Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar sanirim kontrolsüz açik iştahin sebebini biliyorum artik....önceden pizza yaptiğimda asla 1 dilim ile yetinmezdim..sayisi belitsiz yerdim..artik 1 dilim ile yetiniyorum..bunun sebebini bağirsaktaki zararli iştah açan bakterilerin azalmasina bağliyorum ben..dahada azalacak inşallah...bence anahtar çözüm bubağirsak floramizi dengelemeliyiz...zararli bakterileri azaltip sağlikli bakterileri artirmaliyiz

Hiç sorma canim regl dönemi bendede zor geçiyor ...çikolatadan çok şükür tiksindim yiyemiyorum eskisi gibi ama bende hurma incir yiyorum kaç gündür....
moralim çok bozuluyor. kendimi tanıyamıyorum resmen. nasıl birşey bu anlamadım. bugün toplamda şölenin 7 adet top çikolatasını yedim ama dur demem gerek biliyorum.
ben son 3 gündür öyleydim. bugün tutamadım açıkçası. temmuz sıcakları geldi resmen

bol bol probiyotik besin yani.

ben de bolca çiğnemekte buluyorum çözümü. hızlı yediğimde dünyayı yiyorum yavaş ve çok çiğnediğimde doyuyorum hemen
21 defa çiğneyerek yemek gerçekten güzel bir yöntem ama sabırsızlık olduğu için her zaman yapamıyorum :)

Bende yazayim menümü..

Öylen..12.00
3 incir 1 hurma
1 acuç kadar findik

Akşam..18.00
1 dilim Pizza
1 dilim az şekerli muhallebeli kadayif..

Spor 1 mil lesli..10 sqat
10 dakika göbek sporu

Su 1 litre..dahada içmeye devam ederim..

Bende bugün pizza ysptim Dinkelmehl ile..kesinlikle fark var hamuru yoğururken bile farkettim ..daha yumuşak ipek gibiydi..tadida daha güzel ve fluffig.bundan sonra Dinkelmehlden şaşmam..hem normal beyaz ucuz undan daha sağlikli
ben uzun zamandir kullaniyorum 630 numarasinin beyaz undan farki yok,daha saglikli oldugunu okumustum.
türkcesi kizilbugday

ben uzun zamandir kullaniyorum 630 numarasinin beyaz undan farki yok,daha saglikli oldugunu okumustum.
türkcesi kizilbugday
Bilmiyorum canim ben ilk kez kullandim Kizilbuğday ununu..ve hemen fark ettim çocuklar bile dedi bu sefer daha güzel olmuş diiye

oy gurban olurum seni verene benim tembelligimden biliyon ben tembel bir bogayım tenbellikten yapamıyom

bende bugün sahurda
1 haşlanmış yumurta 2 dlm karpuz çay avuç içi kadar ekmek domates salatalık. tüm bunları yemem 2 saatim aldı
iftarda 2 yk pirinç pilavı 2yk sac kavurma 2 dlm karpuz. 2 halka salatalık turşusu 1 yk yeşil fasulye 2 yk salata
tatlı olarak 2 tatlı kaşığı sade dondurma (oğlanın artığı)
bugün çok başım döndü. cam sil yerleri dip köşe al. oy oyy yani. 1 mil lesli yapsam daha ne?
daha 1 bardak su içmedim. soda içeyim mineraller bi hareketlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…