Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O zaman ''Canıııım belim çok ağrıyor şu makineyi bi boşaltasan ''de mesela
İşin fena yanı ben bazen sayfayı açık unutuyorum.bir gün benimki okuyacak bu yazdıklarımı.o zaman ayvayı yedim...
Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.
Ben daha yeni evliyim ve şu an çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum daha başından her iş bana bakarsa çocuk vs olunca bn kafayı yerim. Birde döktüğünü bile toplamaz her tartışmada yıpratıyor sinirlerimi

Aile çok önemli csnim..benim şimdiki aklim olsa önce evleneceğim insana değil ailesine bakardim özelikle anneye..anne çocuğunu yanliş yetiştitdiyse vay haline o annenin cocuğu ile evlenen insana. Ben o yüzden eşime değil daha çok annesinde kabahat buluyorum.....şimdiden anlaşmazlik varsa çocuk düşünme bile...sonra üzüntüler dahada fazla oluyo çocukta üzülüyor sonra....

Ben esmer şeker gibi olanını gördüm markette benim koca tatlı manyağı haftada 3 gün tatlı yapsana yaa diye gelir normal bi tadı varsa ondan yapayım dedim ama perihan acımsı tadı var diyince vazgeçtim.

Ablacım annesi dünya tatlısı bir insan benim gördüğüm ama hiç iş yaptırmamış bizimkisi yan gelip yatmış her şeyi annesi ablası yapmış . Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum su an düşünmüyoruz bebek ama ben ev işlerine yardım etmeyi öğrenmeden bebek istemiyorum.

[
Hmm anladım Allah mesut etsin

Kız bende fazlayım
Dolunaydan mı
Regl denmi anlamadım gitti
Bende öylryim..bu sabah bi tartildim 56,9 ..dün ama yemeği fazla kaçirdim bulgur pilav ve tavuk kanat yapmiştim firinda..uzun zaman oldu yemeyeli özlemişim bayaği..

Aynı durumu bende yaşadım obeztom.İlaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum.Dr ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde olucaksın demişti zaten.Panik yapma er yada geç illa ki olucaksın cnm
Artık panik yapmıyorum, geçti şükür. Yavaş yavaş sürece alışacağız işte

B busefit tartıda güzel rakam görmüştü amaacil cevap bekliyorum

lahmacun diyete uygun diye dusundum
patates kizartmasi fiyasko tabi

Olmamiş canim..

olmadi yaaar su testisine dolmadi yaaar

ahahah kacamakidur buuu

Benim süpriz yalan oldu , dün 76.3 dün bugün 77

sana yetisirsem gorursun saka saka nerdeee ama bu hafta iyi eksi olacagim

benim esimin annesi de suyunu bile onune getirmis evin kucuk prensi gibi buyumus ama 2 sene ayri evde yasamis. oyle olmasa bende ayni durumda olcaktim. simdiden tartismalar varsa cocuk sakin yapma zaten. biz hic kavga dahi bilmezken cocuk yaptik ama simdi ayrilmayi dusundugum zamanlar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…