içim bi tuhaf olduKızlar TLC yi açın
izmir memlekeylere çok uzak canım yaa ben de seviyorum kıyıları ama nem sıcak.. konyalı olunca hiç dayanamıyomValla canm izmirde kış yok. Yazı sıcak oluyor kıyı kesimler nemi fazla. Aslında bizi sıkan bunaltan sıcak değil nem. Samsun u bilmem ama mesela Trabzon bunaltmiyor nem olmasına rağmen. Ve yazları daha serin orası. Ama ben İzmire aşık birisiyim. Bunlar göze gelmiyor bizde. İnsan az trafik az bide çok güzel İzmiri öneririm sizeBen burdan oğlumla belediye otobüsüne binip 1.5 saatte denizede gidiyorum. Unv. Önünden turlara binip oğlumla köyceğiz Muğla danyan gidiyoruz. Ben denize ve egeye asigim
Şu kaymaz yolluk lar varya sana öyle birşey lazım. Şok â filan geliyor incecik altı kaydırmazlı. Yada halılar kaymasın diye ince birşey var. Örtünün altına ondan serebilirsinmuhteşem
Yüz değiştirmek çok para çok.. Bu deri yirtilcak eskicek kötü olucak anca öle. Biz evin kirası masrafları şuan zor karsilioz canm kılıf değiştirmek çok büyük lux gerek yok. Belki kumasciya örtü sorarım olmazsa önümüzdeki ay
Lastikli çarşaf sardım canim kayıyor ama düşmüyor. Böyle devam edicem büyük ihtimal. Kumaş gibi si yok ya
İzmirle samsun bir olurmu? Aç netten hava durumuna bak hissedilen sıcaklığa bakvalla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyom
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyle
muhteşem
Yüz değiştirmek çok para çok.. Bu deri yirtilcak eskicek kötü olucak anca öle. Biz evin kirası masrafları şuan zor karsilioz canm kılıf değiştirmek çok büyük lux gerek yok. Belki kumasciya örtü sorarım olmazsa önümüzdeki ay
Lastikli çarşaf sardım canim kayıyor ama düşmüyor. Böyle devam edicem büyük ihtimal. Kumaş gibi si yok ya
Bende izmirden başka bir yerde yapamam diyorumValla canm izmirde kış yok. Yazı sıcak oluyor kıyı kesimler nemi fazla. Aslında bizi sıkan bunaltan sıcak değil nem. Samsun u bilmem ama mesela Trabzon bunaltmiyor nem olmasına rağmen. Ve yazları daha serin orası. Ama ben İzmire aşık birisiyim. Bunlar göze gelmiyor bizde. İnsan az trafik az bide çok güzel İzmiri öneririm sizeBen burdan oğlumla belediye otobüsüne binip 1.5 saatte denizede gidiyorum. Unv. Önünden turlara binip oğlumla köyceğiz Muğla danyan gidiyoruz. Ben denize ve egeye asigim
Siz böyle deyince kalkıp gele si geliyor insanın. İstanbul gibi gezmesi güzel ama yorucu. Bizde tayin istedik ama kısmette yokmuşBende izmirden başka bir yerde yapamam diyorum
canm tay tüyünü biliyorum altında delikli bisiler var aslında öle bir ortum var deneyimDeri koltuk örtüsü veya kaymaz örtü yaz. Bu örnek sadeceKoltuk & Çekyat Örtüsü Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Koltuk Örtüsü ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Ev & Yaşam, Ev Tekstili, Salon Tekstili, Koltuk Örtüsü n11.com'da! Koltuk Örtüsü için ziyaret edin.m.n11.com
asla bende yapamam. Bi ara eşimin memleketi mevzusu oldu Trabzon çok küçük biyer bende oda yapamamayiz dedik.Bende izmirden başka bir yerde yapamam diyorum
İstanbul çok büyük canm oğlan yokken turla gittim. Bıyerden bıyere gitmek bütün gününü alıyor. Öle sabırlı biri değilim. Ben normaldede kalabalık alanları çok tercih etmem. Sevmem rahat edemem. İnşallah gelirsiniz. Bidahakine birdaha denersiniz. Herseyde bir hayır vardır bence .Siz böyle deyince kalkıp gele si geliyor insanın. İstanbul gibi gezmesi güzel ama yorucu. Bizde tayin istedik ama kısmette yokmuş
kim sevmez kiDondurmalı irmik helvası çok sevirem
bende de var o lanetlerden iki tane. Düşmanım olursa hediye edicemKızlar bana yardım edin ya koltukları komple deri üstüne ne serebilirim çok kaymicak bile gören varmı
amiin gezomHayırlı kandiller kızlar.
