Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oranin durumunu bilmiyorum canim ama eşim kilosunu 1 euroya almiş ..
euro ne kadar orda. Tr de değişiyor sanırım. Şuan 9 tl kilosu biz genel olarak 6 kg geliyor bir karpuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz düşmesini. Başka bir meyve ye gerek yok karpuz olsa yeter vallahi ya. Bide süt mısırı bekliyorum bağırsakları inanılmaz çalıştiriyor mısır ya

Misiri bende cok severim ama malesef cok fazla gdo lu yememek lazim euro ne kadar derken ? Buranin para birimi euro zaten

Şimdi baktimda 1 euro 7 .65 Lira yapiyor...

Kk uygulamasinda problem var rahat rahat bakiyordum buraya..şimdi googleden bakmak zorundayim..

Türkiyedeki çocuklarin ders durumu nasil kizlar..burda sürekli ders gönderiyorlar çocuklara ..biktilar ..hatta dün 13 yaşkndaki kizim sinirden ağladi..okula gittiklerinde bile bukadar ders yapmiyorlardi...kizimin arkadaşinin bitaneside sinir krizi geçirmiş ailesi doktora götürmüş

Rabbım bugün dolma nin gazabından korusun beni amin
ayy dolma da yenmez mı amayaprak mı lahana mı

dış görünüş tabii ki yadsınamaz bir gerçek ama yaş ilerledikçe sağlık da işin içine giriyor. O yüzden daha da yaş ilerlemeden organlara hasar vermeden şu kilo işini bitirelim inşallah

hadi insallah en az bi 600 gr rahat gider cumaya kadar bence
inşallah canım. Oruç tutmayı bıraktım, büyük ihtimalle gidecek

Canım karpuzun kilosu kaç TL biliyon mu şuan
Beni çok güldürüyorsun

Off hiç sorma İki büyük kızım sabah başlıyor akşam 19.00 a kadar ders. Büyüklerden biri üniversite sınavına girecek onun stresi ayrı bir şekilde üzerimizde. Üçüncüsü yani 4. Sınıf olan biraz daha iyi ama tabii okul olmadığı için okulda işleyeceği konuları da ben anlatıyorum derslerine de yardım ediyorum, çok zamanımızı alıyor. Hem dışarı çıkamamak hem ders ders ders bunaldı çocuklar

cocuklar degilde ben sinir krizi gecirmek üzereyim ilk basta bizede cok yolladilar ama daha sonra azalttilar online dersleri istege bagli yaptilar basta mecburiydi,imknalari kisitli olanlar var diye ,bizim elternrat iyi calisiyo sükür

Öyle böyle , keyfim.yok cok hersey bitsin istiyorum
Aynıyım inanki dün gece sayikliyormusum
Misiri bende cok severim ama malesef cok fazla gdo lu yememek lazim euro ne kadar derken ? Buranin para birimi euro zaten
yok canm dolar Türkiyede değişiyor ya bize sokuyorlar 7 tldrn kendi ülkelerinde 2.5 tl dolar euroda öle mi diye sordum.
Gdo da zaten 1.5 ay falan süt mısır oluyor sonra sertlesiyor oturlusunu ağzıma sokmam. Bizim eski gelin çuvalla alır stoklar hergun tencere tencere yerdi görsen 45 kilo dedim bu sıcaktan böle zayıf. Dünyayı yerdi bileziklerini bozdurup et alirdi
Şimdi baktimda 1 euro 7 .65 Lira yapiyor...
bende dolar gibi sandim hani trde daha yüksek oluyor dolar. Demekki euro ayni
Cuma 69.4
Bugün 68.3
Fark 1.2 kilo
Bu ptesiler beni yaniltiyor cumaya kadar geri geliyor hepsi
Tutturamadım biber dolması

Kızlar dün artık okdar bunaldım azcık ağladım içim sıkıldı.
Sonra yatak odasının camını açıp serin serin uyumuşum 1 saat. Sonra ezan okundu namaz kılıp yattım. Geri yattım eşim benden sonra kılmış ben çoktan bayılmışım. Gelio sarılıp bisiler diyo korktunmu falan anlamadım. Sabah dioki sayikliodun sıkıldım bunaldım diyordun dedi. Ne gördün dedi Eşimede tripliyim. Çarşamba çocuklara 4 saat sokağa çıkma hakkı var dedim 1 saat çıkar kapının önüne bisiklet sürsün. Olmaz öle şey bisey hasta olur virüs daha gitmedi. Len alt tarafı 1 saat. 1 saattede kapacak sa kapacagi vardir yani. Kimsecikler yok bizim bura tenha. Gırtlağını sıkasım geldi o an. Şimdi muattap olmuyorum. Sinirimi bozuyor. Yumuşak konuştukça daha da sinirim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…