Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menün iyi ama az gibi geldi bana ...aç birakma kendini ..sabah kahvaltisinda çiğ çerezde ekleyebilirsin 1 avuç kadar

Menüm biraz tuhaf oldu son dkk
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir 6 zeytin. 2 ceviz

Ögle
İnce bir dilim 3 çatal kadar mozaik pasta soda

Akşam
Yarım kase corba
3 kaşık bamya yemegi
Kuru börülce salatası
2 catal makarna
Dışarı cıktık
Yarım kraker
Patlamış mısır
1 litre su
Spor yok

Ben bugün altı saat sınav görevimin olduğu okuldaydım ve çoğunda bahçedeydim eminim çok fazla adım attım fakat telefon vs almamıza izin vermedikleri için somut bir verim yok yanarım yanarım

menümü yazacak olursam

kahvaltı
1 poğaça (okulda ancak bu vardı)

ara
2 küçük sigara böreği (okulun ikramı)

öğle
2 lahmacun bol yeşillik (yemek yapmaya zaman ya da dermanım yoktu eşim lahmacun yaptırdı)

ara
Yeşilçay
Çilek

akşam
Yok

su:2ltyi geçti

yarın memlekete gideceğim yanımda götürmek için kurabiye ve kek yaptım onlardan tırtıklamam inşallah

Haklısın keramet baklavadadır belki bu hafta bu menüyü uygulayalım mı ikimiz

Şaka bir yana bu hafta daha sıkı tutuyorum sağlıklı beslenme işini bakalım kaç kilo verebileceğim
Tövbeeee.. Onlar da eksi görürüz de ben de artı olacağı kuvvetle muhtemel. Biz yine bildiğimiz yoldan devam

Çok geçmiş olsun canım

Haftaya da bizim sınavımız var. Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı versin

Size iyi yolculuklar iyi tatiller. Aman cızlardan çok kaçırmayın

Haftaya da bizim sınavımız var. Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı versin

Size iyi yolculuklar iyi tatiller. Aman cızlardan çok kaçırmayın

ahh Allah yardımcınız olsun
Onların yaşı büyük umarım bizimkilerden daha çok dikkat ederler sosyal mesafe ve hijyene
Teşekkür ederimmm
Sanıeım en kötü günü atlattım baştan sona karbonhidrat doluydu bugün. Köye gidince dedeye mangal yaptıracağıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…