Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hurmayı neden tek sayı yemiyorsun

kız bu bardak hormonludur ne o öyle
benim gibi
Ne sizin oralara deri gider ne bizim buralara
Siz sıcaktan yapışırsınız, biz soğuktan
Sorma canım ya görümcem den aldım iskeleti sağlam diye bide gerçek deri 2bine aldım fakat. Ya temizlemesi Nalet kullanmasıda. Ben bekarken bizdede vardı hep ben silerdim ayyyy naisl bir urun Alicam örtü nasıl Alicam bilmiyorum çarşaf kayıyor habire deliricem

Daha kahvaltı yapmadım çok sıcak çay içmek istiyorum içsem 3 kat yanacam ayyyy.. Sole soğuk karpuz olucakti yanında peynir ne gomerdim ama çok pahalı ya sık alamioz. Allah yardımcımız olsun bu ayda bu kadar sıcaksa. Şuan 37 derece

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım

yok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyor içindekileri saymıyom
Yasom rabbim güç kuvvet versin inşallah.

Eşinin bu inceliği düşünmesi ne güzel yap canim o manevi yönden bakiş açisini kaybetmesin Allah kabul etsin..

valla ben de az önce el açması kıymalı pırasalı börek yedim. katları inceydi ama tabiki hamurişi
ben de istiyommmmmmmmmm

ev yapimi miydi peki YaKaMoZz-z soyle kızcee

ben valla ev yapimi hic yapmadim eminim enfestir.paketliler bile guzel tat olarak
hazır yiyorum ne yalan söylim
Ben fastfood yiyecekleri çok severim
Az yediğim dönemlerde de sevdiğim yiyeceklere öncelik verdim
Ne yapayım en azından aklımda çok fazla bişey kalmıyor
Bi şekilde kilo veriyorum işte çok şükür

Kızlar bana yardım edin ya koltukları komple deri üstüne ne serebilirim çok kaymicak bile gören varmı

Pamuklu bir örtü sersen. Koltuk örtüleri var ya. veya en kötü carsaf

merhaba kızlarrr fena iştah patlamasıyla uyandım. hareketli emoji koyayım da buralara enerji olsun gitsin inşallah
Hemen buzdolabından uzaklaş şu iç spor yap

muhteşem
En iyisi sen yüzünü degiştir onun madem iskeleti saglam yoksa ne örtersen ört kayar
Yüz değiştirmek çok para çok.. Bu deri yirtilcak eskicek kötü olucak anca öle. Biz evin kirası masrafları şuan zor karsilioz canm kılıf değiştirmek çok büyük lux gerek yok. Belki kumasciya örtü sorarım olmazsa önümüzdeki ay
Pamuklu bir örtü sersen. Koltuk örtüleri var ya. veya en kötü carsaf

Hemen buzdolabından uzaklaş şu iç spor yap
Lastikli çarşaf sardım canim kayıyor ama düşmüyor. Böyle devam edicem büyük ihtimal. Kumaş gibi si yok ya

Canim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor direnmen lazım ben de dünden bugüne az yedim ama 1 gr bile gitmedi. Eninde sonunda gitcek boğazı tutcaz
valla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyom
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyle

Valla canm izmirde kış yok. Yazı sıcak oluyor kıyı kesimler nemi fazla. Aslında bizi sıkan bunaltan sıcak değil nem. Samsun u bilmem ama mesela Trabzon bunaltmiyor nem olmasına rağmen. Ve yazları daha serin orası. Ama ben İzmire aşık birisiyim. Bunlar göze gelmiyor bizde. İnsan az trafik az bide çok güzel İzmiri öneririm size Ben burdan oğlumla belediye otobüsüne binip 1.5 saatte denizede gidiyorum. Unv. Önünden turlara binip oğlumla köyceğiz Muğla danyan gidiyoruz. Ben denize ve egeye asigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…