Olsun canım üzülme her hafta aynı olmuyor insan.. Hem regl olmadın, bundan daha normal bir durum yok..tartıldım canım yaa aynıyım. ben de çok üzgünüm inan. 81.6 dün iftardan önceki rakamdı. bugün dışarda işim vardı. kuaför falan.... inan sadece 110 dk yürüdüm. ödem, wc ve tabi artım da var.
regl öncesi çok iştahım da açılıyor ve tabi oruç da etkili oldu. ramazanın başlarında iyiydim ama sonlarda regl öncesinin de etkisiyle yedim.Olsun canım üzülme her hafta aynı olmuyor insan.. Hem regl olmadın, bundan daha normal bir durum yok..
Bir yanim eksik ,sen de gelcanım benin senin için inan çok mutluyum
hayirli cumalarr,
bu hafta takim dökülmüs malesef, bayramda geliyo hepten cozutmasak.
ben bugün 79 u görcek gibiyim bakalim ,sabah tam 80 ciktim ikindide bidaha tartilicam
60kiloyum canim senin arti sislik mi yoksa kilomu
Bayrami güzel gecirebilirsen haftaya halledersin canim senödem, wc ve tabi artım da var.
Bir yanim eksik ,sen de gel
Üzülme canim , sonucta oturttuk beslenme düzenini halledersin Allahin izniyle, itiraf edeyim bende kacamak yaptim 2 gün ama bisey olmamis gibi devam ediyorum o Kt yi yapacam ins :)inan artık 79 lara geçerim diyordum ama nasip olmadı. bari sabit olsaydım. regl sanırım bayramda gelecek. zaten gelmedi yarın da gelmesin arife çünkü oruç tutucam. öyle yani
Bayrami güzel gecirebilirsen haftaya halledersin canim sen
Ah ah o bendede var hersey den o kadar sıkildimki arkama bakmadan kacasim varişte regl gelirse iyi olur. bir de açıkçası kaç gündür bunalımlı gibiyim de. herşeyden çok sıkılıyorum. hiçbirşey yapmak istemiyorum. kendimi rahatlatmak için netten alışverişe sardım. onu bunu sipariş ettim. tamam kullanacağım şeyler ama abartmayayım dedim. bir tuhafım yani. neyse yarın orucumu tutayım da regl de gelir. inşallah toparlarım.
Eve geldiysen tekrar tartilabilirdinTebrik ederim 79 u gördün. Darısı başıma artık
Üzülme canim , sonucta oturttuk beslenme düzenini halledersin Allahin izniyle, itiraf edeyim bende kacamak yaptim 2 gün ama bisey olmamis gibi devam ediyorum o Kt yi yapacam ins :)
SüperKızlar iki hafta önceki kilomdayım
Once: 77.6
Bugün: 77.6
...
Ama asıl 81.5 dan bu kiloya düştüm
Yanı iki haftada 4 kg gitmiş oldu Eki Görüntüle 2638633
Bu hafta yine sen kazandınHiç kimse beni tebrik etmeyecekmi kendi kendime mi oynayayim
Evet bisey icememek beni de yoruyor neyse 1 gün kaldi Allah tekrarini nasip eder insvalla ben buranın sıcağında 3 günlük oruçları tutamam. kitaba bakayım. belki bir yol bulurum. ama dediğin gibi beslenme düzenini oturttuk artık. ben sadece regl öncesi şaşırıyorum. ama sanırım oruç olmasaydım onu da daha iyi kontrol altına alabilirdim. bu iştahın ortasında oruç açlığı da çok etkiledi çünkü.
Tebrikler canımHiç kimse beni tebrik etmeyecekmi kendi kendime mi oynayayim
Bensiz de inebiliyormuşun amatarti inat etti ,cakildi kaldi
gecen hafta: 81.1
bu hafta : 80
fark 1.2
yüzde 1.48
60kiloyum fulyaaa sensiz inemiyom 7 lere hadi geeelll
çok geçmiş olsun canım. nasıl şimdi?Tesekkur ederim 19 yaşında Tıp fak. 1.sınıf universiteye gidince oldu. Yurtta mikrop kapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?