Bu haftanın en çok verenleri bunları yiyerek verdi. Keramet belki baklavada dedimİnşallah canım bu sefer mezun olucam
Dün senin yazdığın menü aklıma geldikçe gülüyorum Allah da seni güldürsün
Sabah lahmacun Öğle baklava akşam gözleme
Haftaya birinci oluruz inşallah en axobdan ben elimden geleni yapacam
Arkadaşım da da varKaraciğerimde damar büyümesi var ama şu an ciddi boyutta değil dedi aralık ayında yeniden bakılacak, varia için de tek çarem kilo almamak sayısız köpük tedavisi ve de 3 veya 4 kez hatırlamıyorum yanı o derece varis ameliyatı oldum ,kilo aldığım anda yeniden cıktı varis çorabım da var ama o iyileştirmiyor sadece ağrıyı alıyor benim şu an ağrım yok şükür
Hayırlısı ya of inanıyorum bir gün gececek
Köpük tedavisi nasıl bir şey oluyor? Memnun musunuz?Sağ olasınkremle olacak iş değil köpük tedavisi benimkisi ,yine de bilgilendirme için teşekkürler ☘
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahKaraciğerimde damar büyümesi var ama şu an ciddi boyutta değil dedi aralık ayında yeniden bakılacak, varia için de tek çarem kilo almamak sayısız köpük tedavisi ve de 3 veya 4 kez hatırlamıyorum yanı o derece varis ameliyatı oldum ,kilo aldığım anda yeniden cıktı varis çorabım da var ama o iyileştirmiyor sadece ağrıyı alıyor benim şu an ağrım yok şükür
Hayırlısı ya of inanıyorum bir gün gececek
Ahahah Allah kabul etsin hadi bakalımmhafta sonu bi arkadasla tatil planimiz var o yüzden oruclari öne cekiyorum ptesi sali carsamba olmak üzere dua edin bana
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.Bu yarışmaya nasıl dahil olacağız acaba
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | ||||||
@Ekrl | +128 | ||||||
| +240 | ||||||
| +120 | ||||||
| m | ||||||
@yst38 | - | ||||||
| -45 | ||||||
R reklam | + | ||||||
F Fitimfitsinfit | - | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
A adacicegi | + | ||||||
B busefit | + | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
| + | ||||||
| m | ||||||
| + | ||||||
F fahriyeaba | - | ||||||
O optumkibbye | + |
Yok sorun olmaz...cuma günü sorun olur..pazartrsi sadece ek olarak kontrol tarti günü haftasonu daha dikkatli olmamiz içinYarın biz evde olamayacağız pazartesi akşam döncez nasipse. Tartı sorun olur mu?
Bu haftanın en çok verenleri bunları yiyerek verdi. Keramet belki baklavada dedim
Valla bizimki yemeyide yedirmeyide yapmayida sever.. Ama et olacak illa ett
Bizimki de yapar arkasinida toplar.. Hatta benden temiz iş yapar
Ben dağınık çalışırım bizimki derli toplu çalışır bide seremettir
Ben severim yemek yapan erkek, Allah bana verdi çok rahat
Bazen arıyorum akşama ne yapıyım diye, uğraşma sen geliyim beraber yaparız der, gelince iki dakikada sipsak yemek meze salata herseyi yapar(iz)
Aç kalınca vicdanen ve bedenen çok rahat oluyorum
Bende yumurtaya bayılırım sınırsız yiyebilirim
☘Arkadaşım da da varçok zor bir şey. Allah şifa versin
Şimdi nasıl anlatsam ki özet geceyimKöpük tedavisi nasıl bir şey oluyor? Memnun musunuz?
Aminn çok sağ olunnnGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?