- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Gayet güzelEki Görüntüle 2637325 mesela 20 mayısta 77 olmalıyım demişim
Yarın akşama kadar 700 gr verirsem inşallah, 4 günde 2.6 kg vermiş olacagimmm
Sabir canım. Sonuçta bu kiloları kısa sürede almadık vermek de zaman alacak maalesef ama kurtulcazvalla duygu değişimleri ile de baş etmek zorlaşıyor git gide. bi bakıyorum çok hevesliyim spor diyet mükemmel bi bakıyorum bıkmış sıkılmış ve bitsin istiyorum. bi zayıflayayım her gün tartıya çıkmaya devam edicem yaa bi daha kilo almak istemiyorum
ben 1 buçuk ayda diyetisyenimin bu taktiği ile 12 kilo verdim ve sütüme de hiç zararı olmadı günde 5 öğün yiyordum canım sadece doğru yapmak lazım bence. oruçta ben zor kilo veriyorum aksine 2 öğün old için.. Ramazan dan sonra da borçlar tutulacak epey yavaşlayacak sporu aksatmasam çabuk gidecek ama çok üşeniyorum sabah orucum diye erteliyom akşam şiştim diye erteliyom
yaa biz sıdadaki tayinimizi Samsuna yapmayı istiyorduk daha 2 yıl var ama hayalini kuruyoz eşimle. senin bu söylediklerinle inan hevesim kaçıyor daha haziran temmuz gelmeden kıyılara sıcak geliyorsa ben hiç dayanamam acaba Samsun da mı böyle
Akşama kadar nie aç kaldın canmMenüm sabah kahve 1 nektarin
Öğlen yogurt
Ara soda
Akşam 2 köfte mantar sote yarım dilim ekmek 2 zeytin yedim
Yatmadan 1 meyve yiyebilirim ilaç almak icin
Akşama kadar nie aç kaldın canm
Meyve mümkünse ya sdbah yada öylen ye..akşsm veya geç saatlerde yağ olarsk depolanabilir veya kilo verme durabiliyor..Menüm sabah kahve 1 nektarin
Öğlen yogurt
Ara soda
Akşam 2 köfte mantar sote yarım dilim ekmek 2 zeytin yedim
Yatmadan 1 meyve yiyebilirim ilaç almak icin
Meyve mümkünse ya sdbah yada öylen ye..akşsm veya geç saatlerde yağ olarsk depolanabilir veya kilo verme durabiliyor..
Samsun da Karadeniz iklimi var canım. Şu an nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama İzmir lle hiç kıyaslama. Karadeniz İzmir gibi sıcak olmaz
samsun karadeniz canım. karadenizin nemiyle egenin akdenizin nem oranı aynı değil. karadeniz şeridindeki şehirler daha rahat oluyor. ege ve akdenizde nemden duramıyor insan
Sabir canım. Sonuçta bu kiloları kısa sürede almadık vermek de zaman alacak maalesef ama kurtulcaz☺
valla trabzonda yazın durulmuyor. samsuna hiç gitmedim kıyı kıyıdır derler genelde inşAllah daha serindir netten baktım mesela yüzde 94 diyordu neme.. gerçi o yağmur nemidir büyük ihtimalle ama bakalım.. tayin olmadan önceki en sıcak ayda gidip bi bakmak lazım anca anlarım netten olmuyor
doğru söylüyorsun..
menüm
sahur 1 porsiyon sebzeli mantar 2 dilim tam buğday ekmeği (son anda tutamadım kendimi 350 kalorilik çikolata yedim gezoya söylemeyin)
iftar 2 kase erişteli çorba ve bolca salata
su 1 litre daha içerim
spor leslie 1 mile
ve hayırlı kandilleeeermoni Gulhan1
fatmacım o eski yaseminden eser kalmadı keşke gene destek olabilsemAyyy canım bizde çok mutlu olduk seni görünce iyiyim canım hamdolsun biraz kilo aldım inşallah izin kiloma düşünce gelirim canım
Sen nasılsın kuzum
Canım yaa bayram geliyor aklıma gelmiş tin bayramda yuvarlama Lara tatlilara desteginle hayır diyebilmistim
Bizde canım evde 5 erkekle biraz yoğunum ama hamdolsun şükür iyiyiz
Ben salatalık yiyiyorum geceCanim haklısın ama geç yatıyoruz ya 2 de 3 de 12 gibi bir açlık başlıyor bendeaz kalorili başka ne bulabilirim bilmiyorum
Bende hergun tulumba tatlısı alirdimAklımdan çıkmıyor kolalar dondurmalar
Karantinada olmasak alırdım eve kapanmanın arada faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?