euro ne kadar orda. Tr de değişiyor sanırım. Şuan 9 tl kilosu biz genel olarak 6 kg geliyor bir karpuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz düşmesini. Başka bir meyve ye gerek yok karpuz olsa yeter vallahi ya. Bide süt mısırı bekliyorumOranin durumunu bilmiyorum canim ama eşim kilosunu 1 euroya almiş ..
Günaydın canım nasıl gidiyorGünaydin kizlarr
Öyle böyle , keyfim.yok cok hersey bitsin istiyorumGünaydın canım nasıl gidiyor
Misiri bende cok severim ama malesef cok fazla gdo lu yememek lazimeuro ne kadar orda. Tr de değişiyor sanırım. Şuan 9 tl kilosu biz genel olarak 6 kg geliyor bir karpuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz düşmesini. Başka bir meyve ye gerek yok karpuz olsa yeter vallahi ya. Bide süt mısırı bekliyorumbağırsakları inanılmaz çalıştiriyor mısır ya
Şimdi baktimda 1 euro 7 .65 Lira yapiyor...euro ne kadar orda. Tr de değişiyor sanırım. Şuan 9 tl kilosu biz genel olarak 6 kg geliyor bir karpuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz düşmesini. Başka bir meyve ye gerek yok karpuz olsa yeter vallahi ya. Bide süt mısırı bekliyorumbağırsakları inanılmaz çalıştiriyor mısır ya
1.1 fark yanlis yazmisimCuma 69.4
Bugün 68.3
Fark 1.2 kilo
Bu ptesiler beni yaniltiyor cumaya kadar geri geliyor hepsi
o ney di giiiCuma 69.4
Bugün 68.3
Fark 1.2 kilo
ayy dolma da yenmez mı amaRabbım bugün dolma nin gazabından korusun beni amin
dış görünüş tabii ki yadsınamaz bir gerçek ama yaş ilerledikçe sağlık da işin içine giriyor. O yüzden daha da yaş ilerlemeden organlara hasar vermeden şu kilo işini bitirelim inşallahben malesef dis gorunusu asla gecemiyorum tiksinc bi haldeyim. kimse alinmasin ama ben cidden oyle bi haldeyim boyum zaten 1.60 heryerim yag icinde. kilo aldigimdan beri kendime bakasim kiyafet alasim gelmiyor cirkinim cunku. fıtık agrilarim da cabasi.. Allah yardimcimiz olsun kurtulalim insallah su kilolardan.
o sekilde de kilo verdiriyorsa cok iyi
inşallah canım. Oruç tutmayı bıraktım, büyük ihtimalle gidecekhadi insallah en az bi 600 gr rahat gider cumaya kadar bence
Beni çok güldürüyorsunCanım karpuzun kilosu kaç TL biliyon mu şuan
Off hiç sormaTürkiyedeki çocuklarin ders durumu nasil kizlar..burda sürekli ders gönderiyorlar çocuklara ..biktilar ..hatta dün 13 yaşkndaki kizim sinirden ağladi..okula gittiklerinde bile bukadar ders yapmiyorlardi...kizimin arkadaşinin bitaneside sinir krizi geçirmiş ailesi doktora götürmüş
cocuklar degilde ben sinir krizi gecirmek üzereyimTürkiyedeki çocuklarin ders durumu nasil kizlar..burda sürekli ders gönderiyorlar çocuklara ..biktilar ..hatta dün 13 yaşkndaki kizim sinirden ağladi..okula gittiklerinde bile bukadar ders yapmiyorlardi...kizimin arkadaşinin bitaneside sinir krizi geçirmiş ailesi doktora götürmüş
Aynıyım inanki dün gece sayikliyormusumÖyle böyle , keyfim.yok cok hersey bitsin istiyorum
yok canm dolar Türkiyede değişiyor ya bize sokuyorlar 7 tldrn kendi ülkelerinde 2.5 tl dolar euroda öle mi diye sordum.Misiri bende cok severim ama malesef cok fazla gdo lu yememek lazimeuro ne kadar derken ? Buranin para birimi euro zaten
bende dolar gibi sandim hani trde daha yüksek oluyor dolar. Demekki euro ayniŞimdi baktimda 1 euro 7 .65 Lira yapiyor...
Cuma 69.4
Bugün 68.3
Fark 1.2 kilo
Tutturamadım biber dolmasıayy dolma da yenmez mı amayaprak mı lahana mı
dış görünüş tabii ki yadsınamaz bir gerçek ama yaş ilerledikçe sağlık da işin içine giriyor. O yüzden daha da yaş ilerlemeden organlara hasar vermeden şu kilo işini bitirelim inşallah
inşallah canım. Oruç tutmayı bıraktım, büyük ihtimalle gidecek
Beni çok güldürüyorsun
Ben serbest günü biraz daha uzattim..
Beyin bedavaKızlar avm önlerinde kuyruklar oluşmuş bugün yaaman dikkat edin. Simdi haberi okudum çok üzüldüm. Alışveriş sağlığımızdan kıymetli değil, biraz daha sabredin nolur
Bendede bi değişiklik yok..56.5 kiloyum şu an
Bende pasta yedim diye korkuyordum, sabah tartıda bi değişiklik olmadı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?