3 ü bilmem ama 2 kesinlikle olmali suan cok uygun yas araligi calismalara basla hemenKızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
Kalabalık aile olmak güzel mi. Mesela 2 çocuk 3 çocuk? Geçim? Tecrübelerini zi duymak istiyorum. Mesela çocuklar arası kaç yaş olmalı çocuk kaçtane olmalı. Bana akıl verin. Bu arada gelip giden akrabamız yok biz bizeyiz. Yalnızlıkta var malum. 1 çocuğum var 5.5 yaş. Hadi hanımlar yardim
Yani biz bir erkek bir kız cocuguz. Kardeşimle neredeyse ortak noktamız paylaşımimiz sıfır gibi. Ama benim huznumu mutluluğumu benim kadar yaşıyor. Karşımdaki kırılmasın diye dillendiren edimlerini dillendiriyor. Annem babam içinde iyi. Ama özel günlerde olmazsa diğer yarın eksik kalıyor. Eğer ruhsal ve madden iyi hissediyorsan 3 çocuk iyidir.Kızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
Kalabalık aile olmak güzel mi. Mesela 2 çocuk 3 çocuk? Geçim? Tecrübelerini zi duymak istiyorum. Mesela çocuklar arası kaç yaş olmalı çocuk kaçtane olmalı. Bana akıl verin. Bu arada gelip giden akrabamız yok biz bizeyiz. Yalnızlıkta var malum. 1 çocuğum var 5.5 yaş. Hadi hanımlar yardim
hakikaten öyle, çok güzel bir tespit yapmışsın gezom. Kız evlat bence insanoğluna bir lütuf. Bunu iki erkek kardeş ve iki amcamdan sonra daha iyi anladım3 kızın var, çok şanslısın.
Az önce küçük oğlanın odasına girdim, camlarını sildim, nevresim değiştirdim, süpürge yapma diyor,
Ölürmüsün, öldürürmüsün?
Büyük hâlâ yatıyor, odasına girmek ne mümkün
Kız evinde yemek hazırlıyor, bayram için bana fındıklı rulo yapıyor.
Bende ona sarma, çorba ve salata yaptım, götüreceğim
Bahsettiğin sarı toz çam ağacının tozu değil miSağol canım benim, burdada yarın yağacak, mecbur siliyorum evim ana cadde önünde ve az ötede inşaat var.
Ağaçlardanda bisürü sarı toz geliyor, mecburen ayda bir siliyorum
Tepki vermedi sustu yine. Ve maddi olarak hiç bir mecburiyeti yok..yillardan beri kendi çalişiyo ..kendi gelirini kendisi sağliyo...ama kendi ailesindende öyle görmüş...lakin görmüş olsada bu çirkinliği devam ettirmek zorunda değil.. yanlişi doğruyu ayirt etmemiz için Allah bizlere akil vermişcevap ne dedi merak ettim?
yetişilen sosya-kültürel çevre ve aile yapısı, eğitim düzeyi, ekonomik şartlar, o anki imkanlar ve kişilik yapısı bu tür yaşamları sürdürmede, olumlu ve olumsuz tepki vermede çok etken bir faktör
Canim ben kalabalik aile tavsiye etmem...bu devirde çok zor..birde akraba gelen giden yok diyorsun..inan o çocuklar çok ariyorlar akraba baği bu durumda çok önemli..ve dış etken çocuklari çok etkiliyo...sen istediğin kadar düzgün yetiştir çocuğunu..okul ...arkadaş ortami bozabiliyor cocuklari..yaş arasini sorarsan 2 yaş en ideali...birde gelecek yillar insana ne getirir bilinmez..çok iyi anlaştiğini zannettiğin insan birden yari yolda birakabilir..olan çocuklara olur..herşeyi hesaplamak lazimKızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
3 ü bilmem ama 2 kesinlikle olmali suan cok uygun yas araligi calismalara basla hemen
Vallahi hiç uzun olmamış çok güzel. Anlatmışsın canım. Teşekkür ederim. Ben 10 kardeşim ama anne baba ayrı olduğu için tek büyüdüm. 4umuz annemden. Ben çok yalnızlık çektim evimin dolu kalabalık olmasını istiyorum. Fakat nasıl olur yetistirebilirmiyim. Hayrli evlatlar mi olur. Ben çok ince düşünürüm. Benim yaşadıklarımı yaşamalarını istemem. Çok zor çocukluk geçirdim ne anam vardı ne babam. Korkularım var oyuzden sordumYani biz bir erkek bir kız cocuguz. Kardeşimle neredeyse ortak noktamız paylaşımimiz sıfır gibi. Ama benim huznumu mutluluğumu benim kadar yaşıyor. Karşımdaki kırılmasın diye dillendiren edimlerini dillendiriyor. Annem babam içinde iyi. Ama özel günlerde olmazsa diğer yarın eksik kalıyor. Eğer ruhsal ve madden iyi hissediyorsan 3 çocuk iyidir.
