Kızlar merhaba kilo verenleri tebrik ederim. Oglum hasta bir ara anlatmistim bogaz enfeksiyonu kalbine indi daha once. Ondan sonra her ay ateslenmeye basladi. Yine hastaydi gelemedim. Ona çare ariyorum
Regl oldum kilom kötü
Gecen cuma 68.1
Bu cuma 68.3
+200
Allah şifa versin, çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba kilo verenleri tebrik ederim. Oglum hasta bir ara anlatmistim bogaz enfeksiyonu kalbine indi daha once. Ondan sonra her ay ateslenmeye basladi. Yine hastaydi gelemedim. Ona çare ariyorum
Regl oldum kilom kötü
Gecen cuma 68.1
Bu cuma 68.3
+200
Sen gül bakalımbu hafta grup dökülmüş kendimi tek başıma kötü hissetmicemgrup dediğin böyle olur zaten hep birlikte artı hep birlikte eksi. yaşasın 10. takım
Tesekkur ederim 19 yaşında Tıp fak. 1.sınıf universiteye gidince oldu. Yurtta mikrop kaptiay cok uzuldum gecmis olsun cnm Allah evlatlarimiza sifa versinkac yasinda oglun
Tesekkur ederim kuzumAllah şifa versin, çok geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim 19 yaşında Tıp fak. 1.sınıf universiteye gidince oldu. Yurtta mikrop kapti
şuan bademcik iltihabi olup duruyoray ne diyosunolmaz olsun oyle mikrop
yok mu cnm caresi duzelmiyo mu
Neden aldirmiosunşuan bademcik iltihabi olup duruyor
Götürdüm virüs döneminde bir sey demedi bakmak lazim falan dedi. Baska doktora gorucemNeden aldirmiosun
Onu acil aldırmam lazım bisey dememesi ne mana. Bademcigi aldirdinmi ben neden bu kadar beklemişim dicek sin yazık günah yawru ya vücutta hasar kalır sonra Bi anlamı olmazGötürdüm virüs döneminde bir sey demedi bakmak lazim falan dedi. Baska doktora gorucem
sen beni çok tokatlıyonSen gül bakalım
Bayramdan sonra artı geleni napiyoruz
Geçmiş olsunKızlar merhaba kilo verenleri tebrik ederim. Oglum hasta bir ara anlatmistim bogaz enfeksiyonu kalbine indi daha once. Ondan sonra her ay ateslenmeye basladi. Yine hastaydi gelemedim. Ona çare ariyorum
Regl oldum kilom kötü
Gecen cuma 68.1
Bu cuma 68.3
+200
HoşgeldinMerhabahayırlı geceler kızlar, cok bunaldımmm diyete girdim Allahın izniylen aranıza katılabilir miyim?:) Motive olmak istiyorum sizlerle
Geçmiş olsun canım.şuan bademcik iltihabi olup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?