Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar yarindan ittibaren sıkı yönetim başliyor yine...kaçamaklar fazla ekmek tüketimi hamur işleri tek tek kayit edilecek ve cuma günü hafranin en çok kaçamakcisini ilan edcem yine ..ona göre
Varım beeeee
Şimdi mekik cekeyim dedim 11 tanede pertim cıktı
Bu olmamaliiii

Yada burdan atayim linkini..yeni gelen arkadaşlards dinlesin..

yalnız bir konuda yanlış. mesela diyor ya saat 20.00 de ve 24.00 de yiyorum diye. o kısmı yanlış. sindirim saat 21.00 da durur. sabaha karşı 03.00-04.00 lere kadar hormonlar çalışır. ortalama saat 20.00 gibi beslenmeyi bırakmak gerek. ramazanda sahuru bile imsaka yakın yapmak gerek. ben bazen 01.30 veya 02.30 gibi yedim bu sefer. resmen hazmetmedim. hissettim yani.

........
Haklisin canim o fikrine bende katilmiyorum..birde 3 öğünden bahsetti..en ideali 2 öğün...sanirim ağir sporcular için kastetmiş onu

Kilo vermek için geliyorum başka niye gelebilirimki

kararlı olucaz artık napalım gerçekten 70 li kilolara inmek istiyorum. önce şu artımı temizleyeyim de
ben de merak ettim canım kaç oldun? niye cuma günü başlamıyorsun?

Çünkü cuma günü annemi götürecem pazar günü evime dönecem pazartesi diyetime başlıyorum

........

Haklisin canim o fikrine bende katilmiyorum..birde 3 öğünden bahsetti..en ideali 2 öğün...sanirim ağir sporcular için kastetmiş onu
evet 2 öğün gerçekten çok ideal. 3 öğün eziyetmiş ben bugün öğlen ekmeksiz kahvaltımı yaptım. ama saat 15.30 gibi 25-30 leblebi yedim. 17.00 gibi de 2 adet cookie yedim yulaf unlu. midemi yordu inan. neyse akşam yemeğimi hafif tutarım. 2 öğün çok net. aralarda kalorisiz sıvı alacaksın

benim de canım havuçlu tarçınlı cevizli istiyor kaç zamandır. yoksa yulaf/karabuğday unlu dut kurulu/hurmalı versiyonunu mu yapsam gerçi matchalı cockie yapıcam bugün yulaf unuyla
Ahh kızlar nedense benim de aklımda bugün hep kek var ama şeytana kulaklarımı tıkıyorumşimdiye kadar yedim de ne oldu yani, hiç..

menum
sabah tereyaginda yumurta
1 dilim ekmek
beyaz peynir
2 zeytin
biraz domates

oglen
1 dilim firinda kurutulmus cavdar ekmeginin uzerine beyaz peynir eritip yedim

aksam
5 kofte
3 yk kuskus makarna

2 lt su

Canimmm keşke içsek tabi, benim muhabbetim iyidir sarar, bir tek benim herifi sarmiyor
Antalyadayım sen?

Yok canım ben degilim
valla uzuldum ben istanbul
bnm adam da ayni seninki gibi. tek fark ben onu boyle kabul edip yasamaya calismiyorum.istedigim gibi ruhumu doyurmazsa bosancam ☺

vallaha kolumu surdan şuraya koyasım yok

Bendim

ben de cookie mi yaptım. şimdi kahve içiyorum. sanırım spor kalacak bugün de

afiyet olsun cnm saglik olsun ☺

bnm adam da ayni seninki gibi. tek fark ben onu boyle kabul edip yasamaya calismiyorum.istedigim gibi
bnm adam da ayni seninki gibi. tek fark ben onu boyle kabul edip yasamaya calismiyorum.istedigim gibi ruhumu doyurmazsa bosancam ☺
çocuğun yok galiba canimolsaydı böyle konuşamazdın galiba ,benim de çocuğum olmasaydı ben de ayrılırdım nereden bilecektim ki böyle çıkacağını,bu erkek milleti sonradan belli oluyor odunluklari

Menün güzel
Spor yeterli, akşam yapmasada olur.
Birden yüklenme vücuduna, ne zamanki duraklama olur, o zaman artırırsın

Kizlar yarindan ittibaren sıkı yönetim başliyor yine...kaçamaklar fazla ekmek tüketimi hamur işleri tek tek kayit edilecek ve cuma günü hafranin en çok kaçamakcisini ilan edcem yine ..ona göre
Sporuda belirleyip hepimiz belli biseylermi yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…