Maşallah eşine nekadar şanslisin..Allah nazarlardan kotusun saadetiniz daim olsun..Valla bizimki yemeyide yedirmeyide yapmayida sever.. Ama et olacak illa ett
Bizimki de yapar arkasinida toplar.. Hatta benden temiz iş yapar
Ben dağınık çalışırım bizimki derli toplu çalışır bide seremettir
Ben severim yemek yapan erkek, Allah bana verdi çok rahat
Bazen arıyorum akşama ne yapıyım diye, uğraşma sen geliyim beraber yaparız der, gelince iki dakikada sipsak yemek meze salata herseyi yapar(iz)
Aç kalınca vicdanen ve bedenen çok rahat oluyorum
Bende yumurtaya bayılırım sınırsız yiyebilirim
Canım geçmiş olsun bencede Bi doktora gözlük karaciğer için yağ çikolata falan kes. Varış için çok ayakta durmamaya çalış veya varis çorabı al istersen. Ben de Bi ara veremiyordum Bi kaç gün baya az yedim biraz verdim 35 yaşındayım maalesef metabolizma hızımız azalıyor daha hareketli olmak lazım tirodine falan da baktirDert etme canım
Aynen öyle ben de 32 yaşımdayım gerçekten bu yaşıma kadar diyet yaptığımı bilmem ama 2 gece yemesem hemen giderdi şimdi asla gitmiyor ve daha az önce anneme telefonda dedim ki moralim bozuk aslında ama çaktırmıyorum kimseye ,dayanamadım anlattım, geçen sene yanıma geldiğindeki kilon var ya ona yakinim gitmiyor üstüne üstlük her ecen gün artıyor yetmesem de artıyor
Vücut iflas etti ,varislerim otoban gibi genişledi diz altından topuğa kadar cıktı dışarı, karaciğer sanırsam iflas etti heryerimden sivilceler çıkmaya başladı vücudumda
Oof of Allah ım yardim et nolur
Karaciğerimde damar büyümesi var ama şu an ciddi boyutta değil dedi aralık ayında yeniden bakılacak, varia için de tek çarem kilo almamak sayısız köpük tedavisi ve de 3 veya 4 kez hatırlamıyorum yanı o derece varis ameliyatı oldum ,kilo aldığım anda yeniden cıktı varis çorabım da var ama o iyileştirmiyor sadece ağrıyı alıyor benim şu an ağrım yok şükürCanım geçmiş olsun bencede Bi doktora gözlük karaciğer için yağ çikolata falan kes. Varış için çok ayakta durmamaya çalış veya varis çorabı al istersen. Ben de Bi ara veremiyordum Bi kaç gün baya az yedim biraz verdim 35 yaşındayım maalesef metabolizma hızımız azalıyor daha hareketli olmak lazım tirodine falan da baktir
Bugün yine 100 Gr düştüm.*** 10. TAKIM 679. ETAP ***
Ekrl (63,4/62,4/1/%1,58)
gezegenfeza(61,5/60,8/0,7/%1,14)
yst38(75,9/76,0/-0,1/%-0,13)İzinli.
reklam(67,1///% )Geçen etap kilo bildiriminde bulunmadı. Sabit.
eddaak(75,0///%)Sabit.
60kiloyum (81,4///% )Sabit.
Mumu85(77,4/77,0/0,4/%0,52)
Obezzto (85,5/84,8/0,7/%0,82 )
busefit (81,4/79,6/1,8/%2,21)
ISILDURU(90,7///%)Kilo bildirmedi, sağlık sebebiyle izinli.
Aylin42konya(90,0/88.0/2/%2,22 )647. Etapta mezun üye. Bk: 90 Bt: 12 Haziran H: 60
Optumkibby(59,8/58,7/1,1/1,84)613. Etapta mezun olan üye. Bt.15 Haziran Bk:59,8 H: 55
dunya cadisi(70,6/69,9/0,7/0,99)Yeni üye, Bt : 02 Haziran Bk: 73,1 H: 60
sara_28(77,5/91,8-14,3 /-1,42)666. Etapta 77,5 kg ile bildirimli sağlık sebebi ile izne ayrılan üye. Yüzdesi 13'e bölündü.
10. Takım Ortalaması: % 0,698
takım içi
baby_cat(78,6/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,8/69,8) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
adacicegi(64,0/63,9)bt.17.05.20 bk.65,3 hk.54
bir garip dertli (66,2/b)
Fitimfitsinfit(83/84,5)
fahriyeaba(84/83)bk.84 bt.01.06 hk.65
Ya habibi5534(97,5/96,8)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
Divinity( 74,7/73,7) 65,3 kg ile 591. etapta mezun olan üye. 12 ekim 2018
Nezesali (/ 58,4)661. etapta bildirimsiz 56,3 kg ile izne ayrılan üye.
Farmasinin bı su mentollü masaj kremi var. Bizim burada Dr lar onu tavsiye ediyor. Buz masajı bide. Sık sık ayaklarını yukarı kaldırKaraciğerimde damar büyümesi var ama şu an ciddi boyutta değil dedi aralık ayında yeniden bakılacak, varia için de tek çarem kilo almamak sayısız köpük tedavisi ve de 3 veya 4 kez hatırlamıyorum yanı o derece varis ameliyatı oldum ,kilo aldığım anda yeniden cıktı varis çorabım da var ama o iyileştirmiyor sadece ağrıyı alıyor benim şu an ağrım yok şükür
Hayırlısı ya of inanıyorum bir gün gececek
Ya ben ya benGünaydin güzellikler , yeni bir günden yeni baslangiclardan merhaba
Bugünden itibaren sporuma baslamis bulunmaktayim acilisi 20 dk ile yapiyorum her hadta 10 dk ekleyip 1 saate cikaricam bu eliptik kismi bide ayriyetten kol ve karin calisicam insallah.Eliptigi kardiyo seklinde yaptim nabiz yükseltip alcaltarak olmustur insallah
60kiloyum sen gelene kadar her mesajima etiket yapicam sana ben de mükemmel devam edemiyorum tökezleyip duruyorum ama burdayim sende gel artik
Suanda sporun üstüne tarcinli türk kahvemi iciyirum sporum en verimli saati sabah bence ilerleyen saatlerde firsat olmuyor
O istedigin etiket olsummYa ben ya ben
Evet canim ben biliyodum zaten öncedende icerdim sekersiz aci geliyo bana tarcin aciligi bastiriyoBeğendin mi tarçinli türk kahvesini Ben çok seviyorum ama bazıları tadının bozulduğunu düşünüyorlar.
Sağ olasınFarmasinin bı su mentollü masaj kremi var. Bizim burada Dr lar onu tavsiye ediyor. Buz masajı bide. Sık sık ayaklarını yukarı kaldır
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?