- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.O zaman ''Canıııım belim çok ağrıyor şu makineyi bi boşaltasan ''de mesela
İşin fena yanı ben bazen sayfayı açık unutuyorum.bir gün benimki okuyacak bu yazdıklarımı.o zaman ayvayı yedim...
Ben daha yeni evliyim ve şu an çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum daha başından her iş bana bakarsa çocuk vs olunca bn kafayı yerim. Birde döktüğünü bile toplamaz her tartışmada yıpratıyor sinirlerimiMaalesef insanları değiştiremiyoruz canım.Değiştirmeye çalıştıkça üzülen ve yıpranan hep bizler oluyoruz.Benim eşim de aynı pc başından kalkmaz.Her iş bana bakıyor.Ama artık bıraktım,inan artık kafam rahat ve daha mutluyum.Keşke sende yapabilsen.Ama hemen olmuyor işte,zaman istiyor
Aile çok önemli csnim..benim şimdiki aklim olsa önce evleneceğim insana değil ailesine bakardim özelikle anneye..anne çocuğunu yanliş yetiştitdiyse vay haline o annenin cocuğu ile evlenen insana. Ben o yüzden eşime değil daha çok annesinde kabahat buluyorum.....şimdiden anlaşmazlik varsa çocuk düşünme bile...sonra üzüntüler dahada fazla oluyo çocukta üzülüyor sonra....Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.
Ben daha yeni evliyim ve şu an çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum daha başından her iş bana bakarsa çocuk vs olunca bn kafayı yerim. Birde döktüğünü bile toplamaz her tartışmada yıpratıyor sinirlerimi
Ben esmer şeker gibi olanını gördüm markette benim koca tatlı manyağı haftada 3 gün tatlı yapsana yaa diye gelirToz olanını keto yaparken kullandım. Toz şekerle bire bir aynı ölçüde.
Stevia bitkisinden elde ediliyor tarlandırıcı farklı versiyonları (toz, sıvı vs) olduğu gibi bu bitkinin kendisini kullananları da duymuştum. Detayları araştırmak lazım tabi
Ablacım annesi dünya tatlısı bir insan benim gördüğüm ama hiç iş yaptırmamış bizimkisi yan gelip yatmış her şeyi annesi ablası yapmış . Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum su an düşünmüyoruz bebek ama ben ev işlerine yardım etmeyi öğrenmeden bebek istemiyorum.Aile çok önemli csnim..benim şimdiki aklim olsa önce evleneceğim insana değil ailesine bakardim özelikle anneye..anne çocuğunu yanliş yetiştitdiyse vay haline o annenin cocuğu ile evlenen insana. Ben o yüzden eşime değil daha çok annesinde kabahat buluyorum.....şimdiden anlaşmazlik varsa çocuk düşünme bile...sonra üzüntüler dahada fazla oluyo çocukta üzülüyor sonra....
Hmm anladım Allah mesut etsinBende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.
Ben daha yeni evliyim ve şu an çalışmıyorum kpss ye hazırlanıyorum daha başından her iş bana bakarsa çocuk vs olunca bn kafayı yerim. Birde döktüğünü bile toplamaz her tartışmada yıpratıyor sinirlerimi
Hosbuldum sara abla nasılsınHoşgeldin canım
Kız bende fazlayımBenim süpriz yalan oldu , dün 76.3 dün bugün 77
Evet canim orucluyum..Gulhan1 oruc musun ?
Sanirim ptesi serbest gün var bide haftaya carsamba takvimdeki isarete bakilirsa
Bende öylryim..bu sabah bi tartildim 56,9 ..dün ama yemeği fazla kaçirdim bulgur pilav ve tavuk kanat yapmiştim firinda..uzun zaman oldu yemeyeli özlemişim bayaği..Kız bende fazlayım
Dolunaydan mı
Regl denmi anlamadım gitti
Bende de var reglKız bende fazlayım
Dolunaydan mı
TeşekkürlerTamam canim..muav olarak belirtirim seni listede
Sen bilirsin canımBen esmer şeker gibi olanını gördüm markette benim koca tatlı manyağı haftada 3 gün tatlı yapsana yaa diye gelirnormal bi tadı varsa ondan yapayım dedim ama perihan acımsı tadı var diyince vazgeçtim.
Artık panik yapmıyorum, geçti şükür. Yavaş yavaş sürece alışacağız işteAynı durumu bende yaşadım obeztom.İlaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmuştum.Dr ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde olucaksın demişti zaten.Panik yapma er yada geç illa ki olucaksın cnm
Dolunay yok kiKız bende fazlayım
Dolunaydan mı
Olmamiş canim..
ahahah kacamakidur buuuGiz bu ne du :)
Benim süpriz yalan oldu , dün 76.3 dün bugün 77
Bende unutuyorum açıkçası okursa hiç hoş olmaz :) annesi yıllarca babasına hizmet etmiş hemde çalışmış. O yüzden ben bir yerim agrıyor deyince hemen annesini örnek veriyor . Tava tencere atasım geliyor kafasına. Ama suç bunda degil ki ailede.
Ablacım annesi dünya tatlısı bir insan benim gördüğüm ama hiç iş yaptırmamış bizimkisi yan gelip yatmış her şeyi annesi ablası yapmış . Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum su an düşünmüyoruz bebek ama ben ev işlerine yardım etmeyi öğrenmeden bebek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?