Yok kız ağır gelir o kadarben pek yemezdim ama diyette cok kurtarici oluyor bana tereyaginda da ayri lezzetli oluyor
guzel menu somona bayilirim bende bi porsiyon yeseydin 2 dilim neki
Menün iyi ama az gibi geldi bana ...aç birakma kendini ..sabah kahvaltisinda çiğ çerezde ekleyebilirsin 1 avuç kadarUyanır uyanmaz 2 bardak su
Kahvaltı
iki parmak kalınlığında peynir 5 adet zeytin yarım domates bir haşlanmış yumurta 2 bardak çay
Ara
bir bardak nescafe
Akşam
Yarım kase tel şehriye çorbası biraz da fırında mantar yemeği
1 lt su 1 saat yürüyüş
Tövbeeee.. Onlar da eksi görürüz de ben de artı olacağı kuvvetle muhtemel. Biz yine bildiğimiz yoldan devamHaklısın keramet baklavadadır belki bu hafta bu menüyü uygulayalım mı ikimiz
Şaka bir yana bu hafta daha sıkı tutuyorum sağlıklı beslenme işini bakalım kaç kilo verebileceğim
Çok geçmiş olsun canım☘aminnn
Şimdi nasıl anlatsam ki özet geceyimilaçlarla köpük yapılıyor damara enjekte ediliyor ,o damarı kurutup yok ediyor videolarına bakabilirsiniz çok güzel tavsiye ederim ,ama ben kilo alınca başka bir damardan pörtlüyor, bende sonu yok yani
Aminn çok sağ olunnn
Haftaya da bizim sınavımız var. Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı versinBen bugün altı saat sınav görevimin olduğu okuldaydım ve çoğunda bahçedeydim eminim çok fazla adım attım fakat telefon vs almamıza izin vermedikleri için somut bir verim yokyanarım yanarım
menümü yazacak olursam
kahvaltı
1 poğaça (okulda ancak bu vardı)
ara
2 küçük sigara böreği (okulun ikramı)
öğle
2 lahmacun bol yeşillik (yemek yapmaya zaman ya da dermanım yoktu eşim lahmacun yaptırdı)
ara
Yeşilçay
Çilek
akşam
Yok
su:2ltyi geçti
yarın memlekete gideceğim yanımda götürmek için kurabiye ve kek yaptım onlardan tırtıklamam inşallah
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah toparlarsınBenim düzenide ikidebir eşim bozuyo ..beraber birşey yiyemiyoz vs sitemlerde bulunuyo...benim günümde berbat geçti..yarin toparlarim inşallah...sporumu yaptim ama.ihmallik yok o konuda..
Sağol canim..Allah yardımcın olsun canım. İnşallah toparlarsın
Haftaya da bizim sınavımız var. Allah bütün öğrencilere zihin açıklığı versin
Size iyi yolculuklar iyi tatiller. Aman cızlardan çok kaçırmayın
Uykusuzluktan gözlerim kapanıyor
Tövbeeee.. Onlar da eksi görürüz de ben de artı olacağı kuvvetle muhtemel. Biz yine bildiğimiz yoldan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?