Valla sana zahmet olacak ama daha istikrar lı oluruz bu şekildeEskisi gibi liste yapcam..menü ve spor paxlaşimlsrini kayit edeceğim
GüzelBenim menüm
kahvaltı
Melemen
Ekmek
Ara
Çilek
akşam
Beğendili tavuk sote
ara
Biraz kuruyemiş
Yarım elma
su: bugüb az içtim galiba 1 lt
Evet canim güzel bitirmişin gününü. Bir avuç cekirdektende birşecik olmaz..Bugünü de iyi bitirdim heralde spor yok ama
Sabah
Yarım simit 5 zeytın az peynir
Ögle
Filtre kahve yanında Bi avuç çekirdek
Can sıkıntısın dan yedim
Aksam
5 kaşık bulgur pilavı
Koca bir tabak salata
Yarım kase cacık
Su 3 litre oldu
Teşekkür ederimm bundan sonra daha detaylı yazarımGüzelama ekmek kaç dilim onu yaz birdahaki mrnüne canim
Kaçamakta olsa sağlikli olanlari tercih etmişsin..güzel menü
Geçmiş olsun canım iç iyi olur olucak san engellersin bariTaylol içip yatmayı düşünüyorum. Üşüme geliyor. Hasta olmam inşallah
Sagol canım benim yarın yasak ta kalkıyor inşallah yürüyüşle rime de başlıcamEvet canim güzel bitirmişin gününü. Bir avuç cekirdektende birşecik olmaz..
Çok önce almıştım canım dolabın derinliklerinde gördüm. Dayanamadım inan öyle saglıklı da olsa tatlı yapmak istemiyorum yoksa ayarını kaçırıyorum. Biraz zayıflayana kadar tatlı yapmamaya çalışcam mesela ben fıstıga bayılırım ama almıyorum eve yoksa avuç avuç yerim :)hazır şekerli fındık ezmelerinden mi? fındık ezmesini veya fıstık ezmesini evde robotta yapabilirsin canım. şekersiz olur. çok da tatmin edici. illa tatlı istiyorsan robotta karıştırırken içine 1 tane hurma at ya da 1 tk bal ya da 1 tk pekmezmis gibi oluyor marketten hazır olanlardan alma. evde olunca insanın eli gidiyor.
diyet bozulmuyorda bebegim kilo veremiyorum vucudum hiç kilo vermeye meyilli degil60kiloyum benden önce davranmış canım fıstık ezmesi ben de çok severim ama şekersiz olanlardan al ya da evde kendin yapmaya çalış.
Telafisini yapabilirsin bu kadar üzme kendini ayrıca moralini yüksek tut. O kadar basit bozulmuyo diyet bazen
Telafi öğünü yapabilirsinn. Ya da biraz leslie falan.
Kan değerlerine tiroide falan baktırdın mı canım sen hiç?diyet bozulmuyorda bebegim kilo veremiyorum vucudum hiç kilo vermeye meyilli degil
Canım şeker insülin falan yok troid de yoktu en son d vitamini eksikliği vardı ilaç kullanıyordum bitti en kısa zamanda hepsi için bi doktora gidecegim ben açıkçası doğum kontrol ilacı verdirmiyor sanıyorum ama umarım ondan degildir çünkü bırakmak istemiyorumKan değerlerine tiroide falan baktırdın mı canım sen hiç?
Aslında ortalık biraz yatışınca bunlara bakmakta fayda var.
poşet yeşil çayları alma canım. onların tadı kötü. açık yeşil çay al. Türk yeşil çaylarından çaykurun zümrüt yeşil çayı güzelmiş. sanırım migroslarda varmış. ona bak istersen. bir de çok koyu yapraklıları almayın. tatları ağır oluyor.Kızlar benim gibi yeşil çaydan nefret ediyorsanız bir tarif vereyim çok lezzetli oluyor önce 1 poşet yeşil çayı demliyorum 5 dk sonra onu 750 ml lik şişeye alıyorum üzerine yarım şeftali yada nektarin dogruyorum ince ince sonra çeyrek limon doğruyorum üzerini içme suyuyla dolduruyorum 2 yaprakta nane koyuyorum 2-3 saat ister buzdolabı ister oda sıcaklıgında bekletin çok lezzetli şekersiz ice tea gibi oluyor :) bi deneyin
HayrolsunEvet 120/78
Tatlıyi ondan yedim
Kakaoluya bayılırımYaptım kızlar ama asla kakaolu sevmem. Oyuzden kakaolu yaptım. Ben Üzümlü meyveli severim
Sevme sevme hiç iyi bisi değilKakaoluya bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?