Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olsun canım üzülme her hafta aynı olmuyor insan.. Hem regl olmadın, bundan daha normal bir durum yok..

Olsun canım üzülme her hafta aynı olmuyor insan.. Hem regl olmadın, bundan daha normal bir durum yok..
regl öncesi çok iştahım da açılıyor ve tabi oruç da etkili oldu. ramazanın başlarında iyiydim ama sonlarda regl öncesinin de etkisiyle yedim.

inan artık 79 lara geçerim diyordum ama nasip olmadı. bari sabit olsaydım. regl sanırım bayramda gelecek. zaten gelmedi yarın da gelmesin arife çünkü oruç tutucam. öyle yani
Üzülme canim , sonucta oturttuk beslenme düzenini halledersin Allahin izniyle, itiraf edeyim bende kacamak yaptim 2 gün ama bisey olmamis gibi devam ediyorum o Kt yi yapacam ins :)

Bayrami güzel gecirebilirsen haftaya halledersin canim sen

işte regl gelirse iyi olur. bir de açıkçası kaç gündür bunalımlı gibiyim de. herşeyden çok sıkılıyorum. hiçbirşey yapmak istemiyorum. kendimi rahatlatmak için netten alışverişe sardım. onu bunu sipariş ettim. tamam kullanacağım şeyler ama abartmayayım dedim. bir tuhafım yani. neyse yarın orucumu tutayım da regl de gelir. inşallah toparlarım.

Ah ah o bendede var hersey den o kadar sıkildimki arkama bakmadan kacasim var

Üzülme canim , sonucta oturttuk beslenme düzenini halledersin Allahin izniyle, itiraf edeyim bende kacamak yaptim 2 gün ama bisey olmamis gibi devam ediyorum o Kt yi yapacam ins :)

valla ben buranın sıcağında 3 günlük oruçları tutamam. kitaba bakayım. belki bir yol bulurum. ama dediğin gibi beslenme düzenini oturttuk artık. ben sadece regl öncesi şaşırıyorum. ama sanırım oruç olmasaydım onu da daha iyi kontrol altına alabilirdim. bu iştahın ortasında oruç açlığı da çok etkiledi çünkü.

Evet bisey icememek beni de yoruyor neyse 1 gün kaldi Allah tekrarini nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…