Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

okuldan okula değişiyor ne yazıkki.. rekabet peşinde olanlar öğrencileri çok yıpratıyor. ben de öğretmenim öğrencilerle konuşuyoruz telefondan. çocuklar zaten virüsten ve dışarı çıkamamaktan gerginler bir de ders stresi olumsuz etkiliyor.. hiçbir şeyi zorunlu yapmamak lazım ama işte sen gel de rekabetçi eğitimden yana olanlara anlat bunu.. siz oldukça çocuklarınızı bence dersler konusunda en azından bu dönemde serbest bırakmaya gayret edin yardımcı olun.. yazık yavrucaklara
çok uzun değil mi ders süresi.. can dayanmaz buna valla Allah kolaylık versin

senin sinirlerin bozulmuş.. kendine telkinde bulum olumsuz özelliklere olan odağını değiştirmeye çalış.. aslında biz hanımların en büyük hatası eşlerimizin olumsuzluklarını dağlar kadar büyütüp olumlu özelliklerini görmemezlikten gelmek..

Link atmayı bilmiyorum canım
Google can simidi seviye 1 diye yazarsan çıkar.
Sonrasında seviye 2, seviye 3 diye 9 a kadar git
yardimci oldular buldum cnm

insallh bnde zayifliycm

masallh ama veriyorsun kilo bende veririm insallh. su konusuna katiliyorum dun yedigim magnolia ya ragmn ekside olmamin nedeninin bol su icmem oldugunu dusunuyorum.

valla boyle kesinlikle. mutlu degilim ve eşim de boyle beni begenmiyo zaten boyle kim beni begensin adam fit gayet hakli kilo vermem sart!

amin insallah cnm zaten suan bile sagligim tehlikede bu kiloyla yaslanmaya gerek yok kilo her yasta saglik canavari malesef
Kızlar avm önlerinde kuyruklar oluşmuş bugün ya aman dikkat edin. Simdi haberi okudum çok üzüldüm. Alışveriş sağlığımızdan kıymetli değil, biraz daha sabredin nolur
bunu yapanlarin insan olmadigini dusunuyorum baska bi ırk bu kesiiin

kizlar ben bi dolu tabak haslanmis yagsiz makarnaya yogurt kattim kirmizi biber nane sarimsak o sekilde yedim. makarnanin kalorisi az ve oneren diyetisyenler de var. siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

diyetinde makarna da yiyip zayiflayan var mi ama yagsiz tabi?

ben tam buğdaylı olanları tüketiyorum.. bence de abartılmadığı sürece tüketilebilir. sadece kabız etmemesi için sıvıyı artırmak gerek tüketildiğinde. ben öyle yapıyorum sorun olmuyor

ay cnm kiyamam sanaa
kac cocuk vardi senin ve yasi kacti aklimda kalmadi kusura bakma.

adamlar genelde cocuklar konusunda boyle bnm gordugum sanki cocuk anneye zimmetli gibi bi dusunceleri var ama belkide samimidir sonucta cok tehlikeli bi salginin icindeyiz. kendini yipratma bunun icin zaten hayat cok sikici su donemde biraz umursamaz olmakta fayda var.

bnmki 27 aylik surekli lego oynuyorum araba suruyorum ayagima biniyor ziplatiyorum ugrasicaz bi sure yapacak bi sey yok diye telkin ediyom kendimi

ben tam buğdaylı olanları tüketiyorum.. bence de abartılmadığı sürece tüketilebilir. sadece kabız etmemesi için sıvıyı artırmak gerek tüketildiğinde. ben öyle yapıyorum sorun olmuyor

diyette ilk kez makarna yedim haftada bi tuketebilirim yagsiz olunca o zaman. valla yogurtla baharatla cok iyi gitti yalan yok

Yenilebilir bence ölçülü olduktan sonra ..esmer olani tercih edilirse daha iyi olur...ben kilo verme sürecinde abartmadan yiyordum arada bir..tabağin yarisi kadar

çocukların da sokağa çıkmaya hakkı var. Yürüme mesafesinde gezmeleri hem onlara hem de annelere iyi gelecektir. Sonuçta avm avm gezmeyecekler yani

birinin tyt yaklaştı, son bir ayı. O yüzden onunla yatıp kalkıyo. Diğeri zaten ünide onun da sınavlar başladı. Bir maraton gidiyor bizim evde, sonu hayrolsun

Aksine benim yediğim yağı duysan dudağın uçuklar.
Hayatından yağı deyil karbonhidratı cıkarsan hem karnın doyar hem kilo verirsin.
Kanıt istersen bana bak
2 ayda 2 kiloya yakın tahini tek başına bitirdim
1 lt zeytinyağı
Tereyağı kimbilir kaç paket yedim.( bizimkiler 250 gr)
Haftaya 5 ay olacak 18 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…