Kızlar size bisey tavsiye edicem ay dinliyo musunuz bakın bi diyetisyen instagramda banada tanıdık söyledi, adam cok guzel diyet yemekleri fln yapıyor ve baya da kolay, yarından baslıcam benister misiniz adını? İlgilenir misiniz bilemedim ondan dedim
Öyle canm Rabbım hayırlısını versin inşallah. İstihare güzel bir fikirCanım hayırlısıni istemek lazım. Ben ilk gebeligimde dua ettim. 2 oğlan 1 kız nasip etsin diye. 2 oğlum olunca çok sevindim. Duam kabul oldu diye ama küçük oğlum sıkıntılı olunca vazgeçtik. Ama içten içe dua ediyorum. Rabbim hayırlısını versin. Herşeyin hayırlısını iste. Çok soru isaretlerin varsa istihareye yat
Ben de ne güzel bu ay ödem olmadan geçiyor demistimYarın içeceğim canım teşekkür ederim
Geç olsun da güç olmasınne yapalım canım dediğin gibi sağlık olsun gerisi hallolur Allah ın izniyle
Hosgeldinnnn bu aradaBizim komsunun kaynanası ona büyük beden gecelik aldı diye and icmis onu hic giymemis gorumcesi evlenince ona götürcekmisasla giymem diyo
tam da derse oturmuşsun ama sorayım sen neye hazırlanıyorsun canımHani şu akşam yatmadan önce gelen ders çalışma isteği ile yemek yedikten sonra gelen kilo verip hafifleme isteği
Git basimdannnnn
Zamanında nerdeydinnnnn
Seni gözüme kestirdimCanim bazen açlık oluyor tabi ama bu kiloda inmek cidden zor oluyor daha fazla yiyince Resmen gram gram gidiyor 64.7 idi dün bugün 64.5 bir de malum evde hareketsiz kalıyoruz o yüzden mecburen şu kahve içip bastiriyorum ama tabi gece bildiğin aç oluyorsun biraz
Çok kalabalıkta iyi deyildir, tek çocukta iyi deyildir.Kızlar size birsey sorucam herkes tecrübeli belliki.
Kalabalık aile olmak güzel mi. Mesela 2 çocuk 3 çocuk? Geçim? Tecrübelerini zi duymak istiyorum. Mesela çocuklar arası kaç yaş olmalı çocuk kaçtane olmalı. Bana akıl verin. Bu arada gelip giden akrabamız yok biz bizeyiz. Yalnızlıkta var malum. 1 çocuğum var 5.5 yaş. Hadi hanımlar yardim
Aöf 4.sınıf, finaller var ya onlaratam da derse oturmuşsun ama sorayım sen neye hazırlanıyorsun canım
Yok bizimki ıhlamur ağacıBahsettiğin sarı toz çam ağacının tozu değil mibıktım illallah getirdim ondan. Evimizin önünde iki tane çam ağacı var, inan günde iki kere sabah/akşam balkon mermeri silip balkon yıkamaktan helak oldum camlar açık içeri de geliyor tozu. İki hafta sonra bir şey kalmaz ama bu mevsimde böyle işte..
Hadi hayırlısıBenimki bu arada geri fites atti..
Işin ciddiyetini yeni anladi sonunda.
ben de 2. sınıfım daha başlamadım çalışmalaraAöf 4.sınıf, finaller var ya onlara
O bir bitsin seneye de kpss inşallah malum oğlum da büyüdü sayılır çalışma zamanı geldi hayirlisiyla
Hoşgeldin canımMerhabahayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
Turkiyenin bedenleri çok değişiyor yaKizlarrr
Gorumcem bana bluz almış hediye sağ olsunLC den
Ama beden olarak 2xl almisssss
Durumum o kadar vahim mi yaaaaa
Daha iki sene önce 57 kiloydum ühüüü
Artı olursan zaten listeye giremiyorsun.menüm hanımlar
iftar 1 kase çorba 7 8 yk bulgur pilavı bolca salata
sahur yarım porsiyon omlet 2 dilim ekmek 2 tane küçük çikolatalı bisküvi
normalde yediğim kadar yememe rağmen kilo vermem durdu hatta artıdayım artık eskisi gibi de wc olmamaya başladı direnç mi yaşıyorum anlamadım.. oruçlar geçsin de bu direnci kırmak için yeme rutinimde değişiklik yapmayı düşünüyorum az öğün bana iyi gelmiyor.. eskisi gibi 5 öğün ama azar azar yemeyi denicem.. ama ramazan boyunca da çok yavaş ilerlemiş olamama da ayrı üzülüyorum.. yarın ilk kez mi listeye giricem bilmiyorum ama inşAllah ilk listeye girişim artı olmaz
Allah zihin açıklığı versinHaydin gızlar ben ders başına oturdum biraz telefon detoksuna girem bir iki saat iyi gecelerrr
IndirKızlar yeni telefonda adımsayar yok. Tavsiyeniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?