Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya ben ne yapsam nerelere gitsem 51 yaş gıdım gıdım veriyorum son 4 kilo anırım bir senede anca veririm mezun olurum inat edicez kızlar baş edecegiz başka yolu yok saglık için kıskananların catlaması için durmak yok yola devam

Sivilce derdi bendede vardi..tatliyi çikolatayi kestim süt ürünlerini azaltim daha az tüketiyorum ve eskisi gibi sivilceler çikmiyo artik...

Kesinlikle ben de öyleyim canım benim her geçen gün +300 + 500gr geliyor anlamış değilim, 30dan sonra vücut yavaşlar derlerdi hep şaka gibi gelirdi demek doğruymuş
Inşallah canım inşallah yılmak yok
Sivilce derdi bendede vardi..tatliyi çikolatayi kestim süt ürünlerini azaltim daha az tüketiyorum ve eskisi gibi sivilceler çikmiyo artik...
Kesinlikle tatlıdan falan
Ben keçiboynuzu pekmezi yediğinde olurdu içinde çokça şeker var ya ,bir ara çikolataya dadanmıştım yine o zaman
Dur bakalım iştahım bugün gitti çok şükür
Bi düzene sokayim kendimi
Dün neydi öyle ya şu an kızamıyorum kendime o ne acı tuzlu tatli ucu bir arada isteğiydi kudurdum sonu gelmeyecek sandım
Hala olmuş değilim ama açlık hormonu beni rahat bırakmaya başladı sabahtan beri şükür

Benim menü bugün fiyasko.

Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim mozarella peyniri, 1 tane üçgen peynir, 2 dilim ekmek

Öğle
1 tane muz, 1 tane minil şeftali

Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 2dilim ekmek, 1 tane lahmacun.

Kaçamak
10 tane m&m, 2 tane çikolatalı kurabiye, 1 avuç çiğdem.

Su 2lt
7500 adım, 10dk bisiklet.

moni Gulhan1

Akşam yemeği hiç olmamiş canim..tarhana çorbasi zaten unlu..2 dilim ekmek olmamaliydi..birde lahmacun yemişsin...

Valla bizimki yemeyide yedirmeyide yapmayida sever.. Ama et olacak illa ett
Bizimki de yapar arkasinida toplar.. Hatta benden temiz iş yapar
Ben dağınık çalışırım bizimki derli toplu çalışır bide seremettir
Ay mutfakta yemek yapan erkek hiç sevmem güzel yapıyor olabilir ama hiç biri arkasini toplayamiyir
Bosver canım sen kilo vermeye devam tam gaz
Ben severim yemek yapan erkek, Allah bana verdi çok rahat
Bazen arıyorum akşama ne yapıyım diye, uğraşma sen geliyim beraber yaparız der, gelince iki dakikada sipsak yemek meze salata herseyi yapar(iz)
bir suru alintimin hepsi gitti

divinity bende bu hafta ac kaldim yoksa boyle hic kilo vermedim en fazla 500 gr vermisimdir haftada ama ac kalmak gerekiyosa kalicam valla yetti canimaa
Aç kalınca vicdanen ve bedenen çok rahat oluyorum
menum

sabah
3 tereyagda yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi

aksam
1 orta haslanmis patates
yesil salata
2 tereyagda yumurta

3 lt su
Bende yumurtaya bayılırım sınırsız yiyebilirim

Bugünkü menum

Sabah : 1 bardak ılık limonlu su
Yarım saat sonra 1 İncir, 2 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, domates, salatalık, yesillik

Ara: 1 lt yeşil cay

Akşam :1 tabak mercimek badı, 1 tabak kurutulmuş yeşil fasulye

Yatarken :1 bardak tarçınlı süt

Yürüyüş 40 dk
Su :1.5 lt

F Fitimfitsinfit Kaç kilosun şu an yaş kilo nedir sende
Ben 155 , kilo maalesef çok yaş 32
Ben birkaç gün salatalık domates biber peynir ve de olursa çorba ile besleyeceğim ne dersin yapalım mı bakalım belki güzel sonuçlar aliriz
Sen de aynı benim gibi aynı serttensin
Belki de eski yediğimiz karbonhidratlar vücudumuzu tıkamıştır bir nevi detoks gibi yapalım mi

Bir de benim uyku düzeni kötü
Şu an kuzumla oyun oynuyoruz ,uyuyor olsa da ders mers muhabbet
Sabah 7 gibi uzaktan pek görusmediğimiz gorumcem gelecek bir günlüğüne kalabalıklar baya , babasi hasta da onu görmeye,muhtemelen sabaha kadar oturucam, onlar gelince de oturunca uyku muyku bugün yine ayakta olacağım uyumadan

İnşallah canım bu sefer mezun olucam
Dün senin yazdığın menü aklıma geldikçe gülüyorum Allah da seni güldürsün
Sabah lahmacun Öğle baklava akşam gözleme

bu hafta 4. olduk kızlar

Haftaya birinci oluruz inşallah en axobdan ben elimden geleni yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…