Ya ben ne yapsam nerelere gitsem 51 yaş gıdım gıdım veriyorum son 4 kilo anırım bir senede anca veririm mezun olurumDert etme canım
Aynen öyle ben de 32 yaşımdayım gerçekten bu yaşıma kadar diyet yaptığımı bilmem ama 2 gece yemesem hemen giderdi şimdi asla gitmiyor ve daha az önce anneme telefonda dedim ki moralim bozuk aslında ama çaktırmıyorum kimseye ,dayanamadım anlattım, geçen sene yanıma geldiğindeki kilon var ya ona yakinim gitmiyor üstüne üstlük her ecen gün artıyor yetmesem de artıyor
Vücut iflas etti ,varislerim otoban gibi genişledi diz altından topuğa kadar cıktı dışarı, karaciğer sanırsam iflas etti heryerimden sivilceler çıkmaya başladı vücudumda
Oof of Allah ım yardim et nolur
Sivilce derdi bendede vardi..tatliyi çikolatayi kestim süt ürünlerini azaltim daha az tüketiyorum ve eskisi gibi sivilceler çikmiyo artik...Dert etme canım
Aynen öyle ben de 32 yaşımdayım gerçekten bu yaşıma kadar diyet yaptığımı bilmem ama 2 gece yemesem hemen giderdi şimdi asla gitmiyor ve daha az önce anneme telefonda dedim ki moralim bozuk aslında ama çaktırmıyorum kimseye ,dayanamadım anlattım, geçen sene yanıma geldiğindeki kilon var ya ona yakinim gitmiyor üstüne üstlük her ecen gün artıyor yetmesem de artıyor
Vücut iflas etti ,varislerim otoban gibi genişledi diz altından topuğa kadar cıktı dışarı, karaciğer sanırsam iflas etti heryerimden sivilceler çıkmaya başladı vücudumda
Oof of Allah ım yardim et nolur
Kesinlikle ben de öyleyim canım benim her geçen gün +300 + 500gr geliyor anlamış değilim, 30dan sonra vücut yavaşlar derlerdi hep şaka gibi gelirdi demek doğruymuşAynen ya bende sanki gittikçe şişiyorum bence bir sıkıntı var vücudumda dahiliye ye gitmek lazım ama bu süreçte hastaneler henüz hasta kabul etmiyor istanbulda. Bi kan tahlili yaptırmak lazım aslında. Dediğin gibi bende 2 gün ac kalsam takır takır giderdi kilolar. Diyetiyene gitmek istemememin nedenide beni bu çıkmazdan kurtarır inş ümidi.
Inşallah canım inşallah yılmak yokYa ben ne yapsam nerelere gitsem 51 yaş gıdım gıdım veriyorum son 4 kilo anırım bir senede anca veririm mezun oluruminat edicez kızlar baş edecegiz başka yolu yok saglık için kıskananların catlaması için durmak yok yola devam
Kesinlikle tatlıdan falanSivilce derdi bendede vardi..tatliyi çikolatayi kestim süt ürünlerini azaltim daha az tüketiyorum ve eskisi gibi sivilceler çikmiyo artik...
Akşam yemeği hiç olmamiş canim..tarhana çorbasi zaten unlu..2 dilim ekmek olmamaliydi..birde lahmacun yemişsin...Benim menü bugün fiyasko.
Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim mozarella peyniri, 1 tane üçgen peynir, 2 dilim ekmek
Öğle
1 tane muz, 1 tane minil şeftali
Akşam
Bir kase tarhana çorbası, 2dilim ekmek, 1 tane lahmacun.
Kaçamak
10 tane m&m, 2 tane çikolatalı kurabiye, 1 avuç çiğdem.
Su 2lt
7500 adım, 10dk bisiklet.
moni Gulhan1
Hoşgeldiniz aşağıdaki soruları cevaplamanız gerekiyor
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Sümeyye
Yaşınız 23
Boyunuz:1.65
Mesleginiz:öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:tatildeyim
Evli/bekar:evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:aksaray
Kilo alma hikayeniz :dikkat etmeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:evliliğim ve kendim için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :4 aylık evliyim ve kısa süre de aşırı derece de kilo aldığım için vücudum çok bozuldu ve artık bunu durdurmam gerekiyor
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:71
Hedef kilonuz:50
Valla bizimki yemeyide yedirmeyide yapmayida sever.. Ama et olacak illa ettAhh bu eşler
dünden beri dışarıdayım. Hastane, cenaze taziyesi vs..ama evde yemek var, evi yemeksiz bırakmam. Gidiyorum geliyorum yemekler duruyo. Yemek yediniz mi diyorum yedik diyorlar ama yok yemekler yenmemiş. Bugün baktım çöpte hamburger kağıtları, döner kağıtları. Eşim olacak insan hazır ben evde yokum diye hep dışarıdan yedirmiş çocuklarıaradım şimdi kızdım köpürdüm ama nafile. Çocuklar mutlu semizotunu seviyorsan sen ye diyor
Bizimki de yapar arkasinida toplar.. Hatta benden temiz iş yaparBaşka bir hobisi de ben olmadığımda et kızartıp mutfağı batırmaktı. Kızıyorum diye kendine kapaklı tava aldı, yine yapıyor ama bu sefer üşenmiş. Dediğiniz gibi kolesterol ve kilo tavan
İİşte böyle bir eşe rağmen kilo vermeye çalışıyorum ahali. Kıymetimi bilin
Ben severim yemek yapan erkek, Allah bana verdi çok rahatAy mutfakta yemek yapan erkek hiç sevmem güzel yapıyor olabilir ama hiç biri arkasini toplayamiyir
Bosver canım sen kilo vermeye devam tam gaz
Aç kalınca vicdanen ve bedenen çok rahat oluyorumbir suru alintimin hepsi gitti
divinity bende bu hafta ac kaldim yoksa boyle hic kilo vermedim en fazla 500 gr vermisimdir haftada ama ac kalmak gerekiyosa kalicam valla yetti canimaa
Bende yumurtaya bayılırım sınırsız yiyebilirimmenum
sabah
3 tereyagda yumurta
1 dilim tam bugday ekmegi
aksam
1 orta haslanmis patates
yesil salata
2 tereyagda yumurta
3 lt su
toparlayan da var ama benimki ümitsiz vak'a
akşam da yediremedim semizotunu. Yine tavuk kızarttı kendine. Şu tavayı aldığım güne lanet olsun. Patates kızarttın mı?
çok sevindim saracım. Bu sefer mezun olmadan çıkmak kesinlikle yok
canım çok doğru bir karar almışsın. Diyetisyenle birlikte takımı da yürütürsen harika olur ki olmaması için hiçbir sebep yok. İnsülin direncin varsa diyetisyen önce seni bir dahiliyeciye yollar sonra birlikte güzel bir liste oluşturursunuz. Üzülme ve yoluna devam et
bu hafta 4. olduk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?