- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok 4 kişiyiz3 kg kıymadan sulu köftede insani bitirir be bacım ne yaptın öyle nüfus çokmu evde
Yok kız komşularla kullandığımız çöp ( yemek çöpüKiz senin cöpünü niye belediye yikasinsonucta senin hususi cöpün ortak kullanim degilki
Doğrusu buda vergiler filan yüksek, bende ona kızıyorum.Burda insana hizmet yok fazla kendi isini kensin görecen dogrusu da bu bana göre
Doğruları söylüyorum.Takımımım güzel hatunlarına GÜNAYYDIINN mutlu ve bol eksili bir gün olsun
Ilaç kullanıyorsan ondanda olur canımgeçen cuma günü : 90,0
bugün : 93,2
Fark : + 3,2
moni
kendime yuh diyorum bugün regl oldum onun etkisimi bilmiyorum dün 7500 adım attım yürüdüm yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama yok çok kızgınım kendime moralim sıfır bugün
Menünü yeni gördüm bsyaği kacamak olmuş..neyse olan olmuş artik..bu hafta telafi edersin canim bozma moralini..menum
sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
bi parca ekmek
saat 18.00 gorumcemde
6 yaprak sarma
bi kucuk kase makarna salatasi
1 kucuk ev pogacasi
1 dilim kakaolu kek
1 dilim el acmasi ispanakli borek
2 lt su
Geçen cuma 70.4
Bugün 69,8
Fark -600gr
çok şükür 7 lanetinden kurtuldum
Bu hafta çok iyi eksi görmüşsün önümüzdeki hafta eminim sen de kurtulacaksın 7denÇok özendim sana.Darısı başıma
Çok geçmiş olsun canimm
Üzülme olur öyle.patlamalar bende bir foto var atayım sana ben de öyle yapınca aklıma bu foto geliyordu toplaniyordumEki Görüntüle 2647701
Lastik patladı diye koyverme kendini canimbugün yeni bir gün ⚘
Geçen cuma 71,6
bu gün 70,6
fark -1kg
Menünü yeni gördüm bsyaği kacamak olmuş..neyse olan olmuş artik..bu hafta telafi edersin canim bozma moralini..
Selam. Kizlar ev begendik alicaz ama kiraci cikmam diyor dua edermisinjz
Hayırlısı olsun canımSelam. Kizlar ev begendik alicaz ama kiraci cikmam diyor dua edermisinjz
Ev sahibi cok iyi biri ben tasirim cikmassa baska eve dedi ama bakalim adam isticekmis aulardir kira bile odeme mislercanim ya insallah cikarlar. nakliyesini karsilamayi teklif edin faydasi olabilir
Ev sahibi cok iyi biri ben tasirim cikmassa baska eve dedi ama bakalim adam isticekmis aulardir kira bile odeme misler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?