Bugün kimin ne dileği varsa bol bol dua etsin.
Rabbim herkesin gönlüne huzur, bedenine sağlık versin.
Amin
yapıyorum canım. Bizim gelenek ve göreneklerimizde ikram olayı ayrı bir güzel. Çocuklara örnek olmak için kaçırılmayacak fırsatEşinin bu inceliği düşünmesi ne güzel yap canim o manevi yönden bakiş açisini kaybetmesin Allah kabul etsin..
gel desem gelemezsin ki...valla ben de az önce el açması kıymalı pırasalı börek yedim. katları inceydi ama tabiki hamurişi
ben de istiyommmmmmmmmm
Samsun da Karadeniz iklimi var canım. Şu an nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama İzmir lle hiç kıyaslama. Karadeniz İzmir gibi sıcak olmazvalla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyom
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyle
valla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
aynen tam düşmanlık ya. Sana ne sorucam neyle temizliosun. Yağ vazelin suruomusun deriyekim sevmez ki
bende de var o lanetlerden iki tane. Düşmanım olursa hediye edicem
amiin gezom
yapıyorum canım. Bizim gelenek ve göreneklerimizde ikram olayı ayrı bir güzel. Çocuklara örnek olmak için kaçırılmayacak fırsat
gel desem gelemezsin ki...
Belkide dağlara parelel olduğu içindir canım Karadenizde. Ama çok güzel. Bi havası var. . Sonuçta biz iç kesimlerdeyiz. Belki bu nem de ondan. Yıkanıyor uz yarım saat sonra yapış yapisiz,samsun karadeniz canım. karadenizin nemiyle egenin akdenizin nem oranı aynı değil. karadeniz şeridindeki şehirler daha rahat oluyor. ege ve akdenizde nemden duramıyor insan
Önceden sürüyordum ama şimdi hiç umurumda değil. İyicene dökülse de atsak diye bakıyorumaynen tam düşmanlık ya. Sana ne sorucam neyle temizliosun. Yağ vazelin suruomusun deriye
Belkide dağlara parelel olduğu içindir canım Karadenizde. Ama çok güzel. Bi havası var. . Sonuçta biz iç kesimlerdeyiz. Belki bu nem de ondan. Yıkanıyor uz yarım saat sonra yapış yapisiz,
Afiyet olsunvalla ben de az önce el açması kıymalı pırasalı börek yedim. katları inceydi ama tabiki hamurişi
ben de istiyommmmmmmmmm
Ne vardı, ben eve yeni geldimKızlar TLC yi açın
Bizde kasımda gittik eşimin teyzesi orda. Bıyere gittik şelaleli falan. Alabalık yetişiyor. Ayyyy dağların arasından gidiodun 1.5 araba genişliğinden 2 araba geçmeye çalışıyor. Hop oturup hop kalktım. Aşağıya bakiosun uçurum. O yollardaki yeşil sarı görseli yaşayamadım ya korkudan inanlmazdiBizde serin ve güzel yemyeşil doğasıyla geçen yaz karadeniz turu yaptık harika bir görsel şölendi tüm karadenizi sahilden gezdik tabi baya bir mide bulantısı yaşadık yollar çok virajlı ve dardı ama olsun değdi mi değdi ,kanyonları gezmenizi tavsiye ederim çok serindi, izmir nere ora nire
AĞIR YASAMLARDAKI KİŞİLER ZAYIFLAYIP GELMISLER. O MINNAK DOKTORDA KASAP OLMUŞ. Bİ BACAĞINDAN BİR KOLUNDAN SARKANLARI KESİYORDUNe vardı, ben eve yeni geldim
AĞIR YASAMLARDAKI KİŞİLER ZAYIFLAYIP GELMISLER. O MINNAK DOKTORDA KASAP OLMUŞ. Bİ BACAĞINDAN BİR KOLUNDAN SARKANLARI KESİYORDU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?