Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosgeldiniz

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
@Ekrl 2.ci +120+90+104+286+135+104+88
sara_28 1.ci+360+360+60+240+90+354-
gezegenfeza 3.cü+360+180++270++240+160
Eddaak mmmmmmm
@yst38 --+135----
@Baby Cat 3.cü-217-120+348----
R reklam +------
F Fitimfitsinfit mmmmmmm

Ya habibi5534
+++-+50+
60kiloyum -------
A adacicegi -++++60+40+40
B busefit -++++++
dunya cadisi 4. Cü+80+120++90+176++
Bir garip dertli ----++100-
obezzto 5.ci---+260-+88+80
MuMu85 ++-+++-
Natsume +++240+32+mm
divinity ++60
F fahriyeaba -96+220-+-+80+
O optumkibbye +86+70+90

Son düzenleme:

Yeniden listedeyim çok mutlu oldum bu sefer mezun olup ayrılacam listeden

Hoşbulduk şimdi ne yapmam gerekiyor acaba
Hoşgeldiniz aşağıdaki soruları cevaplamanız gerekiyor
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Kızlar ya ben kendimi toparlayamıyorum birtürlü eskiden bildiğim doğrular şimdi vücudumda işe yaramıyor 30u geçtikten sonra değişti tüm sistem sanki. Buzamana kadar kesinlikle yapamam dediğim şeyi yapmaya karar verdim diyetisyenle devam edeceğim önümüzdeki haftadan itibaren. İki ileri 3 geri olmayacak böyle cok zor gidiyor ama maşallah azıcık bi kaçırdımmı kilo kilo geri geliyor . İnsülin direncim vardı hala devam ediyordur büyük ihtimal ona uygun bişiler yapar diye düşünüyorum yoksa cidden çok kötü durumdayım psikolojikmen. Bugün oturdum ağladım niye ben böyleyim diye. Eşimde üzüldü halime oda bi diyetisyene git bari bide onu dene dedi.

Ay mutfakta yemek yapan erkek hiç sevmem güzel yapıyor olabilir ama hiç biri arkasini toplayamiyir
Bosver canım sen kilo vermeye devam tam gaz
toparlayan da var ama benimki ümitsiz vak'a
obezzto esinin semizotu seviyosan sen ye demesine oyle guldumki Allah da seni guldursun abla
akşam da yediremedim semizotunu. Yine tavuk kızarttı kendine. Şu tavayı aldığım güne lanet olsun. Patates kızarttın mı?
Yeniden listedeyim çok mutlu oldum bu sefer mezun olup ayrılacam listeden
çok sevindim saracım. Bu sefer mezun olmadan çıkmak kesinlikle yok
canım çok doğru bir karar almışsın. Diyetisyenle birlikte takımı da yürütürsen harika olur ki olmaması için hiçbir sebep yok. İnsülin direncin varsa diyetisyen önce seni bir dahiliyeciye yollar sonra birlikte güzel bir liste oluşturursunuz. Üzülme ve yoluna devam et

Hoşgeldin

Takımdayım buralardayim cnm dediğin gibi olur inş artık yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…