Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maşallah eşine nekadar şanslisin..Allah nazarlardan kotusun saadetiniz daim olsun..

Günaydin güzellikler , yeni bir günden yeni baslangiclardan merhaba

Bugünden itibaren sporuma baslamis bulunmaktayim acilisi 20 dk ile yapiyorum her hadta 10 dk ekleyip 1 saate cikaricam bu eliptik kismi bide ayriyetten kol ve karin calisicam insallah.Eliptigi kardiyo seklinde yaptim nabiz yükseltip alcaltarak olmustur insallah
60kiloyum sen gelene kadar her mesajima etiket yapicam sana ben de mükemmel devam edemiyorum tökezleyip duruyorum ama burdayim sende gel artik

Canım geçmiş olsun bencede Bi doktora gözlük karaciğer için yağ çikolata falan kes. Varış için çok ayakta durmamaya çalış veya varis çorabı al istersen. Ben de Bi ara veremiyordum Bi kaç gün baya az yedim biraz verdim 35 yaşındayım maalesef metabolizma hızımız azalıyor daha hareketli olmak lazım tirodine falan da baktir

Merhabalar sınav görevinden geldim lanet olsun böyle işe, perişan olduk. Babası işe gitti evde minika mızmızlanıyor tahammül edemiyorum başım fena.

mesajların hepsini okuyamadım yeni gelenler hoş gelmişsiniz.

yarın da memlekete gideceğiz döndülten sonratekrar devam edeceğim burda

Karaciğerimde damar büyümesi var ama şu an ciddi boyutta değil dedi aralık ayında yeniden bakılacak, varia için de tek çarem kilo almamak sayısız köpük tedavisi ve de 3 veya 4 kez hatırlamıyorum yanı o derece varis ameliyatı oldum ,kilo aldığım anda yeniden cıktı varis çorabım da var ama o iyileştirmiyor sadece ağrıyı alıyor benim şu an ağrım yok şükür
Hayırlısı ya of inanıyorum bir gün gececek

Bugün yine 100 Gr düştüm.
Aynı yerde sayiyorum. Bı silkrleneyim
Bomba gibi düşerim sonrada bana el sallarsiniz

Farmasinin bı su mentollü masaj kremi var. Bizim burada Dr lar onu tavsiye ediyor. Buz masajı bide. Sık sık ayaklarını yukarı kaldır
Çok geçmiş olsun canım

Ya ben ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…