HarikaKız olsun çamurdasın olsun diyorum annemde.hep öyle derdi, annemde 2 kiz bende 2 kiz
Çok az yemişin..doydunmu bu menüylenMenüm sabah 1 yumurta 2 kayısı kahve sütlü
Öğlen yogurt 1 çay kaşığı çörek otu 6 çilek
Ara kahve
Akşam 1 tane etli biber dolması ucundan ekmek salata
Su 2 lt
Allah şifa versin
Aminnnn kızlar nerde varsa Allah herkese şifa versin inşallahOlsun.. Allah sağlık sıhhat versin de her şey hallolur
Cevap geldi mi eşinden
Canim bazen açlık oluyor tabi ama bu kiloda inmek cidden zor oluyor daha fazla yiyince Resmen gram gram gidiyor 64.7 idi dün bugün 64.5 bir de malum evde hareketsiz kalıyoruz o yüzden mecburen şu kahve içip bastiriyorum ama tabi gece bildiğin aç oluyorsun birazÇok az yemişin..doydunmu bu menüylen
Sorma ya kızgınım onaCevap geldi mi eşinden
cevap ne dedi merak ettim?Birgün tutamadim kendimi nasil miden var dedim kayinvalidem olacak insana...Allah akil fikir versin böylelerine...
eline sağlık canımYoo temizlik değil, mezarlık ziyareti, perdeci ziyareti, market ve ilaçları vs.. Temizliği yarın kendime yapıp final yapıcam
Aa ne alınması??alınacak bir şey göremedim ben. Doğru söylüyorsun tabii ki ama onlar benim canım. İki elim kanda olsa yine giderim
evet yaa öyle oluyorKızlar oruç deyilim, bisey yiyemiyorum,
Yersem orucum bozulacakmış gibi hissediyorum
Bana da gelmedi cevap ben de aradım o da dedi ki cevabı biliyorsun tabii ki dediSorma ya kızgınım ona
Bi cevap yazmadi
:)))
Sende çok zorlamisinSon olarak ekran görüntüsü atayım daha da stmicam
Cevap geldi.
Ses kaydında da araba kullanıyorum nasıl mesaj yazayım diyor
Arabaya boneli daha 6 dk oldu
Ablasindaydi
Eki Görüntüle 2638239
alıştım artık gülüyorum, cidden kızmadım 6 senedir böyle birini 1 günde değiştiremem ya meşe ağacı mubarek
Adam mantığını değil kalbini dinlemiş100 tl olayına hala gülüyorumne yapsın adam kıçımızdan borç akıyor ay gülmekten yazamıyorum o da haklı ,iyi ki çok borcumuz var Bir milyon TL istiyorum demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?