- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldin canımMrb kızlar kaç kişiyiz ben yeniyim. 1 buçuk haftadır diyetteyim 700 gr verebildim bana yardımcı olabilir misiniz delircem hatamı bulamıyorum bundan 4 yıl önce 14 kilo vermiştim aynı yöntemlerle ama şu an işe yaramıyorismim Nur bu arada
Ben masumum hakim beyBana kim nazar etti itiraf etsin
Şaka bi yana takıldım kaldım bu kiloda, gitmiyor gitmiyorsabit kalmayı beceriyordum bir şekİlde ama bu hafta ne olduysa artı gördüm.
Çaktırma kız, belki farketmemiştirHoşgeldin aramiza..kafana takma burda güzel kilolar veriyoruz motivasyonda güzel..bakma bu hafta sonuncu olduk..
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Ben itiraf edeyim nazar etmiş olabilirimBana kim nazar etti itiraf etsin
Şaka bi yana takıldım kaldım bu kiloda, gitmiyor gitmiyorsabit kalmayı beceriyordum bir şekİlde ama bu hafta ne olduysa artı gördüm.
Hoşgeldinİyi geceler kızlar kabul ederseniz tekrar araniza dönmek isterim ☺
Çaktırma kız, belki farketmemiştir
Hoşgeldin canımMrb kızlar kaç kişiyiz ben yeniyim. 1 buçuk haftadır diyetteyim 700 gr verebildim bana yardımcı olabilir misiniz delircem hatamı bulamıyorum bundan 4 yıl önce 14 kilo vermiştim aynı yöntemlerle ama şu an işe yaramıyorismim Nur bu arada
İlk defa üyeboldum yani hiç bir konu da bilgi sahibi degilim daha önce hiç böyle bir platformda bulunmadım.Hoşgeldin aramiza..kafana takma burda güzel kilolar veriyoruz motivasyonda güzel..bakma bu hafta sonuncu olduk..
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Hoşgeldin Dukan geçmişim varİsmim Nur
27 yaşındayım
Şu an çalışmıyorum evliyim 158 cm boy 70 kg olmuşum çok mutsuzum 2 haftadır diyetteyim sürekli kilom bi düşüp bi yükseliyor gerçekten bir şey yemiyorum ketojenik diyet yada dukan yaptınız mı daha önce :)
evet canım çok doğru niyetlendim inşallah1 gün 1 gündür, ramazanın feyzinden faydalanmak güzeldir.
Hem 1 gün diye orucu yersen kaza mı kefaret mi gerekir?
Zaruret olmadığı için kefaret gerekir
Hoşgeldin canım bende her türlü diyet tecrübesi varİsmim Nur
27 yaşındayım
Şu an çalışmıyorum evliyim 158 cm boy 70 kg olmuşum çok mutsuzum 2 haftadır diyetteyim sürekli kilom bi düşüp bi yükseliyor gerçekten bir şey yemiyorum ketojenik diyet yada dukan yaptınız mı daha önce :)
Allah kabul etsin canımevet canım çok doğru niyetlendim inşallah
Hoşgeldin canım bende her türlü diyet tecrübesi var
Dukan yaptım 1 ayda 10 kilo verdim. Öyle katı birseye ben nasıl ayak uydurdum bilmiyorum. Ama savma ve gereksiz geldi. Normal beslenmeye dönünce hoopp geri aldım. Daha fazlasını hemde. Evreleri tamamlamadiktan sonra başlamanın hiç gereği yok. Yağ sıfır tuz sıfır beyaz un sıfır eee ben ölemama ben yulaf kepeginden tiksindim oyuzden bıraktım. Afedersin öğürüyordum. Şuan her istediğimden yiyiyorum azar azar
Allah kabul etsinSon sahurda tamam çok şükür ezan okunuyor namaz kılıp yatıcam izmir için ezan vakti
boyumuz aynı :)) ben de 75 e kadar çıktımNormal de 58 kg olurdum evlenmeden önce dogum kontrol ilacına başladım. Ve çok fazla yan etki gördüm ilk aylar alışmak için ilacı almadan önce tıkabasa yemek yiyordum zamanla tabiki yan etkiler geçti ama balayı falan 70 kg oldum hedefim biraz yüksek 51 olma arzusundayım ama 55 altına düşsemde yeter. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Amin canımboyumuz aynı :)) ben de 75 e kadar çıktım
boy kısa olunca bu kilolar çok daha fazla görünüyor
ben en fazla 58.5 e inebildim 60 civarındayım yaklaşık 2 aydır
inşAllah eski çıtır minyon halimize tez zamanda döneriz
memlekete gitmemize 10 gün kaldı acil bir kaç kilo vermem lazım
az yediğimde emziriyorum diye eşimin ye ısrarlarına maruz kalıyorum.. ben nasıl motive olup kilo vereyim ki böyleşiştim
bu arada hanımlar son sahur.. hakkını yine veremediğimiz bi Ramazan daha geçti.. insana bir hüzün veriyor.. Rabbim bir Ramazan ı daha bizlere nasip eylesin..
yazıyorum aslında hep.. yanlışlarım belli karbonhidratı kesmem lazım ve tatlı yememeliyim.. bi de spora ağırlık vermem lazım. birkaç gün uyuyorum sonra hop bozuluyor her şey.. eskiden kaçamaklarım olsa da tartıda artıyı görmezdim sadece eksilerim azalırdı niyeyse artık birden artı olur oldum.. bi de önceden de dediğim gibi oruç ve açlık bana hiç iyi gelmiyor.. inşAllah bundan sonra böyle olmayacakAmin canım
Menü yazarsan yanlışlarını bulabiliriz
Dikkat etmemişim, malum bayram temizliği, hazırlığı filan.yazıyorum aslında hep.. yanlışlarım belli karbonhidratı kesmem lazım ve tatlı yememeliyim.. bi de spora ağırlık vermem lazım. birkaç gün uyuyorum sonra hop bozuluyor her şey.. eskiden kaçamaklarım olsa da tartıda artıyı görmezdim sadece eksilerim azalırdı niyeyse artık birden artı olur oldum.. bi de önceden de dediğim gibi oruç ve açlık bana hiç iyi gelmiyor.. inşAllah bundan sonra böyle olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?