- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
moralim çok bozuluyor. kendimi tanıyamıyorum resmen. nasıl birşey bu anlamadım. bugün toplamda şölenin 7 adet top çikolatasını yedimHiç sorma canim regl dönemi bendede zor geçiyor ...çikolatadan çok şükür tiksindim yiyemiyorum eskisi gibi ama bende hurma incir yiyorum kaç gündür....
ben son 3 gündür öyleydim. bugün tutamadım açıkçası. temmuz sıcakları geldi resmenSelam arkadaşlar neredeyse bir aya yakındır Oruç tutuyoruz ama ilk defa bugün çok zorlandım.
Sıcaklık hissedilen 50 derece gibi bir şey klima 24 saat çalışıyor ama baygınlık girecektik ya çok susadım Bugün ilk defa
Kizlar sanirim kontrolsüz açik iştahin sebebini biliyorum artik....önceden pizza yaptiğimda asla 1 dilim ile yetinmezdim..sayisi belitsiz yerdim..artik 1 dilim ile yetiniyorum..bunun sebebini bağirsaktaki zararli iştah açan bakterilerin azalmasina bağliyorum ben..dahada azalacak inşallah...bence anahtar çözüm bubağirsak floramizi dengelemeliyiz...zararli bakterileri azaltip sağlikli bakterileri artirmaliyiz
menü
sahur 1 ortaboy karışık pizza yanında çay
iftar 2 çay kaşığı tahin pekmez bolca salata bir küçük kase yoğurt
pizzayı masum görürsek bence bugünü kazasız belasız atlattım :))
moni Gulhan1 gezegenfeza
ben de bolca çiğnemekte buluyorum çözümü. hızlı yediğimde dünyayı yiyorum yavaş ve çok çiğnediğimde doyuyorum hemenKizlar sanirim kontrolsüz açik iştahin sebebini biliyorum artik....önceden pizza yaptiğimda asla 1 dilim ile yetinmezdim..sayisi belitsiz yerdim..artik 1 dilim ile yetiniyorum..bunun sebebini bağirsaktaki zararli iştah açan bakterilerin azalmasina bağliyorum ben..dahada azalacak inşallah...bence anahtar çözüm bubağirsak floramizi dengelemeliyiz...zararli bakterileri azaltip sağlikli bakterileri artirmaliyiz
orta boy pizza mı masumAllah iyiliğini versin
ben uzun zamandir kullaniyorum 630 numarasinin beyaz undan farki yok,daha saglikli oldugunu okumustum.Bende bugün pizza ysptim Dinkelmehl ile..kesinlikle fark var hamuru yoğururken bile farkettim ..daha yumuşak ipek gibiydi..tadida daha güzel ve fluffig.bundan sonra Dinkelmehlden şaşmam..hem normal beyaz ucuz undan daha sağlikli
Ah ne güzelYahu ben hâlâ evin içinde kalın hırka giyiyorum
Bilmiyorum canim ben ilk kez kullandim Kizilbuğday ununu..ve hemen fark ettim çocuklar bile dedi bu sefer daha güzel olmuş diiyeben uzun zamandir kullaniyorum 630 numarasinin beyaz undan farki yok,daha saglikli oldugunu okumustum.
türkcesi kizilbugday
canımsın bende özledim hepiniziyasommm
Kızz ce diyip kaçma aa özledik
Özlemini merdaneyle gösteren bi moni
oy gurban olurum seni verene benim tembelligimden biliyon ben tembel bir bogayımkolay gelsin canım
ya yakın olsam var ya senin evi temizlemekden daha hayırlı bir iş işlemem herhalde şu günlerde.. Bilmeyenler vardır muhakkak, arkadaşımız sağlık çalışanı da❤ hadi çabuk dön, bekliyorum
Inernette probiotik joghurtfermente diye arat bi kac yerde cikiyo
oy saram nasılsın canımbiraz rahatsızlandım toparlanmam bayagı zaman aldı inş bayramdan sonra gelcem
fulyacımmm bende sizi çok özledimm
Yaa sen mi tembelsin??Sana tembel diyenin ağzına terlikle vururum benoy gurban olurum seni verene benim tembelligimden biliyon ben tembel bir bogayımtenbellikten yapamıyom
Canm ne ara acikiyorsunda sahurda pizza yiyebiliosunmenü
sahur 1 ortaboy karışık pizza yanında çay
iftar 2 çay kaşığı tahin pekmez bolca salata bir küçük kase yoğurt
pizzayı masum görürsek bence bugünü kazasız belasız atlattım :))
moni Gulhan1 gezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?