ne yedin yazmadındünki serbestlikden sonra cok sükür tarti oynamamis :) tatliyi abarttim dün malesef niye bilmiyom resmen zorla tepistirdim
biz de öyle yapıyoruz. hepsini ısıtmıyoruz. ama gerçekten en fazla 2 öğünlük yapmalı.Pişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın
aynenHava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
vallaha 2 agacada razıyızaynen.. şu seyehat kısıtlamaları kalksa da en azından dağ bayır gezsek
oofff sorma sormaAynen yaa izmirr kavruluyor resmen nem oranı cokkk fazla
Sen yavaş kaliosun canm benceTünaydın
Bu nasıl kadro arkadaş gece yazıyor sahurda yazıyor sabah da yazıyor. robot musunuz siz. Uyuyun looo
uygulama resmini atarmisin canm çok varreklamlardan sikayetci olan arkadaslar telefonunuza opera ( browser) indirin ve ben gibi o reklamsiz gezin :)
aynen canm öyle. Eşim sık sık yapma diyor banaPişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın
Yanayruk Yanayruk şuanHava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
Ben uykuyu zaten severim. Başım yastığa değmeden uyurum. Ama ramazan beni perişan etti uyku konusunda. Sürekli evde olmam onda etkisi var tabiivallaha 2 agacada razıyız
oofff sorma sorma
Sen yavaş kaliosun canm bence
uygulama resmini atarmisin canm çok var
aynen canm öyle. Eşim sık sık yapma diyor bana
Yanayruk Yanayruk şuannem tavannnn
Çok fena çok evin içi 30 dereceHava sıcak olunca insan şu karantina da daha çok bunaliyor ya bunu farkettim
hoş geldiniz ☺Selamlar ben de bugün size katıldım
Akşama menülerde neler var?
taze fasulye yapıyorum yanına da cacık yaparım
Afiyet olsunnntavuk göğsünden köfte yoğurduk. baharatını çeksin diye dolaba koyduk. yani akşama tavuk köfte, makarna ve salata var.
Afiyet olsunnn
Nasıl pişireceksiniz onu? Ben de yapmayı düşünüyorum ne zamandır
Teşekkür ederimmm mutlaka deneyeceğimyağsız gögüs eti olduğu için döküm tavada biraz zeytinyağında pişireceğiz. bol yağda değil ama. az yağda. güzel bir alternatif oluyor canım. tavsiye ederim. soğanlı, sarımsaklı, bol baharatlı yapıyoruz.
Fırında tavuk but pilav salataAkşama menülerde neler var?
taze fasulye yapıyorum yanına da cacık yaparım
Kiz ha yasa bende tavuk göğsü çıkardım ne yapsam diodumtavuk göğsünden köfte yoğurduk. baharatını çeksin diye dolaba koyduk. yani akşama tavuk köfte, makarna ve salata var.
evet robota tavuk göğsünü ve soğanı koyup parçalıyorsun. büyük kaseye alıp içine ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kırmızı biber, maydanoz, galeta unu, yumurta koyup karıştırıyorsun. üzerini streç filmle kaplayıp dolapta dinlendiriyoruz. akşam üzeri köfte şekli verip kızartacağız. fazlasını dolaba koyarsın.Kiz ha yasa bende tavuk göğsü çıkardım ne yapsam diodumrobot çeker demi tavugu
vallaha 2 agacada razıyız
oofff sorma sorma
Sen yavaş kaliosun canm bence
uygulama resmini atarmisin canm çok var
aynen canm öyle. Eşim sık sık yapma diyor bana
Yanayruk Yanayruk şuannem tavannnn
ben çocuklara yapıyorum seviyorlar. ton balığı ilede yapıyorum. güzel besleyici hafif lezzetli. bazen tost makinasında ızgara gibide yapıyorumevet robota tavuk göğsünü ve soğanı koyup parçalıyorsun. büyük kaseye alıp içine ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kırmızı biber, maydanoz, galeta unu, yumurta koyup karıştırıyorsun. üzerini streç filmle kaplayıp dolapta dinlendiriyoruz. akşam üzeri köfte şekli verip kızartacağız. fazlasını dolaba koyarsın.
ben çocuklara yapıyorum seviyorlar. ton balığı ilede yapıyorum. güzel besleyici hafif lezzetli. bazen tost makinasında ızgara gibide yapıyorum
tamam canm bakayım değişiklik olur sagolasinevet robota tavuk göğsünü ve soğanı koyup parçalıyorsun. büyük kaseye alıp içine ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kırmızı biber, maydanoz, galeta unu, yumurta koyup karıştırıyorsun. üzerini streç filmle kaplayıp dolapta dinlendiriyoruz. akşam üzeri köfte şekli verip kızartacağız. fazlasını dolaba koyarsın.
Bende Bi ara kafaya taktım sonra dedim ooo okdar şeker harcayan a kadar gider hazır alirimBugün benim setbest günüm.ilk kez .pişmaniye yaptim elime yüzüme bulaştitdim olmadi..
Yemek olarak daha belli değil..
Iyi olur canım, bende 2 gündür çok yoğundum, hele dün sırtım ikiye ayrılıyordu sanki.Günaydın abbam bugün kötü hissetmezsem spor yapcam kaç gündür yapamıyorum
O nasıl oluyor, banada çok reklam grliyorben de bazen yetişemiyorum okumalara atlıyorum arada
bu arada KK nın uygulaması daha güzelmiş ya chrome dan girince çok reklamlı oluyor mesaj yazdırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?