son günlerde ben de acıktım iştah açık olduğu için.Bugün çok acıktım
Kendim için kayıp ilanı vericem zaten. Gün yetmiyor anlamıyorum, telefona bile saatlerce bakamadığım oluyor. Bitsin artık şu günler offfcanım sen ne zaman dönüyorsun aramıza
1 gün diye canm
HoşgeldinMrb kızlar kaç kişiyiz ben yeniyim. 1 buçuk haftadır diyetteyim 700 gr verebildim bana yardımcı olabilir misiniz delircem hatamı bulamıyorum bundan 4 yıl önce 14 kilo vermiştim aynı yöntemlerle ama şu an işe yaramıyorismim Nur bu arada
HoşbuldumHoşgeldin
Gel canımİyi geceler kızlar kabul ederseniz tekrar araniza dönmek isterim
Teşekkürler kaptanımGel canım
Hoşgeldin aramizaMrb kızlar kaç kişiyiz ben yeniyim. 1 buçuk haftadır diyetteyim 700 gr verebildim bana yardımcı olabilir misiniz delircem hatamı bulamıyorum bundan 4 yıl önce 14 kilo vermiştim aynı yöntemlerle ama şu an işe yaramıyorismim Nur bu arada
Tekrar hoşgeldin aramiza nasilsin canim çoktandir yoksun buralarda..spor nasil gidiyor..İyi geceler kızlar kabul ederseniz tekrar araniza dönmek isterim ☺
Evet cnm korona nedeniyle dengem bayaga sastı ne diyet ne spor kaldı ama kendime geldim çok şükür tekrar başlayacağım inş bu sefer son olur. Bu arada hoş buldum.Tekrar hoşgeldin aramiza nasilsin canim çoktandir yoksun buralarda..spor nasil gidiyor..
1 gün 1 gündür, ramazanın feyzinden faydalanmak güzeldir.canım sen ne zaman dönüyorsun aramıza
1 gün diye canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?