Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah zihin açıklığı versin

Ben kaç tahin bitirdim belli değil..özelikle koyu renkte olanlar daha lezzetli.. .bazen nutella kaşiklar gibi kaşikliyorum okadar seviyorum tahini...

Ben kaç tahin bitirdim belli değil..özelikle koyu renkte olanlar daha lezzetli.. .bazen nutella kaşiklar gibi kaşikliyorum okadar seviyorum tahini...
Geçen türk bakkalında koyusunu gördüm, kavanoz küçük diye almadım. 1 kiloluk alıyorum, 1 ay gidiyor. Bidaha gittiğimde alırım

Benimki 5.5 yaş canm 1 tane Eylül gibi ikinci düşünüyoruz oğlum. Çok yalniz
Kesinlikle bende katılıyorum. Kabızlık sorunum olmamasına rağmen ben yağ yemesem 1 ay çıkamam wc ye. Yağı kullanmamak yada yok 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı yemek yapmak çok saçma.

Ben bugün kahvaltı hazırladım kızlar bide lavaş şeklinde yufka ekmek yaptım. Artık bol hamurlu ekmek yemekten sıkıldım hamur hamur oluyor. Bi sürede bu ekmekten yapıcam mayasız oh misss yumusacik

Tahini sade yiyorsun öyle mi gezo? Yavan gelmiyor mu? Biz hep pekmezle karıştırıp yemeye alışmışız ya sen böyle anlatınca merak ettim şimdi
Apanin tarifi cano
Tahinin içine istediğim çiğ kuruyemiş ve tarçın ekleyip kaşıkla yiyorum, cevizli daha güzel oldu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…