Sanirim ben devam edemicem....zaten şu anki durumumda buna müsait değil...en iyisi ben60kiloyum gibi 1 ci seviyeyi sürdüreyim..kilo sorunumda yok artik....
Ne yiyip ne iciyorsunben bu hafta 1. seviye gibi de yapamadım valla. nasıl toplucam diye düşünüyorum
Evet galiba doğru diyorsunDoğruları söylüyorum.
Sen, sara, ben
Buraları az sallamadık
Gerek yok benceBen içtiğim çayı ve kahveyi yazmıyorum ama çayı da kahveyi de sade içiyorum.şeker ya da süt eklemiyorum.
Önemli mi yazayım mı onları da?
Yaz istersen canim arkadaşlara örnek olur...yazmasanda olurBen içtiğim çayı ve kahveyi yazmıyorum ama çayı da kahveyi de sade içiyorum.şeker ya da süt eklemiyorum.
Önemli mi yazayım mı onları da?
Ceçmiş olsun canim oğlunaSlm kızlar kusura bakmayın oglum baştaydı bu hafta hep onunla ilgilendim kilo bildirimini unuttum kilom sabit.
ben bu hafta 1. seviye gibi de yapamadım valla. nasıl toplucam diye düşünüyorum
valla bu hafta pek keyfim yok yine. menüleri de toparlayamadım. depresifim evden çıkmak istemiyorum.Iyi akşamlar csnim nasilsin...
ciddi miBende 90 kiloyum
karantina döneminde 12 marttan nisan sonuna kadar 9,5 kilo verdim. sonra 1-2 kilo aldım verdim durdum. toparlayamadım. 70 leri görmek istiyorum artık. bu aralar depresifim mutsuzum kuzum. sen nasılsın?İyi akşamlar Fulyacım nasılsın neler yapıyorsun
Nasılsın Fulyacım tansiyon sorunun geçtimi
Ne yiyip ne iciyorsun
Regl yakin mi ?Takımım cok üzgünüm etap sonuncusu olmuşum ikinci kez düştüm bu duruma ama o kadar dikkat ettim yürüyüş yaptım anlamadım neden böyle oldu
Yok canım 2 yıl oldu menopoz dayım zaten ondanda zor gidiyor metabolizma hızı cok yavaşRegl yakin mi ?
Acele etme istersen canim sonicta yiyip icip sismemissin
Benim üzüntüm takımın derecesi düşüyor az önce tartıldım sabah ki kilom dan 300 grm eksik sinir oldum sabah neredeydin dedimgerek yok ki böyle birşeye. senin menülerin normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?