- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hurmayı neden tek sayı yemiyorsundunki menum
sabah
5 zeytin
yarim dilim kadar beyaz ekmek
2 hurma
1 salatalik
ceyrek muz
ara
biber dolmasinin biberi 2 tane ici bostu oglana yedirdim icini
aksam
2 kucuk etli biber dolmasi
7 tane lokmalik etli yaprak sarma
2 yk ev yogurdu
2 hurma
2,5 lt su
benim gibikız bu bardak hormonludurne o öyle
Sorma canım ya görümcem den aldım iskeleti sağlam diye bide gerçek deri 2bine aldım fakat. Ya temizlemesi Nalet kullanmasıda. Ben bekarken bizdede vardı hep ben silerdim ayyyyNe sizin oralara deri gider ne bizim buralara
Siz sıcaktan yapışırsınız, biz soğuktan
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımGünaydın kızlar maalesef ugrayamaz oldum iki gündür saglık sorunları stres ler falan filan derken buraya sık sık giremedim derken ipin ucunu kaçırdım yine dün artıda idim millet stres sıkıntı dan iştahı kapanır yiyemez ben mutfaktan cıkmadım resmen
Hatta sahurda için yerken beni ve önümdekileri kızlar görse diye düşündüm hopp hemen kaldırdım
Cokk kızıyorum kendime cok dün kızla konuştum gel kız şu bayramı atlatalım düzene girecez inşallah dedigim gibi bazı sıkıntılarım var birlikte yarış halinde yapalım mı
Bu arada kızım 55 kilo da gerçi boyu kısa ama oda ben gibi 1 kilo fazlalık olmasın üzerimizde mantıgı da
Yokk yokk olacak 58 olacağım başka yolu yok
slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün okadar .ok yoruldumki 12 saat ayakta ateş ölçtüm allahtan hava sıcak değldi ona ragmen dilim damagım kurudu iftara 10 dakka kala eve girdim iftarda koca bardak su içtimyemek bile yiyemedim yorgunluktan
Yasom rabbim güç kuvvet versin inşallah.yok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyoriçindekileri saymıyom
En iyisi sen yüzünü degiştir onun madem iskeleti saglam yoksa ne örtersen ört kayarNe sizin oralara deri gider ne bizim buralara
Siz sıcaktan yapışırsınız, biz soğuktan
Eşinin bu inceliği düşünmesi ne güzel yap canim o manevi yönden bakiş açisini kaybetmesin Allah kabul etsin..Günaydın 10.takımherkese güzel bir gün ve hayırlı kandiller dilerim
Tüm gece oturmama ve sabah altıda yatmama rağmen bu saatte yine ayaktayım. Benden başka herkes uyuyor:) Eddaak tan bana geçti uykusuzluk herhalde :)
Bugün eşim ısrarla kandil için irmik helvası yapalım diyor. Komşulara dağıtacakmış. Yaparsam da yerimbakalım maçı kim kazanacak
valla ben de az önce el açması kıymalı pırasalı börek yedim. katları inceydi ama tabiki hamurişiSevdiğim yiyeceklerin hepsi birarada olunca böyle oldu.
Mesela börek peynirli olsaydı yemezdim.
Tatlı ev yapımı olsaydı yemezdim.
Dün birde sevdiğim çorba vardı, içinde un var diye yemedim, pirinç pilavı yemedim, et yemedim
ben de istiyommmmmmmmmmGünaydın 10.takımherkese güzel bir gün ve hayırlı kandiller dilerim
Tüm gece oturmama ve sabah altıda yatmama rağmen bu saatte yine ayaktayım. Benden başka herkes uyuyor:) Eddaak tan bana geçti uykusuzluk herhalde :)
Bugün eşim ısrarla kandil için irmik helvası yapalım diyor. Komşulara dağıtacakmış. Yaparsam da yerimbakalım maçı kim kazanacak
ev yapimi miydi pekiYaKaMoZz-z soyle kızcee
ben valla ev yapimi hic yapmadim eminim enfestir.paketliler bile guzel tat olarak
Kızlar bana yardım edin ya koltukları komple deri üstüne ne serebilirim çok kaymicak bile gören varmı
Hemen buzdolabından uzaklaş şu iç spor yapmerhaba kızlarrrfena iştah patlamasıyla uyandım. hareketli emoji koyayım da buralara enerji olsun gitsin inşallah
Hemen buzdolabından uzaklaş şu iç spor yap
muhteşemHiç yemedim
Yüz değiştirmek çok para çok.. Bu deri yirtilcak eskicek kötü olucak anca öle. Biz evin kirası masrafları şuan zor karsilioz canm kılıf değiştirmek çok büyük lux gerek yok. Belki kumasciya örtü sorarım olmazsa önümüzdeki ayEn iyisi sen yüzünü degiştir onun madem iskeleti saglam yoksa ne örtersen ört kayar
Lastikli çarşaf sardım canim kayıyor ama düşmüyor. Böyle devam edicem büyük ihtimal. Kumaş gibi si yok yaPamuklu bir örtü sersen. Koltuk örtüleri var ya. veya en kötü carsaf
Hemen buzdolabından uzaklaş şu iç spor yap
valla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorumCanim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor direnmen lazım ben de dünden bugüne az yedim ama 1 gr bile gitmedi. Eninde sonunda gitcek boğazı tutcaz
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyomSen cikolari patlat, hele bi listeye gir, bende senin kafanı patlatırım.
Hiç işim olamaz kalori hesabıyla.
Gerçekten kilo vermek istiyorsan iki öğün yiyeceksin, karbonhidratı keseceksin.
Yoksa eskiden benim yaptığım gibi debelenir durursun
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyleDaha kahvaltı yapmadım çok sıcak çay içmek istiyorum içsem 3 kat yanacam ayyyy.. Sole soğuk karpuz olucakti yanında peynir ne gomerdimama çok pahalı ya sık alamioz. Allah yardımcımız olsun bu ayda bu kadar sıcaksa. Şuan 37 derece
Valla canm izmirde kış yok. Yazı sıcak oluyor kıyı kesimler nemi fazla. Aslında bizi sıkan bunaltan sıcak değil nem. Samsun u bilmem ama mesela Trabzon bunaltmiyor nem olmasına rağmen. Ve yazları daha serin orası. Ama ben İzmire aşık birisiyim. Bunlar göze gelmiyor bizde. İnsan az trafik az bide çok güzel İzmiri öneririm sizevalla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyom
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?