahvesi
Akşam üzerine yine filtre kahve
Şimdi anladım sanırım fazla içiyorum arkadaşlara gidersem oralarda içtiklerim de ayrı abooo baya içiyormuşum

Kıyafet ler den belli olur kuzum belli degilse demekki spor ile sıkılaşman gerekiyor heralde

Bence güzel bir yaklaşım canm uzmandan yardım almak her zaman iyi bir yöntemdir. Şaşmaz. Rabbım yardımcın olsun erkekler bizim gibi dayanıklı değil.
ufaklık konusu de mi? Allah yardımcınız olsun kuzum.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Sağolun kızlar. Gerçekten zor bir süreç.
Bu sene çocuğun kaydı okula düştü. Çok sarstı bu. Ne olacak bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun

ben öyle yapsam iftara çıkamam
yiyerek zayıflamayı sevenlerdenim ne o öyle aç karna diyet mi olur

ben karbonhidratı çok tükettiğim dönemlerde sahurda ne kadar çok yersem yiyeyim iftara çok zor dayanıyordum. aklım hep yemekteydi. şimdi karbonhidratı az yiyorum. sahuru da az yapıyorum. inan çok rahatım. hem de kilo veriyorum. tavsiye ederim baharcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…