Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de isterim.

Öyle canm Rabbım hayırlısını versin inşallah. İstihare güzel bir fikir

Yarın içeceğim canım teşekkür ederim

Geç olsun da güç olmasın ne yapalım canım dediğin gibi sağlık olsun gerisi hallolur Allah ın izniyle
Ben de ne güzel bu ay ödem olmadan geçiyor demistim
Sanırsam son iki günüm galiba davul gibi şiştim bir görseniz, abartısız doğuma gider gibiyim şu an
Inşallah yarına iner bir an once

Bizim komsunun kaynanası ona büyük beden gecelik aldı diye and icmis onu hic giymemis gorumcesi evlenince ona götürcekmis asla giymem diyo
Hosgeldinnnn bu arada
Ben daha deneyemedim bile.malum şiş olduğum için canım istemedi
Ama çok güzel beyaz çok beğendim ben giyerim ve de kötü niyet olmadan aldığına çok eminim
Aslında oğluma hediyeler almış bayramlık,eşime şort tarzı kapri tarzı bir şey almış, şakasına takildim bana bir şey almış mi diye ,almış almayabilirdi de

menüm hanımlar
iftar 1 kase çorba 7 8 yk bulgur pilavı bolca salata
sahur yarım porsiyon omlet 2 dilim ekmek 2 tane küçük çikolatalı bisküvi

normalde yediğim kadar yememe rağmen kilo vermem durdu hatta artıdayım artık eskisi gibi de wc olmamaya başladı direnç mi yaşıyorum anlamadım.. oruçlar geçsin de bu direnci kırmak için yeme rutinimde değişiklik yapmayı düşünüyorum az öğün bana iyi gelmiyor.. eskisi gibi 5 öğün ama azar azar yemeyi denicem.. ama ramazan boyunca da çok yavaş ilerlemiş olamama da ayrı üzülüyorum.. yarın ilk kez mi listeye giricem bilmiyorum ama inşAllah ilk listeye girişim artı olmaz

Seni gözüme kestirdim

Çok kalabalıkta iyi deyildir, tek çocukta iyi deyildir.
Bende 2 çocuk ideal
2 örnek veriyim
Annemin 4 kızı 1 oğlu var, hep ilgilendiler, en çok benim küçüğüm, öteki gidince o, ben gidince ben, elimizden geleni yaptık
Kaynanamın 4 kızı 2 oğlu var
Almanyada bende kalıyordu, ötekilere gittiği zaman 2 güne postaliyorlardi.
Turkiyede bir kızında 4 ayduruyorsa, ötekinde 2 hafta

Bazen kalabalık iyiysede bazen insanın içi buruluyor

Yok bizimki ıhlamur ağacı

Artı olursan zaten listeye giremiyorsun.
Yarına kadar biyerlerini yont

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…