Hoşgeldin nerelerdesin sen kaçak hadi dönmüyormusunİnşallah canım veririz demek sendemi kilo aldın obezim
Az yemek cok hareket kızlar yapacağız inşallah zaten bayram dan sonra sopatamam patronda bu son kaçamağım diye diye valla kaç hafta geçti sahuru tam bitirdim ezana 20 dk kala patlattım yine bi çikolata. ama yok bundan sonra kalori hesabına göre telafi edicem kafama göre telafi olmuyor
ilk kilo vermeye başladığımda ilk hafta 3 buçuk kilo gitmişti ne güzel günlerdi artık öyle olmuyor ama dediğin gibi istemek lazım inşAllah 4 kilo da gitse bişeydir. haftada 1 kilo gitmesi lazım bu hafta 800 gr gitmişti.. olacak olacak
Aminnnn canım benim hayırlı kandillerHayirli sabahlar ..kadir gecemiz hayirli olsun..Allah dualarimizi hayirlisi ile kabul etsin günahlarimizi bağişlasin..amin
Canim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor direnmen lazım ben de dünden bugüne az yedim ama 1 gr bile gitmedi. Eninde sonunda gitcek boğazı tutcazben şimdiye kadar 16 17 kilo verdim artık çok zor gider oldu benim de sabrım kalmadı tutamıyom boğazı taktik değiştirmem lazım
Geçmiş olsun canım sıkma canını hallolur insallahGünaydın kızlar maalesef ugrayamaz oldum iki gündür saglık sorunları stres ler falan filan derken buraya sık sık giremedim derken ipin ucunu kaçırdım yine dün artıda idim millet stres sıkıntı dan iştahı kapanır yiyemez ben mutfaktan cıkmadım resmen
Hatta sahurda için yerken beni ve önümdekileri kızlar görse diye düşündüm hopp hemen kaldırdım
Cokk kızıyorum kendime cok dün kızla konuştum gel kız şu bayramı atlatalım düzene girecez inşallah dedigim gibi bazı sıkıntılarım var birlikte yarış halinde yapalım mı
Bu arada kızım 55 kilo da gerçi boyu kısa ama oda ben gibi 1 kilo fazlalık olmasın üzerimizde mantıgı da
Yokk yokk olacak 58 olacağım başka yolu yok
Aynen yaaa son kilolar cok inatçı zor gidiyorCanim kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor direnmen lazım ben de dünden bugüne az yedim ama 1 gr bile gitmedi. Eninde sonunda gitcek boğazı tutcaz
Geçmiş olsun canım sıkma canını hallolur insallah
Günaydın kızlar
ahh ahh ne sen sor ne ben söyleyeyimİnşallah canım veririz demek sendemi kilo aldın obezim
sprulinayı apa mı tavsiye ediyor gezo?Sahur
2 sprulina
Iftar
Et
Soğan salatası
Domates, Salatalık, kapya
Cevizli tahin
3 hurma
Su
1 lt
Spor
Yok
amiiinn canım aminHayirli sabahlar ..kadir gecemiz hayirli olsun..Allah dualarimizi hayirlisi ile kabul etsin günahlarimizi bağişlasin..amin
Dondurmalı irmik helvası çok seviremGünaydın 10.takımherkese güzel bir gün ve hayırlı kandiller dilerim
Tüm gece oturmama ve sabah altıda yatmama rağmen bu saatte yine ayaktayım. Benden başka herkes uyuyor:) Eddaak tan bana geçti uykusuzluk herhalde :)
Bugün eşim ısrarla kandil için irmik helvası yapalım diyor. Komşulara dağıtacakmış. Yaparsam da yerimbakalım maçı kim kazanacak
Sen cikolari patlat, hele bi listeye gir, bende senin kafanı patlatırım.tamam patronda bu son kaçamağım diye diye valla kaç hafta geçti sahuru tam bitirdim ezana 20 dk kala patlattım yine bi çikolata. ama yok bundan sonra kalori hesabına göre telafi edicem kafama göre telafi olmuyor
ilk kilo vermeye başladığımda ilk hafta 3 buçuk kilo gitmişti ne güzel günlerdi artık öyle olmuyor ama dediğin gibi istemek lazım inşAllah 4 kilo da gitse bişeydir. haftada 1 kilo gitmesi lazım bu hafta 800 gr gitmişti.. olacak olacak
Allah huzur versin canımGünaydın kızlar maalesef ugrayamaz oldum iki gündür saglık sorunları stres ler falan filan derken buraya sık sık giremedim derken ipin ucunu kaçırdım yine dün artıda idim millet stres sıkıntı dan iştahı kapanır yiyemez ben mutfaktan cıkmadım resmen
Hatta sahurda için yerken beni ve önümdekileri kızlar görse diye düşündüm hopp hemen kaldırdım
Cokk kızıyorum kendime cok dün kızla konuştum gel kız şu bayramı atlatalım düzene girecez inşallah dedigim gibi bazı sıkıntılarım var birlikte yarış halinde yapalım mı
Bu arada kızım 55 kilo da gerçi boyu kısa ama oda ben gibi 1 kilo fazlalık olmasın üzerimizde mantıgı da
Yokk yokk olacak 58 olacağım başka yolu yok
Evet, şimdiye kadar hiç duymamıştım, en doğal gıda takviyesiymişahh ahh ne sen sor ne ben söyleyeyimaldım canım aldım
sprulinayı apa mı tavsiye ediyor gezo?
amiiinn canım amin
Aman diyim, bu hafta çok güzel eksin var Onu düşünGünaydın 10.takımherkese güzel bir gün ve hayırlı kandiller dilerim
Tüm gece oturmama ve sabah altıda yatmama rağmen bu saatte yine ayaktayım. Benden başka herkes uyuyor:) Eddaak tan bana geçti uykusuzluk herhalde :)
Bugün eşim ısrarla kandil için irmik helvası yapalım diyor. Komşulara dağıtacakmış. Yaparsam da yerimbakalım maçı kim kazanacak
Hiç yemedimDondurmalı irmik helvası çok sevirem
Ne sizin oralara deri gider ne bizim buralaraKızlar bana yardım edin ya koltukları komple deri üstüne ne serebilirim çok kaymicak bile gören varmı
Evet canlm eyer paketli ürünse ve kizartilmiş galeta unlu olanlardan ise sağliksiz haklisin ama sade galeta unsuz ev yapimi şnitzel ise sorun değil..ben o şnitzrl türünü severek yerim yanina birde güzel mantar soz ve sebze yemeği ...nefissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?