Harika bir sonuç canm işte problem wc zTen wc yüzünden gitmiyor gidiyorsada çok geç gidiyor yavaşWc ye çok çıktığımda böyle gidiyor 2 3 gunde bir çıkınca gitmiyor kilo. hatta alıyorum
Türkiyedeki çocuklarin ders durumu nasil kizlar..burda sürekli ders gönderiyorlar çocuklara ..biktilar ..hatta dün 13 yaşkndaki kizim sinirden ağladi..okula gittiklerinde bile bukadar ders yapmiyorlardi...kizimin arkadaşinin bitaneside sinir krizi geçirmiş ailesi doktora götürmüş
çok uzun değil mi ders süresi.. can dayanmaz buna valla Allah kolaylık versinOff hiç sormaİki büyük kızım sabah başlıyor akşam 19.00 a kadar ders. Büyüklerden biri üniversite sınavına girecek onun stresi ayrı bir şekilde üzerimizde. Üçüncüsü yani 4. Sınıf olan biraz daha iyi ama tabii okul olmadığı için okulda işleyeceği konuları da ben anlatıyorum derslerine de yardım ediyorum, çok zamanımızı alıyor. Hem dışarı çıkamamak hem ders ders ders bunaldı çocuklar
Kızlar dün artık okdar bunaldım azcık ağladım içim sıkıldı.
Sonra yatak odasının camını açıp serin serin uyumuşum 1 saat. Sonra ezan okundu namaz kılıp yattım. Geri yattım eşim benden sonra kılmış ben çoktan bayılmışım. Gelio sarılıp bisiler diyo korktunmu falan anlamadım. Sabah dioki sayikliodun sıkıldım bunaldım diyordun dedi. Ne gördün dediEşimede tripliyim. Çarşamba çocuklara 4 saat sokağa çıkma hakkı var dedim 1 saat çıkar kapının önüne bisiklet sürsün. Olmaz öle şey bisey hasta olur virüs daha gitmedi. Len alt tarafı 1 saat. 1 saattede kapacak sa kapacagi vardir yani. Kimsecikler yok bizim bura tenha. Gırtlağını sıkasım geldi o an. Şimdi muattap olmuyorum. Sinirimi bozuyor. Yumuşak konuştukça daha da sinirim bozuluyor.
yardimci oldular buldum cnmLink atmayı bilmiyorum canım
Google can simidi seviye 1 diye yazarsan çıkar.
Sonrasında seviye 2, seviye 3 diye 9 a kadar git
insallh bnde zayifliycmEski ben
masallh ama veriyorsun kilo bende veririm insallh. su konusuna katiliyorum dun yedigim magnolia ya ragmn ekside olmamin nedeninin bol su icmem oldugunu dusunuyorum.Beennn canım. Aynı bende o hislerdeyim. Ben bide iri kemikli ve kalın etliyim. Düşün dahada iri duruyorum bu sefer. Hele Allahım in gücüne gitmesin yuvarlak Bi yüzüm var ve altında koca bir gıdıkkkıyafeti ben herzamn 1 beden büyük giymek zorundayım etlerim yağlarım gözükmesin diye ve siyah beyaz veya siyah giymek. Zorundayım çünkü yazın dışarıda su oluyor heryerim. İğrenç bir görüntü. Şimdi xxxl isen 4x l bulamıyorsun. Malum 1 beden büyük almam gerek. Ama yok yok. Küçük bedenlerin o güzel. Modelleri ve ucuzluklar harika özeniyor insan üzülüyor tabiki. Ve daha 7 kilo vermek gereki en azından xl alabileyim zor bir süreç ama kilolar gittikçe gerçekten motive oluyorsun ve dahada vermek istiyorsun. Ben yemek için yerdim ama şimdi doymak için yiyiyorum. Gereksiz kısmı attım. Ve şu içiyorum. Şu icmemekte bana kilo aldırdı. Oyuzden kendini düşün nasıl mutlu olabilirsin onu düşün. Ve öyle hareket et
amin insallah cnm zaten suan bile sagligim tehlikede bu kiloyla yaslanmaya gerek yok kilo her yasta saglik canavari malesefayy dolma da yenmez mı amayaprak mı lahana mı
dış görünüş tabii ki yadsınamaz bir gerçek ama yaş ilerledikçe sağlık da işin içine giriyor. O yüzden daha da yaş ilerlemeden organlara hasar vermeden şu kilo işini bitirelim inşallah
inşallah canım. Oruç tutmayı bıraktım, büyük ihtimalle gidecek
Beni çok güldürüyorsun
bunu yapanlarin insan olmadigini dusunuyorum baska bi ırk bu kesiiinKızlar avm önlerinde kuyruklar oluşmuş bugün yaaman dikkat edin. Simdi haberi okudum çok üzüldüm. Alışveriş sağlığımızdan kıymetli değil, biraz daha sabredin nolur
al benden de o kadarrrWc ye çok çıktığımda böyle gidiyor 2 3 gunde bir çıkınca gitmiyor kilo. hatta alıyorum
ben tam buğdaylı olanları tüketiyorum.. bence de abartılmadığı sürece tüketilebilir. sadece kabız etmemesi için sıvıyı artırmak gerek tüketildiğinde. ben öyle yapıyorum sorun olmuyorkizlar ben bi dolu tabak haslanmis yagsiz makarnaya yogurt kattim kirmizi biber nane sarimsak o sekilde yedim. makarnanin kalorisi az ve oneren diyetisyenler de var. siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
diyetinde makarna da yiyip zayiflayan var mi ama yagsiz tabi?
