bunaldım iyice. bugün çok yürüdüm ama yüzümde maskeyle hiç tadı yokAh ah o bendede var hersey den o kadar sıkildimki arkama bakmadan kacasim var
amin canım tabi inşallah. şu pandemi dönemine denk gelmeseydi daha iyi olucaktı. hem bir yerlere gidemiyorsun hem oruç. ramazanı bile tam anlayamadan tuttuk oruçlarımızı. Allah kabul etsin.Evet bisey icememek beni de yoruyor neyse 1 gün kaldi Allah tekrarini nasip eder ins
Tebrikler canim..daim olur inşallah kilo eksilerinHiç kimse beni tebrik etmeyecekmi kendi kendime mi oynayayim
Gecen sene yapmıştım ama bu sefer unuttum koşturmaktan Allah bereket versin inşallah1 sene cuzdaninizdan para eksik olmuyormuş facede çok yorum var bende yaptım hem eşime hem kendime
Geçmiş olsun canım benimKızlar merhaba kilo verenleri tebrik ederim. Oglum hasta bir ara anlatmistim bogaz enfeksiyonu kalbine indi daha once. Ondan sonra her ay ateslenmeye basladi. Yine hastaydi gelemedim. Ona çare ariyorum
Regl oldum kilom kötü
Gecen cuma 68.1
Bu cuma 68.3
+200
Üzülme hem wc sorunu hem regl öncesi olur haftaya inşallah eksi görürsüninan artık 79 lara geçerim diyordum ama nasip olmadı. bari sabit olsaydım. regl sanırım bayramda gelecek. zaten gelmedi yarın da gelmesin arife çünkü oruç tutucam. öyle yani
Hadi yaaSondan birinciyiz
InşallahHadi yaa
Bu hafta takım olarak döküldük haftaya telafi ederiz inşallah
Yarın oruç tutayimmi 1 gün kazami edeyim bilemedim. Tutucam sanirim
Tamam canm tutam benyarın arife canım. mutlaka tut.
Neden kaza etmeyi düşündünYarın oruç tutayimmi 1 gün kazami edeyim bilemedim. Tutucam sanirim
Kızlar merhaba kilo verenleri tebrik ederim. Oglum hasta bir ara anlatmistim bogaz enfeksiyonu kalbine indi daha once. Ondan sonra her ay ateslenmeye basladi. Yine hastaydi gelemedim. Ona çare ariyorum
Regl oldum kilom kötü
Gecen cuma 68.1
Bu cuma 68.3
+200
tartıldım zaten. Fark yoktuEve geldiysen tekrar tartilabilirdin
AaaSondan birinciyiz
canım sen ne zaman dönüyorsun aramızaTakıma tamamen döndün mü artık, düzenli paylşım ve kilo verme sözüne eklerim listeye durumuna bakıp.
1 gün diye canmNeden kaza etmeyi düşündün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?