yeşil çay veya beyaz çay iç. ödem söküyor. gerçi ben de iyi değilim. regl bekliyorum.Slm kızlar
Gulhan1 canım inşallah bir daha aynı sıkıntıları yaşamazsın hep iyi olun ❤
Kızlaaar ben ödem tuttum ya
Bu sabah her şey normal diye düşünürken +1.200 olmuşum resmen güya yarın mezun olacaktım
olsun. sağlık olsun. ben de 7 leri göremedimKirazı da abartmış olabilirim bu arada
Yemeklerim de sıkıntı yok eski düzen devam
Reglin bu dönemlerinde genelde ödem tutarım haftaya kaldı mezun olma hayalleri
Son olarak ekran görüntüsü atayım daha da stmicam
Cevap geldi.
Ses kaydında da araba kullanıyorum nasıl mesaj yazayım diyor
Arabaya boneli daha 6 dk oldu
Ablasindaydi
Eki Görüntüle 2638239
alıştım artık gülüyorum, cidden kızmadım 6 senedir böyle birini 1 günde değiştiremem ya meşe ağacı mubarek
Kızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
Kalabalık aile olmak güzel mi. Mesela 2 çocuk 3 çocuk? Geçim? Tecrübelerini zi duymak istiyorum. Mesela çocuklar arası kaç yaş olmalı çocuk kaçtane olmalı. Bana akıl verin. Bu arada gelip giden akrabamız yok biz bizeyiz. Yalnızlıkta var malum. 1 çocuğum var 5.5 yaş. Hadi hanımlar yardim
Sen sakın kal canım bu süreç sabır işi. En mülayim adam bile bosanirken çıldırıyor. Aleyhine delil verme karşı tarafa. Snaa bısey yapmaya kalkarsa da video mideo elinin altında hazır olsun. İnşallah düzelir aranızBen senin giibi boş lakirti yapmam avukata başvurup boşanma davasi açtiğim zaman haberin bile olmaz dedim.uzun uzun konuştum...sonra birden ses tonu konuşma tarzi değişti.....ciddi ciddi artik sonlandirma noktasina getirdi beni...düzelmese bu saaten sonra artik kendisi bilir
Olsun canim. Sıkıntı yapma kendine..sen halledersinKirazı da abartmış olabilirim bu arada
Yemeklerim de sıkıntı yok eski düzen devam
Reglin bu dönemlerinde genelde ödem tutarım haftaya kaldı mezun olma hayalleri
HoşgeldinMerhabahayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
HosbuldumHoşgeldin
Hişgeldin arsmiza...burdan ayrilmaz ve düzenli paylaşim yaparsan istediğin kiloya inersin sıkılmadan...altdaki formuda kural geeği doldurman gerekiyor..Merhabahayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
Yarın içeceğim canım teşekkür ederimyeşil çay veya beyaz çay iç. ödem söküyor. gerçi ben de iyi değilim. regl bekliyorum.
olsun. sağlık olsun. ben de 7 leri göremedim
Merhabaİsim: Sinem
Boy: 1.54
Meslek: Teknisyen
şuanda çalışmıyorum.
Nişanlıyım.
Çocuğum yok.
Emzirmiyorum.
İzmir'de yaşıyorum.
Kilo alma hikayem: kilo almayacağımı düşündüm hep. Sürekli diyet yaptım ve bıraktım. Şimdi ise hedefime çok yakın olsam da incelmek ve sıkılaşmak istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: akıl sağlığım için. Çünkü kilo alınca takıntılı ve mutsuz biri oluyorum. Etrafımdaki insanlara surat yapıyorum. Canlarını sıkıyorum. En pis huyum bu.
Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse takıntılı, huysuz ama bir okadar da saf birisiyim. Neşeliyim de şimdi uykum var yarın görün bide siz beniii
Daha önce bir takımda yarıstınız mı: Hayır yarısmadım, yeniyimm
Kullanıcı adı degiskligi oldu mu?: Hayır olmadı
Suanki kilom: 57.8
Hedef kilo: 52
Yarısmacı bacılarıma selamlarr
Bizim komsunun kaynanası ona büyük beden gecelik aldı diye and icmis onu hic giymemis gorumcesi evlenince ona götürcekmisKizlarrr
Gorumcem bana bluz almış hediye sağ olsunLC den
Ama beden olarak 2xl almisssss
Durumum o kadar vahim mi yaaaaa
Daha iki sene önce 57 kiloydum ühüüü
Ben merakliyim öyle tariflere merak ettim şimdi belki takip ettiğim bi sayfadir..Kızlar size bisey tavsiye edicem ay dinliyo musunuz bakın bi diyetisyen instagramda banada tanıdık söyledi, adam cok guzel diyet yemekleri fln yapıyor ve baya da kolay, yarından baslıcam benister misiniz adını? İlgilenir misiniz bilemedim ondan dedim
hosgeldın canm bizde motive tavanMerhabahayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
İsteriz tabikiKızlar size bisey tavsiye edicem ay dinliyo musunuz bakın bi diyetisyen instagramda banada tanıdık söyledi, adam cok guzel diyet yemekleri fln yapıyor ve baya da kolay, yarından baslıcam benister misiniz adını? İlgilenir misiniz bilemedim ondan dedim
İsim: Sinem
Boy: 1.54
Meslek: Teknisyen
şuanda çalışmıyorum.
Nişanlıyım.
Çocuğum yok.
Emzirmiyorum.
İzmir'de yaşıyorum.
Kilo alma hikayem: kilo almayacağımı düşündüm hep. Sürekli diyet yaptım ve bıraktım. Şimdi ise hedefime çok yakın olsam da incelmek ve sıkılaşmak istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: akıl sağlığım için. Çünkü kilo alınca takıntılı ve mutsuz biri oluyorum. Etrafımdaki insanlara surat yapıyorum. Canlarını sıkıyorum. En pis huyum bu.
Kısaca kendimi tanıtmak gerekirse takıntılı, huysuz ama bir okadar da saf birisiyim. Neşeliyim de şimdi uykum var yarın görün bide siz beniii
Daha önce bir takımda yarıstınız mı: Hayır yarısmadım, yeniyimm
Kullanıcı adı degiskligi oldu mu?: Hayır olmadı
Suanki kilom: 57.8
Hedef kilo: 52
Yarısmacı bacılarıma selamlarr
Canım hayırlısıni istemek lazım. Ben ilk gebeligimde dua ettim. 2 oğlan 1 kız nasip etsin diye. 2 oğlum olunca çok sevindim. Duam kabul oldu diye ama küçük oğlum sıkıntılı olunca vazgeçtik. Ama içten içe dua ediyorum. Rabbim hayırlısını versin. Herşeyin hayırlısını iste. Çok soru isaretlerin varsa istihareye yatBaslicam canımda zayıflığı tadını bu yaz çıkarıp Eylül gibi inşallah istiyorum. Sormak istedim
Vallahi hiç uzun olmamış çok güzel. Anlatmışsın canım. Teşekkür ederim. Ben 10 kardeşim ama anne baba ayrı olduğu için tek büyüdüm. 4umuz annemden. Ben çok yalnızlık çektim evimin dolu kalabalık olmasını istiyorum. Fakat nasıl olur yetistirebilirmiyim. Hayrli evlatlar mi olur. Ben çok ince düşünürüm. Benim yaşadıklarımı yaşamalarını istemem. Çok zor çocukluk geçirdim ne anam vardı ne babam. Korkularım var oyuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?