- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Varım beeeeeKizlar yarindan ittibaren sıkı yönetim başliyor yine...kaçamaklar fazla ekmek tüketimi hamur işleri tek tek kayit edilecek ve cuma günü hafranin en çok kaçamakcisini ilan edcem yine ..ona göre
Yada burdan atayim linkini..yeni gelen arkadaşlards dinlesin..
Haklisin canim o fikrine bende katilmiyorum..birde 3 öğünden bahsetti..en ideali 2 öğün...sanirim ağir sporcular için kastetmiş onuyalnız bir konuda yanlış. mesela diyor ya saat 20.00 de ve 24.00 de yiyorum diye. o kısmı yanlış. sindirim saat 21.00 da durur. sabaha karşı 03.00-04.00 lere kadar hormonlar çalışır. ortalama saat 20.00 gibi beslenmeyi bırakmak gerek. ramazanda sahuru bile imsaka yakın yapmak gerek. ben bazen 01.30 veya 02.30 gibi yedim bu sefer. resmen hazmetmedim. hissettim yani.
Hayırlı sabahlar kızlar
Allah hepinizin gönlüne göre versin,
Sevgi, saygı herkes hakediyor, bol bol dua edin, kendinize uğraş bulun. Inşallah herşey gönlünüzce olsun.
sara_28 saram geliyor savulun
Birde @yasom7272gelirse
@Antepia27bekleniyorsun
@aebenözledik
Tam oluruz
Günaydın kızlar akşam son dk çıkan bı iş için gidicem. Hazırlanıyorum
Bugün güzel bir rakam gördüm. Koşarak gelip sana söyleme isteği doğdu içimde nedense. Senin zayiflamana sevinirken geri kaldığım için çok üzülüyorum. Geliyorum Edacim.
Kuzuu çok korkarak soruyorum. Niye geliyorsun. Gel yani başımızın üstünde ve tüm dualarimda varsın da. Da işte. Sağlık için geliyorsun dimi
kararlı olucaz artık napalımgerçekten 70 li kilolara inmek istiyorum. önce şu artımı temizleyeyim de
ben de merak ettim canım kaç oldun? niye cuma günü başlamıyorsun?
Kilo vermek için geliyorum başka niye gelebilirimki
evet 2 öğün gerçekten çok ideal. 3 öğün eziyetmiş........
Haklisin canim o fikrine bende katilmiyorum..birde 3 öğünden bahsetti..en ideali 2 öğün...sanirim ağir sporcular için kastetmiş onu
Kek yapıyorum
Ahh kızlar nedense benim de aklımda bugün hep kek var ama şeytana kulaklarımı tıkıyorumbenim de canım havuçlu tarçınlı cevizli istiyor kaç zamandır. yoksa yulaf/karabuğday unlu dut kurulu/hurmalı versiyonunu mu yapsamgerçi matchalı cockie yapıcam bugün yulaf unuyla
Hadi bakalım saracım bekliyorumÇünkü cuma günü annemi götürecem pazar günü evime dönecem pazartesi diyetime başlıyorum
Ahh kızlar nedense benim de aklımda bugün hep kek var ama şeytana kulaklarımı tıkıyorumşimdiye kadar yedim de ne oldu yani, hiç..
valla uzuldum ben istanbulCanimmmkeşke içsek tabi, benim muhabbetim iyidir sarar, bir tek benim herifi sarmiyor
Antalyadayım sen?
Yok canım ben degilim
vallaha kolumu surdan şuraya koyasım yok
Bendim
ben de cookie mi yaptım. şimdi kahve içiyorum. sanırım spor kalacak bugün de
Bende yıllar önce yapmıstım bakalım nasıl gececek merak ediyorum acıkcası.helal olsun ben yapsam yere yığılırım
valla uzuldum ben istanbul
bnm adam da ayni seninki gibi. tek fark ben onu boyle kabul edip yasamaya calismiyorum.istedigim gibi
çocuğun yok galiba canimvalla uzuldum ben istanbul
bnm adam da ayni seninki gibi. tek fark ben onu boyle kabul edip yasamaya calismiyorum.istedigim gibi ruhumu doyurmazsa bosancam ☺
Menün güzelEki Görüntüle 2640073
moni Gulhan1 gezegenfeza
bugün öğün saatlerim çok oynadı
07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
2 yk lor peynir
11.00
yarım porsiyon sebze yemeği
bi tane salatalık
13.00
tam tahıllı sütlü gevrek bi kase
3 yeşil erik, yarım nektarin
3 ceviz
17.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk bulgur pilavı
spor
3 mile leslie ardına 50 ip
akşam da 2 mile yapmayı düşünüyorum ama yapmaya da bilirim
su şimdiye kadar 1,5 akşama kadar 1 litre daha içerim
inşAllah dayanabilirsem daha bişey yemem. erken de uyurum. bu arada bir diyetisyenin dediğine göre 45 dk spor yaptıktan sonra 14 saat vücud yağ yakmaya devam ediyormuş. o yüzden sanırım en az 3 mile yapmak lazım.
kendinize iyi davranın
Bebiş yok mu?,Kilo vermek için geliyorum başka niye gelebilirimki
Sporuda belirleyip hepimiz belli biseylermi yapsakKizlar yarindan ittibaren sıkı yönetim başliyor yine...kaçamaklar fazla ekmek tüketimi hamur işleri tek tek kayit edilecek ve cuma günü hafranin en çok kaçamakcisini ilan edcem yine ..ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?