Bence güzel bir yaklaşım canm uzmandan yardım almak her zaman iyi bir yöntemdir. Şaşmaz. Rabbım yardımcın olsun erkekler bizim gibi dayanıklı değil.Biraz saldım kendimi bugün.
İç dalgalanmalar yaşıyoruz evde.
Dr desteği almamız gerekecek gibi
Biraz saldım kendimi bugün.
ufaklık konusu de mi? Allah yardımcınız olsun kuzum.Yeni bir durum yok. Ben işe başladığım için eşim biraz sarsıldı. Onun sarsılması tüm evi sarsıyor haliyle
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten erkekler bizler kadar dayanaklı ve güçlü degiller onların güçleri sadece sabır evet Bi yardım alsanız hepiniz için uygun olur sıkma canını bu günler de gececek cocuklar büyüyecek bunlar sadece bir anı olarak kalacak hayatınızda Allah güç kuvvet versin inşallah canımYeni bir durum yok. Ben işe başladığım için eşim biraz sarsıldı. Onun sarsılması tüm evi sarsıyor haliyle
Niye ki olmasınaz önce kuzenimle konuştuk. kahve içmeyi özledim diyor. ben de dedim. iftardan sonra içilmiyor. sahurda da olmuyor. kaç gündür kahve içmiyorum.
Hadi bakalımSessiz sedasız verdim valla bu sefer iyi oldu ne zamandır bir ileri bir geriydim.umarim haftaya 64 olurum artik neczamandir giremedim 64 rakaminirakamini gerçi regli olucam
Her ikinizi daha önce yenmiş olarak söylüyorum bu haftaya iyi hazırlanın ediyorum dahada bişey demiyorum bomba gibiyim yine bu hafta
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBiraz saldım kendimi bugün.
Ben iftardan yarım saat sonra duble şekersiz kahvemi içiyorum valla hem hazmı kolaylaştırıyor iyi gidiyorNiye ki olmasın
Ben su içme saatim gelince 1 kupa kahveyle yarım litre suyu alıp oturuyorum
Niye ki olmasın
Ben su içme saatim gelince 1 kupa kahveyle yarım litre suyu alıp oturuyorum
iyi de uyku kaçırır ama. zaten geç yatıyorum. düzenim bozuldu. iyice uyuyamam.Ben iftardan yarım saat sonra duble şekersiz kahvemi içiyorum valla hem hazmı kolaylaştırıyor iyi gidiyor
Yok tatlım benim öyle kahve çay uyku kaçırır derdim yok beni etkilemiyoriyi de uyku kaçırır ama. zaten geç yatıyorum. düzenim bozuldu. iyice uyuyamam.
Menum
Sahur 3 Sahanda yumurta 2 dilim ekmek çay
Akşam Kuru fasulye salata yanına yicim pilav yemicem
Suyu 1.5 içerim
Spor yok
Dün 9bucukta uyumuşum 10.bucukta kalktım oyuzden acıktım sahura kadar malesef. Uyumasaydim asla acıkmazdim.
Çarşamba regli olucam. Ogune kadar ne verdim verdim kar dır.
Buraya geldiğimden beri asla cumaları artı çıkmadim. Ama kendimi zayıflamış hissetmiyorum yaaa
Yok tatlım benim öyle kahve çay uyku kaçırır derdim yok beni etkilemiyor
Ben ramazan öncesi sabah aç karnına bir kupa filtre kahveo zaman çok içiyorsun. gün içinde çok içenlerde kafein artık etki etmiyormuş. ben 1 kupa içerim filtre kahveyi. bazen işyerinde sabah ve öğlen olmak üzere Türk kahvesi içiyorduk. sadece o ama. hiç içmediğim günler de olur arada. beni çok etkiliyor o yüzden.
Kıyafet ler den belli olur kuzum belli degilse demekki spor ile sıkılaşman gerekiyor heraldeMenum
Sahur 3 Sahanda yumurta 2 dilim ekmek çay
Akşam Kuru fasulye salata yanına yicim pilav yemicem
Suyu 1.5 içerim
Spor yok
Dün 9bucukta uyumuşum 10.bucukta kalktım oyuzden acıktım sahura kadar malesef. Uyumasaydim asla acıkmazdim.
Çarşamba regli olucam. Ogune kadar ne verdim verdim kar dır.
Buraya geldiğimden beri asla cumaları artı çıkmadim. Ama kendimi zayıflamış hissetmiyorum yaaa
Bence güzel bir yaklaşım canm uzmandan yardım almak her zaman iyi bir yöntemdir. Şaşmaz. Rabbım yardımcın olsun erkekler bizim gibi dayanıklı değil.
ufaklık konusu de mi? Allah yardımcınız olsun kuzum.
Allah yardımcın olsun tatlım kolay degil gercekten erkekler bizler kadar dayanaklı ve güçlü degiller onların güçleri sadece sabır evet Bi yardım alsanız hepiniz için uygun olur sıkma canını bu günler de gececek cocuklar büyüyecek bunlar sadece bir anı olarak kalacak hayatınızda Allah güç kuvvet versin inşallah canım
Sağolun kızlar. Gerçekten zor bir süreç.Hakkınızda hayırlısı olsun canım
sahurda az yenince ya da sadece suyla geçiştirilince daha rahat tutuluyor oruç canım. iftarda da kurufasulye doyurucu oluyor. çok az yememiş yani.
ben öyle yapsam iftara çıkamam
yiyerek zayıflamayı sevenlerdenim ne o öyle aç karna diyet mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?