Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

izmir memlekeylere çok uzak canım yaa ben de seviyorum kıyıları ama nem sıcak.. konyalı olunca hiç dayanamıyom

Şu kaymaz yolluk lar varya sana öyle birşey lazım. Şok â filan geliyor incecik altı kaydırmazlı. Yada halılar kaymasın diye ince birşey var. Örtünün altına ondan serebilirsin
İzmirle samsun bir olurmu? Aç netten hava durumuna bak hissedilen sıcaklığa bak

Deri koltuk örtüsü veya kaymaz örtü yaz. Bu örnek sadece

Bende izmirden başka bir yerde yapamam diyorum

canm tay tüyünü biliyorum altında delikli bisiler var aslında öle bir ortum var deneyim
Bende izmirden başka bir yerde yapamam diyorum
asla bende yapamam. Bi ara eşimin memleketi mevzusu oldu Trabzon çok küçük biyer bende oda yapamamayiz dedik.
Siz böyle deyince kalkıp gele si geliyor insanın. İstanbul gibi gezmesi güzel ama yorucu. Bizde tayin istedik ama kısmette yokmuş
İstanbul çok büyük canm oğlan yokken turla gittim. Bıyerden bıyere gitmek bütün gününü alıyor. Öle sabırlı biri değilim. Ben normaldede kalabalık alanları çok tercih etmem. Sevmem rahat edemem. İnşallah gelirsiniz. Bidahakine birdaha denersiniz. Herseyde bir hayır vardır bence .

Dondurmalı irmik helvası çok sevirem
kim sevmez ki
Kızlar bana yardım edin ya koltukları komple deri üstüne ne serebilirim çok kaymicak bile gören varmı
bende de var o lanetlerden iki tane. Düşmanım olursa hediye edicem
Hayırlı kandiller kızlar.
Bugün kimin ne dileği varsa bol bol dua etsin.
Rabbim herkesin gönlüne huzur, bedenine sağlık versin.
Amin
amiin gezom
Eşinin bu inceliği düşünmesi ne güzel yap canim o manevi yönden bakiş açisini kaybetmesin Allah kabul etsin..
yapıyorum canım. Bizim gelenek ve göreneklerimizde ikram olayı ayrı bir güzel. Çocuklara örnek olmak için kaçırılmayacak fırsat
valla ben de az önce el açması kıymalı pırasalı börek yedim. katları inceydi ama tabiki hamurişi
ben de istiyommmmmmmmmm
gel desem gelemezsin ki...

Samsun da Karadeniz iklimi var canım. Şu an nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama İzmir lle hiç kıyaslama. Karadeniz İzmir gibi sıcak olmaz

samsun karadeniz canım. karadenizin nemiyle egenin akdenizin nem oranı aynı değil. karadeniz şeridindeki şehirler daha rahat oluyor. ege ve akdenizde nemden duramıyor insan

aynen tam düşmanlık ya. Sana ne sorucam neyle temizliosun. Yağ vazelin suruomusun deriye
samsun karadeniz canım. karadenizin nemiyle egenin akdenizin nem oranı aynı değil. karadeniz şeridindeki şehirler daha rahat oluyor. ege ve akdenizde nemden duramıyor insan
Belkide dağlara parelel olduğu içindir canım Karadenizde. Ama çok güzel. Bi havası var. . Sonuçta biz iç kesimlerdeyiz. Belki bu nem de ondan. Yıkanıyor uz yarım saat sonra yapış yapisiz,

Bizde serin ve güzel yemyeşil doğasıyla geçen yaz karadeniz turu yaptık harika bir görsel şölendi tüm karadenizi sahilden gezdik tabi baya bir mide bulantısı yaşadık yollar çok virajlı ve dardı ama olsun değdi mi değdi ,kanyonları gezmenizi tavsiye ederim çok serindi, izmir nere ora nire

Önceden sürüyordum ama şimdi hiç umurumda değil. İyicene dökülse de atsak diye bakıyorum

Bizde kasımda gittik eşimin teyzesi orda. Bıyere gittik şelaleli falan. Alabalık yetişiyor. Ayyyy dağların arasından gidiodun 1.5 araba genişliğinden 2 araba geçmeye çalışıyor. Hop oturup hop kalktım. Aşağıya bakiosun uçurum. O yollardaki yeşil sarı görseli yaşayamadım ya korkudan inanlmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…