Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet arkadaşlar zurnanın zırt dediği yerdeyim şu an oğlumla oyun oynuyoruz şimdi yatak odasında ,şöyle arkamı döneyim de bir bakayım aynaya dedim ,Aman Allah'ım ben kendimi minnak bir şey zannediyordum fotoğrafımı çektim çok da minnak değilmişimkadraja zor girdim karar verdim Allah'ın izniyle sabah 7 ve akşam üzeri 10 dakikalık koşu yapacağım bundan sonra ne olursa olsun bırakmayacağım ufak tefek de evde egzersizler yaparsam yaparım Yeter artık 20 kilogram fazla vermem lazım özellikle bir ayda 15 kilonun ne kadarını verirsem kâr
Amannnnnnnnnn kurtarın beni bu fazlalıklardan

Örnek olsun diye öyle anlattım canım ben inci yeşil çay kullanıyorum teşekkür ederim

Ben de böyle içiyorummm
Meyve koymuyorum ama bundan sonra onu da deneyeceğimm.

Olur mu olur bilgim yok pek bu konuda benim.
Ama diğer değerlerinde sıkıntı olmaması çok güzel.

Ben de böyle içiyorummm
Meyve koymuyorum ama bundan sonra onu da deneyeceğimm.
Dene çok güzel oluyor ben en çok şeftali yi sevdim tadını en net veren o nane yapragı çok çok az koy iki minik yaprak kadar Ben normalde hiç sevmiyorum yeşil çay :)

Doğum kontrol hapi beni iştah konusunda bi hayli zorluyordu onu biraktintan sonra iştahimi daha iyi kontrol edebimiyorum

Doğum kontrol hapi beni iştah konusunda bi hayli zorluyordu onu biraktintan sonra iştahimi daha iyi kontrol edebimiyorum
Bırakmak istemiyorum böyle kendimi güvende hissediyorum ama iştah bende zaten hep sıkıntı :) birde doktorla konuşcam umarım faydalı bir konuşma olur

Inan ben en kötü depresif günümde blle sporumu ihmal etmedim 4 ay boyuncs....güzel bir sonuc görmek istiyorsak zorluklarina mrcbur katlanscağiz

evet yapmamak en iyisi aslında.
Yarın marketler de açılıyor şu dükan birasını da bir deneyeyim bakalim
özellikle yazın çok iyi oluyor

çocuğun yok galiba canimolsaydı böyle konuşamazdın galiba ,benim de çocuğum olmasaydı ben de ayrılırdım nereden bilecektim ki böyle çıkacağını,bu erkek milleti sonradan belli oluyor odunluklari

var canim hemde 28 aylik mutsuz bi ailede buyumesindense mutlu bir anneyle buyumesinin onun icin de bnm icin de daha iyi olacagini dusunuyorum.

sende insallah hak ettigin sevgiyi görürsün cünkü muhabbetsiz kalmayi asla. kimse haketmez. bnm annem senin gibi bizim icin babama kaynanasina katlandi ama noldu hastalik sahibi oldu gencligi bitti psikolojisi bile bozuldu. keske bosansaydi annem mutlu eziyet cekmeden yasasaydi sevgi gorseydi

bende hic ummazdim 10 sene pesimden kosan birinin bu kadar odunlasacagini kader boyleymis...

Allah bağışlasın kuzumm
Ay demistin ya çocuğun olduğunu afedersin unutmusum
Hayırlısı ya 10 sene tanısan da 3 ayda evlensen de hiç fark etmiyor değişiyorlar
Ben bundan iki sene önce oğlumla gezerken ablası mısın diye soruyorlardı hiç anne gibi değildim minyon çıtı pıtı zaten sevimli bir tiptim
Şimdi kendime bakıyorum da saçımda 1 adet beyaz cıktı birkaç ay önce
Ne bileyim babaanneye döndüm gibi hissediyorum
O minnoş gülümsemem kalmadı ne oldum ben diyorum bakamıyorum bakmıyorum artık aynaya
Ama karar verdim
Sabah 7 de kalkıp koşacağım inşallah 10 dk
2 saate yakındır, bir kenara atıp yıllardır kullanmadığım kulakligimla sevdiğin pop müzikleri dinledim Soner Sarikabadayi,Tarkan, Gökhan Özen falan.kendime geldim azıcık
Yarın muhtemelen görümcelere gideceğiz
Iki kilometre kala inip arabadan yürümeyi düşünüyorum bu sefer kafama koydum insallah

Ay burayı da güzin ablaya cevirdik ha hepsi benim suçum ben başlattım afedersinzi arkadaşlar ama ne yapalım burası ailemden de yakın oldu çünkü onlara bile anlayamadıklarını burada anlatabiliyorum. Bir derdim vara yazmam cunku o kadar boş ağızlı kötü kalpli yorumcular var ki hemen ters cevap veriyorlar burası ailem ondan yazdım helal edin arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…