işte o yüzden yoğurt yemiştim ama gözüm döndü çok acıktım.. sahur hafif olunca olmuyor
Hiç hayır değil
Hiç hayır değil
Bu incir kürü gebe kalmak için biliyorsun dimi. Sonradan hepimizi teyze yapmaSahur
Zeytinyağındabeklemiş 1,5 incir
Iftar
1 kepçe pırasa
1 dilim köstebek pasta
Yarım nektarin, 2 minik çilek, 3 üzüm
2 peynirli, maydanoz ve dereotlu tam buğday unuyla pankek
Domates, salatalık
Su
1 lt
Spor
Lesli 2
Teravih
Pasta daha mideye yerleşmeden sporumu yaptım.
Bugün bir türlü akşam olmadı, sırf pastayı yemek için bekledim.
Bağlıyım canım korkmaBu incir kürü gebe kalmak için biliyorsun dimi. Sonradan hepimizi teyze yapma
Gene ne yedinIyi geceler arkadaşlar.ben çok şişimmm o nedenle yarın tartışa çıkıp moralimi bozmayayım
Sabit deyip geçicem önemli olan cuma benim için
Haydin hayırlı gecelerrrrreed
Gece bir şey yemedim deGene ne yedin
Afiyet olsun canımGece bir şey yemedim de
Akşam mangal yaptık söylemesi ayıp
Malum tavuk kolay inmiyor benim canım tembel bağırsaklarımdanküçük bir kase de salata yedim 1.2ml şu içtim bu kadar
Allah sag selim kucağımıza almak nasip etsin Allah kurtarsın canım
Allah bir nefeste kurtarsın
Teşekkür ederiz kızlar sağ salim eve çıktık oglusumuzu kucağımiza aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişiniz canımgerçi bu saate doğmuştur değil mi?
Teşekkür ederiz kızlar sağ salim eve çıktık oglusumuzu kucağımiza aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım
Çok severim tavuk, hergun olsa yerim heralde
Teşekkür ederiz kızlar sağ salim eve çıktık oglusumuzu kucağımiza aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
AminTeşekkür ederiz kızlar sağ salim eve çıktık oglusumuzu kucağımiza aldık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?