Beeeennaynaya baktikca kendime aciyorum nasil bu hale geldim. kendime bunu nasil yaptim diye utanc icindeyim. aranizda benim gibi hisseden var mi
Bende tam yapamiyorum .yapabildiğim kadar yapiyorum evin stressi çok fazla..odaklanamiyorum tam olarak..ama olsun tam birakmaktan iyidir.buna baktim ahmet apa yi duymustum zaten. ama bana suan icin asiri zor ve kuralci geldi annen yapiyor yemekleri asla yapamam suan. ama kendi evime gecince deneyebilirim. boyle kuralli programlar cok faydali biliyorum ama suan dogru zaman degil benim icin
ben malesef dis gorunusu asla gecemiyorum tiksinc bi haldeyim. kimse alinmasin ama ben cidden oyle bi haldeyim boyum zaten 1.60 heryerim yag icinde. kilo aldigimdan beri kendime bakasim kiyafet alasim gelmiyor cirkinim cunku. fıtık agrilarim da cabasi.. Allah yardimcimiz olsun kurtulalim insallah su kilolardan.Beeeenn
Yani artık dış görünüşü geçtim insan kendi bedenine ve sağlığına neden bu kasteder?? Her hastalığın başı beslenme çünkü
Bende tam yapamiyorum .yapabildiğim kadar yapiyorum evin stressi çok fazla..odaklanamiyorum tam olarak..ama olsun tam birakmaktan iyidir.
Günaydın 10.takımherkese mutlu günler ve mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Kilom cumaya göre - 200. Bu hafta güzel bir kilo vereceğimi umut ediyorum
Canım karpuzun kilosu kaç TL biliyon mu şuanKabizlik sorunu çekenlere bir önerim var..umarim sizdede faydasi olur..az önce zor yetiştim wc ye..
Sahurda önce su için..sonra karpuz beyaz peynir 3 incir ve 2 kaşik tahin yiyin....üstüne tekrar bol su için..
Link atmayı bilmiyorum canım
Karpuz yasakya ayolKabizlik sorunu çekenlere bir önerim var..umarim sizdede faydasi olur..az önce zor yetiştim wc ye..
Sahurda önce su için..sonra karpuz beyaz peynir 3 incir ve 2 kaşik tahin yiyin....üstüne tekrar bol su için..
Eski benaynaya baktikca kendime aciyorum nasil bu hale geldim. kendime bunu nasil yaptim diye utanc icindeyim. aranizda benim gibi hisseden var mi
aynaya baktikca kendime aciyorum nasil bu hale geldim. kendime bunu nasil yaptim diye utanc icindeyim. aranizda benim gibi hisseden var mi
Beennn canım. Aynı bende o hislerdeyim. Ben bide iri kemikli ve kalın etliyim. Düşün dahada iri duruyorum bu sefer. Hele Allahım in gücüne gitmesin yuvarlak Bi yüzüm var ve altında koca bir gıdıkkben malesef dis gorunusu asla gecemiyorum tiksinc bi haldeyim. kimse alinmasin ama ben cidden oyle bi haldeyim boyum zaten 1.60 heryerim yag icinde. kilo aldigimdan beri kendime bakasim kiyafet alasim gelmiyor cirkinim cunku. fıtık agrilarim da cabasi.. Allah yardimcimiz olsun kurtulalim insallah su kilolardan.
o sekilde de kilo verdiriyorsa cok iyi
Yok canım
Cok güzel canım devam et hemen eksi görürsün böle dikkat edersenIftar
1 kase yayla çorbası
Nohut
Burgul pilavı 4er kaşık
Salata
Aci biber turşusu
1 ince dilim ekmek
Bol su
2 bardak şekersiz çay
Sahur
1 kase yayla corbasi
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
Spor biraz ağırlık çalıştım
Çok fazla vaktim olmuyo
Bende müzik açıyorum göbek atıyorum
Ufak tefek hareketler yapıyorum
Bugün daha iyiyim çok şükür
Ben serbest günü biraz daha uzattim..Karpuz yasakya ayol
Oranin durumunu bilmiyorum canim ama eşim kilosunu 1 euroya almiş ..Canım karpuzun kilosu kaç TL biliyon mu şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?