- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Süperim rakibem kork bendenSlm kızlar nasilsiniz herkes iyidir umarimumarım
Allah zihin açıklığı versinçocukların da sokağa çıkmaya hakkı var. Yürüme mesafesinde gezmeleri hem onlara hem de annelere iyi gelecektir. Sonuçta avm avm gezmeyecekler yani
birinin tyt yaklaştı, son bir ayı. O yüzden onunla yatıp kalkıyo. Diğeri zaten ünide onun da sınavlar başladı. Bir maraton gidiyor bizim evde, sonu hayrolsun
Ooo maşallahCuma 66,400
Bugün 65,200
- 1,200
Ben kaç tahin bitirdim belli değil.Aksine benim yediğim yağı duysan dudağın uçuklar.
Hayatından yağı deyil karbonhidratı cıkarsan hem karnın doyar hem kilo verirsin.
Kanıt istersen bana bak
2 ayda 2 kiloya yakın tahini tek başına bitirdim
1 lt zeytinyağı
Tereyağı kimbilir kaç paket yedim.( bizimkiler 250 gr)
Haftaya 5 ay olacak 18 kilo verdim
Geçen türk bakkalında koyusunu gördüm, kavanoz küçük diye almadım. 1 kiloluk alıyorum, 1 ay gidiyor. Bidaha gittiğimde alırımBen kaç tahin bitirdim belli değil..özelikle koyu renkte olanlar daha lezzetli.. .bazen nutella kaşiklar gibi kaşikliyorum okadar seviyorum tahini...
Tüm ramazanda giden o kadar kız, az bile gitti, serbest öğünün dışına çıkmadım hiçOoo maşallah
Benimki 5.5 yaş canm 1 tane Eylül gibi ikinci düşünüyoruz oğlum. Çok yalnizay cnm kiyamam sanaa
kac cocuk vardi senin ve yasi kacti aklimda kalmadi kusura bakma.
adamlar genelde cocuklar konusunda boyle bnm gordugum sanki cocuk anneye zimmetli gibi bi dusunceleri var ama belkide samimidir sonucta cok tehlikeli bi salginin icindeyiz. kendini yipratma bunun icin zaten hayat cok sikici su donemde biraz umursamaz olmakta fayda var.
bnmki 27 aylik surekli lego oynuyorum araba suruyorum ayagima biniyor ziplatiyorum ugrasicaz bi sure yapacak bi sey yok diye telkin ediyom kendimi
Kesinlikle bende katılıyorum. Kabızlık sorunum olmamasına rağmen ben yağ yemesem 1 ay çıkamam wc ye. Yağı kullanmamak yada yok 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı yemek yapmak çok saçma.Aksine benim yediğim yağı duysan dudağın uçuklar.
Hayatından yağı deyil karbonhidratı cıkarsan hem karnın doyar hem kilo verirsin.
Kanıt istersen bana bak
2 ayda 2 kiloya yakın tahini tek başına bitirdim
1 lt zeytinyağı
Tereyağı kimbilir kaç paket yedim.( bizimkiler 250 gr)
Haftaya 5 ay olacak 18 kilo verdim
Eline sağlık canım, bayılırım lavaşaBen bugün kahvaltı hazırladım kızlar bide lavaş şeklinde yufka ekmek yaptım. Artık bol hamurlu ekmek yemekten sıkıldım hamur hamur oluyor. Bi sürede bu ekmekten yapıcam mayasız oh misss yumusacik
Tartın bozuk muSelam kızlar
Dün akşam 76.9 bugün sabah 78.5 az önce 77
sağol gezginimAllah zihin açıklığı versin
ooo fevkaladenin fevkindeCuma 66,400
Bugün 65,200
- 1,200
Çook ekmek annecimsahur 3 ekmek 1 p. peynirli yumurta
iftar 4 hurma 3 ekmek 1 p. ıspanak yemeği
kendimi tutamayacak gibiyim bir tane çikolatalı kek yiyebilirim daha yemedim :)
su 1.5
spor şimdilik yok
ekmekler tam tahıllı kızmayın :)
moni gezegenfeza Gulhan1
Tahini sade yiyorsun öyle mi gezo? Yavan gelmiyor mu? Biz hep pekmezle karıştırıp yemeye alışmışız ya sen böyle anlatınca merak ettim şimdiGeçen türk bakkalında koyusunu gördüm, kavanoz küçük diye almadım. 1 kiloluk alıyorum, 1 ay gidiyor. Bidaha gittiğimde alırım
Çook ekmek annecim
Keki yeme bari
Ramazanda liste yapmadık canım istediğin saatte yazabilirsinAyse ablam pazartesi kilosunu iftardan sonra mi yazıyorum.dun akşam tartıldım ben de
Apanin tarifi canoTahini sade yiyorsun öyle mi gezo? Yavan gelmiyor mu? Biz hep pekmezle karıştırıp yemeye alışmışız ya sen böyle anlatınca merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?