Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynaya baktikca kendime aciyorum nasil bu hale geldim. kendime bunu nasil yaptim diye utanc icindeyim. aranizda benim gibi hisseden var mi
Beeeenn
Yani artık dış görünüşü geçtim insan kendi bedenine ve sağlığına neden bu kasteder?? Her hastalığın başı beslenme çünkü

Bende tam yapamiyorum .yapabildiğim kadar yapiyorum evin stressi çok fazla..odaklanamiyorum tam olarak..ama olsun tam birakmaktan iyidir.

Iftar
1 kase yayla çorbası
Nohut
Burgul pilavı 4er kaşık
Salata
Aci biber turşusu
1 ince dilim ekmek
Bol su

2 bardak şekersiz çay

Sahur
1 kase yayla corbasi
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay

Spor biraz ağırlık çalıştım
Çok fazla vaktim olmuyo
Bende müzik açıyorum göbek atıyorum
Ufak tefek hareketler yapıyorum
Bugün daha iyiyim çok şükür

Beeeenn
Yani artık dış görünüşü geçtim insan kendi bedenine ve sağlığına neden bu kasteder?? Her hastalığın başı beslenme çünkü
ben malesef dis gorunusu asla gecemiyorum tiksinc bi haldeyim. kimse alinmasin ama ben cidden oyle bi haldeyim boyum zaten 1.60 heryerim yag icinde. kilo aldigimdan beri kendime bakasim kiyafet alasim gelmiyor cirkinim cunku. fıtık agrilarim da cabasi.. Allah yardimcimiz olsun kurtulalim insallah su kilolardan.

Bende tam yapamiyorum .yapabildiğim kadar yapiyorum evin stressi çok fazla..odaklanamiyorum tam olarak..ama olsun tam birakmaktan iyidir.

o sekilde de kilo verdiriyorsa cok iyi

Kabizlik sorunu çekenlere bir önerim var..umarim sizdede faydasi olur..az önce zor yetiştim wc ye..
Sahurda önce su için..sonra karpuz beyaz peynir 3 incir ve 2 kaşik tahin yiyin....üstüne tekrar bol su için..
Canım karpuzun kilosu kaç TL biliyon mu şuan

Kabizlik sorunu çekenlere bir önerim var..umarim sizdede faydasi olur..az önce zor yetiştim wc ye..
Sahurda önce su için..sonra karpuz beyaz peynir 3 incir ve 2 kaşik tahin yiyin....üstüne tekrar bol su için..
Karpuz yasakya ayol

aynaya baktikca kendime aciyorum nasil bu hale geldim. kendime bunu nasil yaptim diye utanc icindeyim. aranizda benim gibi hisseden var mi
Beennn canım. Aynı bende o hislerdeyim. Ben bide iri kemikli ve kalın etliyim. Düşün dahada iri duruyorum bu sefer. Hele Allahım in gücüne gitmesin yuvarlak Bi yüzüm var ve altında koca bir gıdıkk kıyafeti ben herzamn 1 beden büyük giymek zorundayım etlerim yağlarım gözükmesin diye ve siyah beyaz veya siyah giymek. Zorundayım çünkü yazın dışarıda su oluyor heryerim. İğrenç bir görüntü. Şimdi xxxl isen 4x l bulamıyorsun. Malum 1 beden büyük almam gerek. Ama yok yok. Küçük bedenlerin o güzel. Modelleri ve ucuzluklar harika özeniyor insan üzülüyor tabiki. Ve daha 7 kilo vermek gereki en azından xl alabileyim zor bir süreç ama kilolar gittikçe gerçekten motive oluyorsun ve dahada vermek istiyorsun. Ben yemek için yerdim ama şimdi doymak için yiyiyorum. Gereksiz kısmı attım. Ve şu içiyorum. Şu icmemekte bana kilo aldırdı. Oyuzden kendini düşün nasıl mutlu olabilirsin onu düşün. Ve öyle hareket et

Cok güzel canım devam et hemen eksi görürsün böle dikkat edersen bide şu miktarını yazmamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…