- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet saram maalesef gerçekten 90 kg oldum.Kabus gibi kendime inanamıyorum.Bir zamanlar 59 kg olan ben 90kg oldum.Rakip olalım ama seninde süper verdiğin kiloaları dereceleri unutmadım yaanibende sabitim canım anlamadım gitti menülerimi görüyosunuz normalde bu menülerle kilo verirdim ama şimdi yok sadece regl olmadım belki ondandır
gerçektenmi gel rakip olalım ama sen beni geçersin
sağol canım daha iyiyim şimdi sabah yi,ne ağrıyacak gibi oldu ağrı kesici aldım bakalım inşallah yine başlamaz
sağol canım
Yok canım o kadar da değil abartma Ayşem.Ama hala iradem yok,kendime güvenim yok.Ama bir an önce başlamam lazım bunu da biliyorum.Kendi aranız da yarışlar yapıyor musunuz yine?Takımın durumu nasıl,derecelere giriyor musunuz?Geçmiş olsun canım
Evde kalmak malesef etkiledi hepimizi hele ki yürümeden kilo veremeyen bizleri
Sen azimli hatunsun yine harikalar yapıcaksın biliyorum, herkes korksun senden dereceler yine sende olacak
Çok geçmiş olsun canimmgüzeller. nasılsınız. ben yerimde sayıyorum. demir depolarım tükenmiş. ileri derecede kansızlık başlamış. bu ayılıp bayılma halleri ondan. bide limonlu zencefilli kür yapıyordum. limonda tansiyonu düşürdü sanırım. sonuç ben pert.
bugün iyiyim şükür. gün içinde baş dönmelerim darlanmalarım oluyor ama iyiyim. bulantı kusma bayılıyor gibi uyuklama hallerim bitti.
bitti derken bu gün için. dün çok kötüydüm yine. diyeti bıraktım şimdilik eşim kızdığı için. abur cubura kaçmadan yemeye çalışıyorum. bişey görünce çok hevesleniyorum yiyorum. sonrada çıkarana kadar perişan oluyorum. hem zayıflayın hem sağlığınıza dikkat edin.
bugünkü kilom 75.9 yarın için bilmiyorum. hayırlısı.
Üzülme olur öyle.patlamalar bende bir foto var atayım sana ben de öyle yapınca aklıma bu foto geliyordu toplaniyordummenumu yazdim okudum resmen of cekiyorum durdugum yerde. kendime kufrediyorum resmen. bari sunu yemeseydim falan diye of Allahim of! basladigimdan beri ilk kez boyle bi menu yaptim. ilk ve sondu insallah!!
Buna 15 dk bölgesel egzersiz ekleyelim lütfenBugunku spor
Ipsiz atlama : 250
Squat : 37
Kollar yana :52
Kol cevirme : 20
Zıplama: 80
Yana basma : 15 sağ 15 sol
Tekrardan iyi geceler
Bugunku spor
Ipsiz atlama : 250
Squat : 37
Kollar yana :52
Kol cevirme : 20
Zıplama: 80
Yana basma : 15 sağ 15 sol
Tekrardan iyi geceler
Bu 15 dakikayı 25 yapalım sana zahmetBuna 15 dk bölgesel egzersiz ekleyelim lütfenGulhan1
Hadi yaa sende mi çok aldın,kaç kg oldun obeztomAhh Aylin cim tek ikiniz değilsiniz beni de yaz kuzum
Ayy ne güzel cesaret veriyorsun,motive ediyorsun canımSen istersen yaparsın aylin
Yeterki tam karar ver ve gel
Evet saram maalesef gerçekten 90 kg oldum.Kabus gibi kendime inanamıyorum.Bir zamanlar 59 kg olan ben 90kg oldum.Rakip olalım ama seninde süper verdiğin kiloaları dereceleri unutmadım yaani
Al bendede o kadar sadece dün akşam ufak bir börek kaçamak oldu hergün 10 binin üzeri adım ve bugun artı aglamak istiyorumgeçen cuma günü : 90,0
bugün : 93,2
Fark : + 3,2
moni
kendime yuh diyorum bugün regl oldum onun etkisimi bilmiyorum dün 7500 adım attım yürüdüm yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama yok çok kızgınım kendime moralim sıfır bugün
Bu kaçamak listesindeki yerimi kimseye vermeyeceğim ben galibaBu hafta en çok kim kaçamak yapmiş bir bakalim
Natsume..
6.6 ...1 kurabiye
7.6...3 kurabiye
10.6..Hamburger menü....
Yinede eksi görmüşün tartida .tebrikler..ayrica menündeki dürüstüğünden dolayi teşekkür ederim...
Başka ne duydun meselaAlmanya enteresan geliyor bana birçok adet ve işleyiş bakımından buradan duyduklarıma göre tabi diğer topiklerden vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?