Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeşil çay veya beyaz çay iç. ödem söküyor. gerçi ben de iyi değilim. regl bekliyorum.
Kirazı da abartmış olabilirim bu arada
Yemeklerim de sıkıntı yok eski düzen devam
Reglin bu dönemlerinde genelde ödem tutarım haftaya kaldı mezun olma hayalleri
olsun. sağlık olsun. ben de 7 leri göremedim

Yazık ya adam yazmış en azından erkekler odun maalesef

Canim ben tek çocuğum çok da mutluyum halimden. Tek başıma ayakta durmayı öğrendim kimseye eyvallahım yok. Hep tek çocuk bencil olur derler ama inan alakası yok yetiştirmekle alakalı. Kardeş var kardeş var biraz nasip aile işleri. Önceki eşimin ailesi kalabalıktı İnan dert tasa hiç bitmedi. O yüzden ben kalabalık aile olayına hiç sıcak bakamıyorum. Ama tabi mutlaka güzel örnekler vardır. Bu devirde 2 çocuk bakmak bile zor yani eğitimi özel dersi Allah yardım etsin

Sen sakın kal canım bu süreç sabır işi. En mülayim adam bile bosanirken çıldırıyor. Aleyhine delil verme karşı tarafa. Snaa bısey yapmaya kalkarsa da video mideo elinin altında hazır olsun. İnşallah düzelir aranız

Merhaba hayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
Hişgeldin arsmiza...burdan ayrilmaz ve düzenli paylaşim yaparsan istediğin kiloya inersin sıkılmadan...altdaki formuda kural geeği doldurman gerekiyor..
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

İsim: Sinem
Boy: 1.54
Meslek: Teknisyen
şuanda çalışmıyorum.
Nişanlıyım.
Çocuğum yok.
Emzirmiyorum.
İzmir'de yaşıyorum.
Kilo alma hikayem: kilo almayacağımı düşündüm hep. Sürekli diyet yaptım ve bıraktım. Şimdi ise hedefime çok yakın olsam da incelmek ve sıkılaşmak istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: akıl sağlığım için. Çünkü kilo alınca takıntılı ve mutsuz biri oluyorum. Etrafımdaki insanlara surat yapıyorum. Canlarını sıkıyorum. En pis huyum bu.
Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse takıntılı, huysuz ama bir okadar da saf birisiyim. Neşeliyim de şimdi uykum var yarın görün bide siz beniii
Daha önce bir takımda yarıstınız mı: Hayır yarısmadım, yeniyimm
Kullanıcı adı degiskligi oldu mu?: Hayır olmadı

Suanki kilom: 57.8
Hedef kilo: 52

Yarısmacı bacılarıma selamlarr

yeşil çay veya beyaz çay iç. ödem söküyor. gerçi ben de iyi değilim. regl bekliyorum.
olsun. sağlık olsun. ben de 7 leri göremedim
Yarın içeceğim canım teşekkür ederim

Geç olsun da güç olmasın ne yapalım canım dediğin gibi sağlık olsun gerisi hallolur Allah ın izniyle

Merhaba
Hoşgeldin takıma
Hedefe kadar bol ve daim eksiler olması dileği ile

Kizlarrr
Gorumcem bana bluz almış hediye sağ olsunLC den
Ama beden olarak 2xl almisssss
Durumum o kadar vahim mi yaaaaa
Daha iki sene önce 57 kiloydum ühüüü
Bizim komsunun kaynanası ona büyük beden gecelik aldı diye and icmis onu hic giymemis gorumcesi evlenince ona götürcekmis asla giymem diyo

Kızlar size bisey tavsiye edicem ay dinliyo musunuz bakın bi diyetisyen instagramda banada tanıdık söyledi, adam cok guzel diyet yemekleri fln yapıyor ve baya da kolay, yarından baslıcam ben ister misiniz adını? İlgilenir misiniz bilemedim ondan dedim

Ben merakliyim öyle tariflere merak ettim şimdi belki takip ettiğim bi sayfadir..

Merhaba hayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
hosgeldın canm bizde motive tavan izmirin neresi
İsteriz tabiki

hoşgeldin canım aramıza

Canım hayırlısıni istemek lazım. Ben ilk gebeligimde dua ettim. 2 oğlan 1 kız nasip etsin diye. 2 oğlum olunca çok sevindim. Duam kabul oldu diye ama küçük oğlum sıkıntılı olunca vazgeçtik. Ama içten içe dua ediyorum. Rabbim hayırlısını versin. Herşeyin hayırlısını iste. Çok soru isaretlerin varsa istihareye yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…