- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evde kalan tatlıları komşuya verdim, bittiSevme sevme hiç iyi bisi değil
Aynen cnaim. Bi de surkeli hareket edince acıkıyor insan bakalım bir kaç güne toplarım inşallahOkadar kötü değil menün...taşinma sürecinde haliyle zor düzgün beslenmek..
Örnek olsun diye öyle anlattım canım ben inci yeşil çay kullanıyorum teşekkür ederimpoşet yeşil çayları alma canım. onların tadı kötü. açık yeşil çay al. Türk yeşil çaylarından çaykurun zümrüt yeşil çayı güzelmiş. sanırım migroslarda varmış. ona bak istersen. bir de çok koyu yapraklıları almayın. tatları ağır oluyor.
Ben de böyle içiyorummmKızlar benim gibi yeşil çaydan nefret ediyorsanız bir tarif vereyim çok lezzetli oluyor önce 1 poşet yeşil çayı demliyorum 5 dk sonra onu 750 ml lik şişeye alıyorum üzerine yarım şeftali yada nektarin dogruyorum ince ince sonra çeyrek limon doğruyorum üzerini içme suyuyla dolduruyorum 2 yaprakta nane koyuyorum 2-3 saat ister buzdolabı ister oda sıcaklıgında bekletin çok lezzetli şekersiz ice tea gibi oluyor :) bi deneyin
Olur mu olur bilgim yok pek bu konuda benim.Canım şeker insülin falan yok troid de yoktu en son d vitamini eksikliği vardı ilaç kullanıyordum bitti en kısa zamanda hepsi için bi doktora gidecegim ben açıkçası doğum kontrol ilacı verdirmiyor sanıyorum ama umarım ondan degildir çünkü bırakmak istemiyorum
Dene çok güzel oluyor ben en çok şeftali yi sevdim tadını en net veren o nane yapragı çok çok az koy iki minik yaprak kadar Ben normalde hiç sevmiyorum yeşil çay :)Ben de böyle içiyorummm
Meyve koymuyorum ama bundan sonra onu da deneyeceğimm.
Dene canım dukan içeceğini sonuç muhteşem 1 litre suyunu o şekilde kullan. Bende yarın eşime ve kendime yapicamYarın marketler de açılıyor şu dükan birasını da bir deneyeyim bakalim
Doğum kontrol hapi beni iştah konusunda bi hayli zorluyordu onu biraktintan sonra iştahimi daha iyi kontrol edebimiyorumCanım şeker insülin falan yok troid de yoktu en son d vitamini eksikliği vardı ilaç kullanıyordum bitti en kısa zamanda hepsi için bi doktora gidecegim ben açıkçası doğum kontrol ilacı verdirmiyor sanıyorum ama umarım ondan degildir çünkü bırakmak istemiyorum
Artik kuru incir hurma yasakti değilmi 3 cü seviyedeEvde kalan tatlıları komşuya verdim, bitti
Bugün tek öğün yaptım
Yarından itibaren yasaklılarla birlikte tek öğün yaparak seviyelere devam edeceğim.
Sevsemde farketmez, yemek yok
Bırakmak istemiyorum böyle kendimi güvende hissediyorum ama iştah bende zaten hep sıkıntı :) birde doktorla konuşcam umarım faydalı bir konuşma olurDoğum kontrol hapi beni iştah konusunda bi hayli zorluyordu onu biraktintan sonra iştahimi daha iyi kontrol edebimiyorum
Inan ben en kötü depresif günümde blle sporumu ihmal etmedim 4 ay boyuncs....güzel bir sonuc görmek istiyorsak zorluklarina mrcbur katlanscağizEvet arkadaşlar zurnanın zırt dediği yerdeyim şu an oğlumla oyun oynuyoruz şimdi yatak odasında ,şöyle arkamı döneyim de bir bakayım aynaya dedim ,Aman Allah'ım ben kendimi minnak bir şey zannediyordum fotoğrafımı çektim çok da minnak değilmişimkadraja zor girdim karar verdim Allah'ın izniyle sabah 7 ve akşam üzeri 10 dakikalık koşu yapacağım bundan sonra ne olursa olsun bırakmayacağım ufak tefek de evde egzersizler yaparsam yaparım Yeter artık 20 kilogram fazla vermem lazım özellikle bir ayda 15 kilonun ne kadarını verirsem kâr
Amannnnnnnnnn kurtarın beni bu fazlalıklardan
evet yapmamak en iyisi aslında.Çok önce almıştım canım dolabın derinliklerinde gördüm. Dayanamadım inan öyle saglıklı da olsa tatlı yapmak istemiyorum yoksa ayarını kaçırıyorum. Biraz zayıflayana kadar tatlı yapmamaya çalışcam mesela ben fıstıga bayılırım ama almıyorum eve yoksa avuç avuç yerim :)
özellikle yazın çok iyi oluyorYarın marketler de açılıyor şu dükan birasını da bir deneyeyim bakalim
Bende öyle anladımArtik kuru incir hurma yasakti değilmi 3 cü seviyede
çocuğun yok galiba canimolsaydı böyle konuşamazdın galiba ,benim de çocuğum olmasaydı ben de ayrılırdım nereden bilecektim ki böyle çıkacağını,bu erkek milleti sonradan belli oluyor odunluklari
Allah bağışlasın kuzummvar canim hemde 28 aylik ☺ mutsuz bi ailede buyumesindense mutlu bir anneyle buyumesinin onun icin de bnm icin de daha iyi olacagini dusunuyorum.
sende insallah hak ettigin sevgiyi görürsün cünkü muhabbetsiz kalmayi asla. kimse haketmez. bnm annem senin gibi bizim icin babama kaynanasina katlandi ama noldu hastalik sahibi oldu gencligi bitti psikolojisi bile bozuldu. keske bosansaydi annem mutlu eziyet cekmeden yasasaydi sevgi gorseydi
bende hic ummazdim 10 sene pesimden kosan birinin bu kadar odunlasacaginikader boyleymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?