Kızlar dün artık okdar bunaldım azcık ağladım içim sıkıldı.
Sonra yatak odasının camını açıp serin serin uyumuşum 1 saat. Sonra ezan okundu namaz kılıp yattım. Geri yattım eşim benden sonra kılmış ben çoktan bayılmışım. Gelio sarılıp bisiler diyo korktunmu falan anlamadım. Sabah dioki sayikliodun sıkıldım bunaldım diyordun dedi. Ne gördün dediEşimede tripliyim. Çarşamba çocuklara 4 saat sokağa çıkma hakkı var dedim 1 saat çıkar kapının önüne bisiklet sürsün. Olmaz öle şey bisey hasta olur virüs daha gitmedi. Len alt tarafı 1 saat. 1 saattede kapacak sa kapacagi vardir yani. Kimsecikler yok bizim bura tenha. Gırtlağını sıkasım geldi o an. Şimdi muattap olmuyorum. Sinirimi bozuyor. Yumuşak konuştukça daha da sinirim bozuluyor.
ben tam buğdaylı olanları tüketiyorum.. bence de abartılmadığı sürece tüketilebilir. sadece kabız etmemesi için sıvıyı artırmak gerek tüketildiğinde. ben öyle yapıyorum sorun olmuyor
Yenilebilir bence ölçülü olduktan sonra ..esmer olani tercih edilirse daha iyi olur...ben kilo verme sürecinde abartmadan yiyordum arada bir..tabağin yarisi kadarkizlar ben bi dolu tabak haslanmis yagsiz makarnaya yogurt kattim kirmizi biber nane sarimsak o sekilde yedim. makarnanin kalorisi az ve oneren diyetisyenler de var. siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Iyi olmaya çalişiyorum canim..cocuklara hem ders yaptiriyorum bir taraftan buraya bakiyorum..Slm kızlar nasilsiniz herkes iyidir umarimumarım
Yenilebilir bence ölçülü olduktan sonra ..esmer olani tercih edilirse daha iyi olur...ben kilo verme sürecinde abartmadan yiyordum arada bir..tabağin yarisi kadar
acikcasi degerler cok yakin. abartilmadikca makarna yenebilir demekki
Evet canim..sorun olmaz bencede..acikcasi degerler cok yakin. abartilmadikca makarna yenebilir demekki
çocukların da sokağa çıkmaya hakkı var. Yürüme mesafesinde gezmeleri hem onlara hem de annelere iyi gelecektir. Sonuçta avm avm gezmeyecekler yaniKızlar dün artık okdar bunaldım azcık ağladım içim sıkıldı.
birinin tyt yaklaştı, son bir ayı. O yüzden onunla yatıp kalkıyo. Diğeri zaten ünide onun da sınavlar başladı. Bir maraton gidiyor bizim evde, sonu hayrolsunokuldan okula değişiyor ne yazıkki.. rekabet peşinde olanlar öğrencileri çok yıpratıyor. ben de öğretmenim öğrencilerle konuşuyoruz telefondan. çocuklar zaten virüsten ve dışarı çıkamamaktan gerginler bir de ders stresi olumsuz etkiliyor.. hiçbir şeyi zorunlu yapmamak lazım ama işte sen gel de rekabetçi eğitimden yana olanlara anlat bunu.. siz oldukça çocuklarınızı bence dersler konusunda en azından bu dönemde serbest bırakmaya gayret edin yardımcı olun.. yazık yavrucaklara
çok uzun değil mi ders süresi.. can dayanmaz buna valla Allah kolaylık versin
senin sinirlerin bozulmuş.. kendine telkinde bulum olumsuz özelliklere olan odağını değiştirmeye çalış.. aslında biz hanımların en büyük hatası eşlerimizin olumsuzluklarını dağlar kadar büyütüp olumlu özelliklerini görmemezlikten gelmek..
Aksine benim yediğim yağı duysan dudağın uçuklar.kizlar ben bi dolu tabak haslanmis yagsiz makarnaya yogurt kattim kirmizi biber nane sarimsak o sekilde yedim. makarnanin kalorisi az ve oneren diyetisyenler de var. siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?