- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Resim yolla ve nerde varmışGulhan1 gezegenfeza probiyotik yogurt mayasi varmis bu memlekette de ama kompiyotik ve tursu mayasi bulamadim
Birşey deyil canım, fikri ben vermedim, bende deniycemben uygulamayi kullaniyodum bakalim opera daha iyi gibi tesekkurler gezooo
Yahu ben hâlâ evin içinde kalın hırka giyiyorumÇok fena çok evin içi 30 derece
hoş geldiniz ☺
ÇorbaAkşama menülerde neler var?
taze fasulye yapıyorum yanına da cacık yaparım
Inernette probiotik joghurtfermente diye arat bi kac yerde cikiyoResim yolla ve nerde varmış
google play den uygulamasını indirdim kadınlar kulübünün. ama operanın daha iyi olduğunu söylediler bakim bi de onu deneyeceğimO nasıl oluyor, banada çok reklam grliyor
Tünaydın
Bu nasıl kadro arkadaş gece yazıyor sahurda yazıyor sabah da yazıyor. robot musunuz siz. Uyuyun looo
Aa uygulama mı var. Hemen indireyimben de bazen yetişemiyorum okumalara atlıyorum arada
bu arada KK nın uygulaması daha güzelmiş ya chrome dan girince çok reklamlı oluyor mesaj yazdırmıyor
Bence de benim inandığım peygamber "ben bu yemeği yemem" demez. Günlerce sadece hurmayla iftar ve sahur yapan bir insanın zaten evinde böyle bir lüks olabilir mi? Her okuduğunuza inanmayınPeygamber imiz sav in öyle yapmasının sebebi sürekli açları doyuruyor ve evinde bulunan gıdayı hemen infak ediyor olduğu için ısıtmaya yemek kalmadığından olabilir diye düşünüyorum bir bilgim yok tabi. veya o zamanın şartlarında buzdolabı imkanı olmadığı için yemekler bozulduğu için de olabilir. şu zamanda yemeği ısıtmayıp dökmek kesinlikle israf.. ya da bizim evin önü gibi martıların ve kargaların mekanıysa evinizin önü, en güzeli onlara vermek :) sebzelerin kabuklarını bile hunharca yiyorlar
Nerdesiniz kızlar
Ben banyoya derz çektim. Sürekli bir hareket vardı evde eşim klimanın motorunu yikadi oglanla. Sonra büyük balkonu yikadi lar. Falan falan.
Bugün tavuk köftesi patates kızarması yapıcam belki makarna
Karpuz falan
Yok canm ben yemem karnım çok sis zaten hiç bisi yiyesim yokkız hem makarna hem patates kızartması ne ola???? sakın aynı anda ikisini de yeme. yanına salata yap
yaaaben arada kaçamak yaptım. çikolata yedim kahveyle ama az önce 40 dk hızlı seriden leslie yaptım. yine de yememem gerekti ama. nefret ediyorum şu regl öncesi sendromdan yok mu şunun bir önlemi
Hoşgeldin aramiza...umarim güzel kilolar verirsin bizlerle beraber.Menüm:sabah 2yumurta 1 galeta öğlen yogurt 2 kayısı 1 avuç findik. Arada soda. Aksam kıymalı ıspanak yarım dilim ekmek. Yatmadan belki Bi meyve yerim
Hiç sorma canim regl dönemi bendede zor geçiyor ...çikolatadan çok şükür tiksindim yiyemiyorum eskisi gibi ama bende hurma incir yiyorum kaç gündür....yaaaben arada kaçamak yaptım. çikolata yedim kahveyle ama az önce 40 dk hızlı seriden leslie yaptım. yine de yememem gerekti ama. nefret ediyorum şu regl öncesi sendromdan yok mu şunun bir önlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?