Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabir canım. Sonuçta bu kiloları kısa sürede almadık vermek de zaman alacak maalesef ama kurtulcaz

Akşama kadar nie aç kaldın canm

Ya ev işlerine daldım çiçekler falan. Sonra ekmek yaptım. Bi baktım akşam olmuş. Bi de ben çok erken yersem akşam yemeğini gece uyumadan çok acıkıyorum Bi de gündüz çok sıcakti ya cnaim istemedi

Menüm sabah kahve 1 nektarin
Öğlen yogurt
Ara soda
Akşam 2 köfte mantar sote yarım dilim ekmek 2 zeytin yedim
Yatmadan 1 meyve yiyebilirim ilaç almak icin
Meyve mümkünse ya sdbah yada öylen ye..akşsm veya geç saatlerde yağ olarsk depolanabilir veya kilo verme durabiliyor..

Meyve mümkünse ya sdbah yada öylen ye..akşsm veya geç saatlerde yağ olarsk depolanabilir veya kilo verme durabiliyor..

Canim haklısın ama geç yatıyoruz ya 2 de 3 de 12 gibi bir açlık başlıyor bendeaz kalorili başka ne bulabilirim bilmiyorum

İyi akşmlar

Kahvaltı (12:30)
Haşlanmış yumurta
Mücver
1 ince dilim kaşar peyniri
Erik
Salatalık

ara
Çekirdek

akşam
tavuk köftesi (sık sık yaparım artık hem çok pratik hem evde beğenildi)
Yoğurt
Kızartmaa
Kepek ekmeği birkaç dilim (kızartmaya bandım bandım bakalım yarına etkisi nasıl olacak bana)

ara
Yenidünya 2 adet

su: 1,5 lt

Samsun da Karadeniz iklimi var canım. Şu an nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama İzmir lle hiç kıyaslama. Karadeniz İzmir gibi sıcak olmaz
samsun karadeniz canım. karadenizin nemiyle egenin akdenizin nem oranı aynı değil. karadeniz şeridindeki şehirler daha rahat oluyor. ege ve akdenizde nemden duramıyor insan

valla trabzonda yazın durulmuyor. samsuna hiç gitmedim kıyı kıyıdır derler genelde inşAllah daha serindir netten baktım mesela yüzde 94 diyordu neme.. gerçi o yağmur nemidir büyük ihtimalle ama bakalım.. tayin olmadan önceki en sıcak ayda gidip bi bakmak lazım anca anlarım netten olmuyor
Sabir canım. Sonuçta bu kiloları kısa sürede almadık vermek de zaman alacak maalesef ama kurtulcaz☺

doğru söylüyorsun..

menüm
sahur 1 porsiyon sebzeli mantar 2 dilim tam buğday ekmeği (son anda tutamadım kendimi 350 kalorilik çikolata yedim gezoya söylemeyin )
iftar 2 kase erişteli çorba ve bolca salata
su 1 litre daha içerim
spor leslie 1 mile

ve hayırlı kandilleeeer moni Gulhan1

fatmacım o eski yaseminden eser kalmadı keşke gene destek olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…