Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünü de iyi bitirdim heralde spor yok ama
Sabah
Yarım simit 5 zeytın az peynir
Ögle
Filtre kahve yanında Bi avuç çekirdek
Can sıkıntısın dan yedim

Aksam
5 kaşık bulgur pilavı
Koca bir tabak salata
Yarım kase cacık
Su 3 litre oldu

Evet canim güzel bitirmişin gününü. Bir avuç cekirdektende birşecik olmaz..

Çok önce almıştım canım dolabın derinliklerinde gördüm. Dayanamadım inan öyle saglıklı da olsa tatlı yapmak istemiyorum yoksa ayarını kaçırıyorum. Biraz zayıflayana kadar tatlı yapmamaya çalışcam mesela ben fıstıga bayılırım ama almıyorum eve yoksa avuç avuç yerim :)

diyet bozulmuyorda bebegim kilo veremiyorum vucudum hiç kilo vermeye meyilli degil

Kızlar benim gibi yeşil çaydan nefret ediyorsanız bir tarif vereyim çok lezzetli oluyor önce 1 poşet yeşil çayı demliyorum 5 dk sonra onu 750 ml lik şişeye alıyorum üzerine yarım şeftali yada nektarin dogruyorum ince ince sonra çeyrek limon doğruyorum üzerini içme suyuyla dolduruyorum 2 yaprakta nane koyuyorum 2-3 saat ister buzdolabı ister oda sıcaklıgında bekletin çok lezzetli şekersiz ice tea gibi oluyor :) bi deneyin

Kan değerlerine tiroide falan baktırdın mı canım sen hiç?
Aslında ortalık biraz yatışınca bunlara bakmakta fayda var.
Canım şeker insülin falan yok troid de yoktu en son d vitamini eksikliği vardı ilaç kullanıyordum bitti en kısa zamanda hepsi için bi doktora gidecegim ben açıkçası doğum kontrol ilacı verdirmiyor sanıyorum ama umarım ondan degildir çünkü bırakmak istemiyorum

poşet yeşil çayları alma canım. onların tadı kötü. açık yeşil çay al. Türk yeşil çaylarından çaykurun zümrüt yeşil çayı güzelmiş. sanırım migroslarda varmış. ona bak istersen. bir de çok koyu yapraklıları almayın. tatları ağır oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…