Ev sahibi cok iyi biri ben tasirim cikmassa baska eve dedi ama bakalim adam isticekmis aulardir kira bile odeme misler
Hayırlı olsun canım nereden aldınız bayraklımıSelam. Kizlar ev begendik alicaz ama kiraci cikmam diyor dua edermisinjz
valla biz 1 gun gecer diye odumuz kopuyor millet aylarca odemiyor bende anlamadim.Kira bile ödemeyip bi de çıkmam mı diyorNe rahat insanlar var ya...
Alamadikki alamioz. Ornek dairesini gorduk. Orayi goremedik sokmadilar.Hayırlı olsun canım nereden aldınız bayraklımı
Allah gönlüne göre versin inşallah canımvalla biz 1 gun gecer diye odumuz kopuyor millet aylarca odemiyor bende anlamadim.
Alamadikki alamioz. Ornek dairesini gorduk. Orayi goremedik sokmadilar.
Yuksek kat merkezi guzel yer bahceli.
Bu kiraciyla almayiz zaten ugrasmayiz biz. Bizim derdimiz degil. Evka 4 te ev canim. Suanki evime 10 15 dakka. Yabanci degil bana oralar.
Takımın yüz karası benim heralde bu hafta*** 10. TAKIM 678. ETAP ***
moni (91,0///%)
Ekrl (62,1/63,4/+1,3/%-1,93)
gezegenfeza(62,6/61,5/1,1/%1,76)
yst38(75,9///%)sabit
reklam(67,1///% )
eddaak(75,0///%)sabit
Gonulbagi(68,9///% )
60kiloyum (81,4///% )
Mumu85(77,7///%)
Obezzto (85,2///% )
busefit (81,5/81,4/0,1/%0,12)
ISILDURU(89,7///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(78,1/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (70,4/69,8/-0,6) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ya habibi5534(99,4/b)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
adacicegi(64,4/)bt.17.05.20 bk.65,3 hk.54
Witchergirl(57,8/b)bt.22.05.20 bk.57,8 hk 52
bir garip dertli (66,2/)
Fitimfitsinfit(83/)
Efser(86,1/b)
fahriyeaba(84/)bk.84 bt.01.06 hk.65
dunya cadisi(71,6)bk.73.1 bt.02.06 hk 60
sara_28(90/93,3/+3,2)666. etapta 77,5 kg ile bildirimli sağlık sebebi ile izne ayrılan üye.
Almanyadan bir arkadaş ev kiralamıştı mesela mutfak degistirememisti eşyaları atamamıştı birsuru bisey anlatmıştı burda hepsi izne tabiymisBaşka ne duydun mesela
Turkiyede çöpleri belediye topluyor çöp konteynirini belediye temizliyor çok şükür site çöp konteynirinida kapıcı temizliyorYok kız komşularla kullandığımız çöp ( yemek çöpü)
Sor bakıyım Türkiye 'de kaç kişi çöp kutusunu yıkamış
Benim de kendimde gözlemlediğim bir şey var paylaşmak istiyorum. Bu hafta üç gün spor yaptım yapamadığım günlerde de yürüyüşe gezmeye çıktık.Merhaba
Cuma:78.1
Bugün: 78.6
Fark +500
.....
Ama artık sporların etkisini gösterme zamanı geldi bence
Bu hafta bombayim inşallah
Hadi bakalimBenim de kendimde gözlemlediğim bir şey var paylaşmak istiyorum. Bu hafta üç gün spor yaptım yapamadığım günlerde de yürüyüşe gezmeye çıktık.
tartıdki kaybım çok değil ama görünüşte göbeğim küçülmüş gibi geliyor
Ölçülerimi aldım geçen gün 10 günü tamamlayınca elimde daha somut bir veri olacak
Evet, büyük çöp çıkarmak için başvurup randevu alıyorsun.Almanyadan bir arkadaş ev kiralamıştı mesela mutfak degistirememisti eşyaları atamamıştı birsuru bisey anlatmıştı burda hepsi izne tabiymis
Turkiyede çöpleri belediye topluyor çöp konteynirini belediye temizliyor çok şükür site çöp konteynirinida kapıcı temizliyor
Ilaç kullanıyorsan ondanda olur canım
Eksi degilim sabitim Perihan abla bu hafta ailem geldi kalmaya ondan çok dikkat edemedim :) ama mutluyum demek ki yağ yakmışım ki kilo degişimim olmadı .saglıcakla kal ablacım inşaAllah haftaya devam maratonumuza..A adacicegi
Bir garip dertli
Ikinizinde 3 haftaniz dolmuş eyer bugün eksi görürseniz tartida listeye girebilirsiniz
Işte sebep o durHergün düzenli kortizon kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?