Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerdesiniz kızlar
Ben banyoya derz çektim. Sürekli bir hareket vardı evde eşim klimanın motorunu yikadi oglanla. Sonra büyük balkonu yikadi lar. Falan falan.
Bugün tavuk köftesi patates kızarması yapıcam belki makarna
Karpuz falan

Bence de benim inandığım peygamber "ben bu yemeği yemem" demez. Günlerce sadece hurmayla iftar ve sahur yapan bir insanın zaten evinde böyle bir lüks olabilir mi? Her okuduğunuza inanmayın

kız hem makarna hem patates kızartması ne ola???? sakın aynı anda ikisini de yeme. yanına salata yap

yaaa ben arada kaçamak yaptım. çikolata yedim kahveyle ama az önce 40 dk hızlı seriden leslie yaptım. yine de yememem gerekti ama. nefret ediyorum şu regl öncesi sendromdan yok mu şunun bir önlemi

Bende bugün pizza ysptim Dinkelmehl ile..kesinlikle fark var hamuru yoğururken bile farkettim ..daha yumuşak ipek gibiydi..tadida daha güzel ve fluffig.bundan sonra Dinkelmehlden şaşmam..hem normal beyaz ucuz undan daha sağlikli

yaaa ben arada kaçamak yaptım. çikolata yedim kahveyle ama az önce 40 dk hızlı seriden leslie yaptım. yine de yememem gerekti ama. nefret ediyorum şu regl öncesi sendromdan yok mu şunun bir önlemi
Hiç sorma canim regl dönemi bendede zor geçiyor ...çikolatadan çok şükür tiksindim yiyemiyorum eskisi gibi ama bende hurma incir yiyorum kaç gündür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…