Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünki serbestlikden sonra cok sükür tarti oynamamis :) tatliyi abarttim dün malesef niye bilmiyom resmen zorla tepistirdim
ne yedin yazmadın
Pişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın
biz de öyle yapıyoruz. hepsini ısıtmıyoruz. ama gerçekten en fazla 2 öğünlük yapmalı.
Hava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
aynen

aynen.. şu seyehat kısıtlamaları kalksa da en azından dağ bayır gezsek
vallaha 2 agacada razıyız
Aynen yaa izmirr kavruluyor resmen nem oranı cokkk fazla
oofff sorma sorma
Tünaydın
Bu nasıl kadro arkadaş gece yazıyor sahurda yazıyor sabah da yazıyor. robot musunuz siz. Uyuyun looo
Sen yavaş kaliosun canm bence
reklamlardan sikayetci olan arkadaslar telefonunuza opera ( browser) indirin ve ben gibi o reklamsiz gezin :)
uygulama resmini atarmisin canm çok var
Pişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın
aynen canm öyle. Eşim sık sık yapma diyor bana
Hava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
Yanayruk Yanayruk şuan nem tavannnn

vallaha 2 agacada razıyız
oofff sorma sorma

Sen yavaş kaliosun canm bence
uygulama resmini atarmisin canm çok var
aynen canm öyle. Eşim sık sık yapma diyor bana

Yanayruk Yanayruk şuan nem tavannnn
Ben uykuyu zaten severim. Başım yastığa değmeden uyurum. Ama ramazan beni perişan etti uyku konusunda. Sürekli evde olmam onda etkisi var tabii

Afiyet olsunnn
Nasıl pişireceksiniz onu? Ben de yapmayı düşünüyorum ne zamandır

yağsız gögüs eti olduğu için döküm tavada biraz zeytinyağında pişireceğiz. bol yağda değil ama. az yağda. güzel bir alternatif oluyor canım. tavsiye ederim. soğanlı, sarımsaklı, bol baharatlı yapıyoruz.

Kiz ha yasa bende tavuk göğsü çıkardım ne yapsam diodum robot çeker demi tavugu
evet robota tavuk göğsünü ve soğanı koyup parçalıyorsun. büyük kaseye alıp içine ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kırmızı biber, maydanoz, galeta unu, yumurta koyup karıştırıyorsun. üzerini streç filmle kaplayıp dolapta dinlendiriyoruz. akşam üzeri köfte şekli verip kızartacağız. fazlasını dolaba koyarsın.

ben çocuklara yapıyorum seviyorlar. ton balığı ilede yapıyorum. güzel besleyici hafif lezzetli. bazen tost makinasında ızgara gibide yapıyorum

ben çocuklara yapıyorum seviyorlar. ton balığı ilede yapıyorum. güzel besleyici hafif lezzetli. bazen tost makinasında ızgara gibide yapıyorum

ızgarada da tost makinesinde de olur tabi ama göğüs eti yağsız olduğu için kuru olur dedik. az zeytinyağında döküm tavada güzel oluyor.

tamam canm bakayım değişiklik olur sagolasin
Bugün benim setbest günüm.ilk kez .pişmaniye yaptim elime yüzüme bulaştitdim olmadi..
Yemek olarak daha belli değil..
Bende Bi ara kafaya taktım sonra dedim ooo okdar şeker harcayan a kadar gider hazır alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…