Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet saram maalesef gerçekten 90 kg oldum.Kabus gibi kendime inanamıyorum.Bir zamanlar 59 kg olan ben 90kg oldum.Rakip olalım ama seninde süper verdiğin kiloaları dereceleri unutmadım yaani

Geçmiş olsun canım
Evde kalmak malesef etkiledi hepimizi hele ki yürümeden kilo veremeyen bizleri
Sen azimli hatunsun yine harikalar yapıcaksın biliyorum, herkes korksun senden dereceler yine sende olacak
Yok canım o kadar da değil abartma Ayşem.Ama hala iradem yok,kendime güvenim yok.Ama bir an önce başlamam lazım bunu da biliyorum.Kendi aranız da yarışlar yapıyor musunuz yine?Takımın durumu nasıl,derecelere giriyor musunuz?

Çok geçmiş olsun canimm
menumu yazdim okudum resmen of cekiyorum durdugum yerde. kendime kufrediyorum resmen. bari sunu yemeseydim falan diye of Allahim of! basladigimdan beri ilk kez boyle bi menu yaptim. ilk ve sondu insallah!!
Üzülme olur öyle.patlamalar bende bir foto var atayım sana ben de öyle yapınca aklıma bu foto geliyordu toplaniyordum
Lastik patladı diye koyverme kendini canim bugün yeni bir gün ⚘

Al bendede o kadar sadece dün akşam ufak bir börek kaçamak oldu hergün 10 binin üzeri adım ve bugun artı aglamak istiyorum

Bu kaçamak listesindeki yerimi kimseye vermeyeceğim ben galiba
Emeklerinden dolayı ben de sana teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…