Ben nisanlanirken kardeşim gelemedi. Eşim 5 kardeş ve hepsi oradaydı. Çok eksik hissetmiştim. Şimdi kardeşim il dışında bende çalıştığım için haftada bir gidiyorum. Eşimin ailesi hiç boş kalmaz. Biri olmazsa biri olur. Kimse olmazsa arayanı eksik olmaz. Yanlız hissetmezler.
Benim özel durumum olmasa bir çocuk daha istiyordum. Şimdi hep duamda derim. Rabbim onun ve bizim için hayirlisiysa bir evlat daha nasip et diye.
Uzun oldu kusura bakma
Evet haklısın canm bazı konularda ama. Eşten bahsediyorsun sanırım. Ama eşim çocuğuna aşık. Hatta bazen çok düşkün olduğu için kavga bile ediyoruz. Benm eşime 5 çocuk bile yakışır öyle biri inanki. Evin temizliğini yapar elinden her iş gelir bizim evimize usta girmez. Çocukta en az benm kadar onun emeği var büyütürsen. Bazen psikolojik baskı yapar ama hatasının farkına varır. Kendini düzeltmeye çalışır.Canim ben kalabalik aile tavsiye etmem...bu devirde çok zor..birde akraba gelen giden yok diyorsun..inan o çocuklar çok ariyorlar akraba baği bu durumda çok önemli..ve dış etken çocuklari çok etkiliyo...sen istediğin kadar düzgün yetiştir çocuğunu..okul ...arkadaş ortami bozabiliyor cocuklari..yaş arasini sorarsan 2 yaş en ideali...birde gelecek yillar insana ne getirir bilinmez..çok iyi anlaştiğini zannettiğin insan birden yari yolda birakabilir..olan çocuklara olur..herşeyi hesaplamak lazim
Kuzum ya işten güçten bakamıyorum çokSen gel kuzum. Bizde sensiz yapamayız. Demirbasisin sen buranın. Yakında kazan kaldircazmoni kaptanım nerdesin
Ben kalabalık ailede büyüdüğüm için kesinlikle kalabalık aile diyorum ama davulun sesi başka tabii ki..hem maddi hem manevi olarak bir çocuğu doyurabilirim diyorsan hodri meydan kim tutar seni.. Bu tamamen eşinin ve senin kişisel tercihinKızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
canım 2 çocuk ideal. 3. de çok güzel. hele bir de iyi yetişirlerse. kendileri için de iyi olur, sizin için de. zaten seninki 5,5 yaşındaymış vakit geçirme derim. ama tabi şartlarda önemli.Kızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
çok üzülüyorum böyle şeylereTepki vermedi sustu yine. Ve maddi olarak hiç bir mecburiyeti yok..yillardan beri kendi çalişiyo ..kendi gelirini kendisi sağliyo...ama kendi ailesindende öyle görmüş...lakin görmüş olsada bu çirkinliği devam ettirmek zorunda değil.. yanlişi doğruyu ayirt etmemiz için Allah bizlere akil vermiş
seni kim büyüttü canım? zor olmalı.....Baslicam canımda zayıflığı tadını bu yaz çıkarıp Eylül gibi inşallah istiyorum. Sormak istedim
Vallahi hiç uzun olmamış çok güzel. Anlatmışsın canım. Teşekkür ederim. Ben 10 kardeşim ama anne baba ayrı olduğu için tek büyüdüm. 4umuz annemden. Ben çok yalnızlık çektim evimin dolu kalabalık olmasını istiyorum. Fakat nasıl olur yetistirebilirmiyim. Hayrli evlatlar mi olur. Ben çok ince düşünürüm. Benim yaşadıklarımı yaşamalarını istemem. Çok zor çocukluk geçirdim ne anam vardı ne babam. Korkularım var oyuzden sordum
hadi yaaBenimki bu arada geri fites atti..
Işin ciddiyetini yeni anladi sonunda.
Bende bayramdan sonra başlicsm düzenli olarak popo sporuna..beraber yapalimKızlar bugün evimizin kamerasından kendime baktım da
popo kısmım baya enli ya hemen bu gece squata başlıyorum inşallah yeterrrrrr
Ben senin giibi boş lakirti yapmam avukata başvurup boşanma davasi açtiğim zaman haberin bile olmaz dedim.uzun uzun konuştum...sonra birden ses tonu konuşma tarzi değişti.....ciddi ciddi artik sonlandirma noktasina getirdi beni...düzelmese bu saaten sonra artik kendisi bilir
Kızlar bugün evimizin kamerasından kendime baktım da
popo kısmım baya enli ya hemen bu gece squata başlıyorum inşallah yeterrrrrr
ben bugün spor yapmadım. yarın yürüyüş yapacağım Allahın izniyle. belki haftasonu regl gelir artık bilmiyorum. zaten ramazan da bitiyor. düzenli spora devam. menülerimi de ayarlarım. bu aralar kafam çok dağınık. bunaldım sanırım.Bende bayramdan sonra başlicsm düzenli olarak popo sporuna..beraber yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?